עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DoctorBurp,

ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tal_p,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל.. רציתי לדעת מי מבחינת ביצועים טוב יותר?? השימוש העיקרי משחקים וסרטים... מפרט: amd phenom II X3 710 Gigabyte MA-790x-DS4 3 GB RAM 667mhz תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by asnast,

חברה אני קיבלתי היום 14162 ב3dmark 2001 מה אתם אומרים על זה תפרזמו את התוצאות שלכם לשם השוואה הOC לכרטיס מסך נעשה לא ע"י תוכנה אלה ע"י עידכון הביום של הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי האם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגיל או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונה והאם זה שווה את ההפרש שלהם תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא יודע איזה כרטיס לקחת לאור העובדה שהגיפורס שלי מת אחרי אוברקלוק רצחני!! אתמול ישבתי ובדקתי עד לאיזה מהירות התוכנה מאפשרת להגיע ואז בטעות לחצתי כן... את השאר אני לא צריך לספר לכם אתם כבר מבינים מה קרה (הרבה עשן ריח של שרוף ברגע שיהיה לי מצלמה דיגיטלית אני יצלם את הכרטיס המסכן שלי) עכשיו אני אם וודו3 3000 בגלל שבטעות הרסתי ביוס של וודו5 5500!! :'( אז עכשיו אני לא יכול לשחק כמעט כלום אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5080 יש איפה שהוא ביקורות :-*

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shlomibandit,

היה לי כרטיס 7800 ג'י טי .. הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות של 80 + מעלות.. לכן החלטתי שאני רוצה לשים עליו קירור של אקסלרו x1.. הלכתי לחנות ksp ואחד מהטכנאים שם לי את הקירור הנ"ל.. שחחזרתי לבייתי גיליתי שאין צג במחשב , המחשב נדלק אך ללא צג , ולא רואים כלום במסך.. למחרת הלכתי אל הטכנאי שהוסיף לי את המאוור ואמרתי לו את הבעיה , המחשב כבר אצלהם חודש +- והיה לי איתם הרבה וויכוחים ובעיות , הייתי ממש עצבני , עד שהשתגעתי כבר ולא התקשרתי אליהם איזה שבוע , היום הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא שם לי כרטיס חדש של 7900 gt של אסוס .. הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס שהיה לי 7800 או +- אותו הדבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הפסקתי כבר לעקוב בענייני כרטיסי המסך כבר לפני שנה ויוצאים כל הזמן דגמים חדשים של שתי החברות ..... ה6600GT זה הכרטיס הכי פופולרי הבנתי השאלה שלי איזה כרטיס של ATI נותן תחלופה באותו מחיר ואותןם הביצועים ?? (בטוח ATI נתנה מענה ל 6600GT של NVIDIA....) פשוט אני לא עוקב כבר בתחום הזה הרבה זמן ??? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pavelr,

צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ravid,

שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסך אני חייב עזרה דחוף!! זו הבעיה: אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שלי אחרי שהורדתי והפעלתי מחדש אני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!! ממש בלתי מובן!!!! לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!! מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!! אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שלי ומתחיל את המחשב הכל טוב ויפה! וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite) אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שלי והשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון) אז אני מתקין ממש לפי ההוראות וברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה) אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק! אז ככה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום כולם התקנתי את הדריבר החדש ואכן יש שיפור במשחקים בקצב פריימים בקשר לאיכות תמונה אני לא בטוח אבל האיכות בטוח שלא ירדה, מהבחינה של ביצועים ATI לא איכזבו ובאמת שיפרו. אבל שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בשביל לראות סרט (מה שאני עושה מאז שהיה לי 9500 ועד ה9800) יש קפיצות בלתי פוסקות של התמונה בגוונים אפורים ושחורים, נסיתי לשחק עם האזורים של הכרטיס והטלוויזיה (pal\b\d\h וכו ו-ntsc) ועדיין הקפיצות. אז מי שיודע איך לסדר את זה או שיש לו את הדריבר ויכול לבדוק עם גם אצלו זה קורה, זה יעזור מאוד. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום כולם הודעה ראשונה שלי פה עכשיו לשאלה שלי אני לא יודע איזה חברה לקחת 1) gainward יש להם OC כבר מובנה וחתיכת קרור שלוקח 2 PCI (!) 2) MSI בנדל ענק אבל לא ממש איכפת לי אבל יש לו את היכולת ליפתוח את שאר הצינורות עיבוד בלי ליפגוע בגרפיקה (!) אז אני לא יודע מה להחליט שתיהם אותו מחיר אבל אני נוטה לMSI ביגלל שOC גם אני יכול לעשות אבל ל gainward יש קירור ענק! אז מה אתם אומרים? gainward - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=7070 MSI - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 ותגידו שמעתם על המסך הזה compal 19' cm999 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1441 אני צריך לדעת עם יש לו DVI ואם הMS …

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לקניית מחשב חדש ובכלל לידע כללי שאלה בקשר לכרטיסי מסך 2070 לעומת 1070 התקציב שלי הוא עד 2000- 2200 שח, ואני מתלבט רבות איזה כרטיס לקחת כי אני צריך את המחשב בזמן הקרוב. כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8GB GDDR דגם GV-N2070WF3-8GC לעומת כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 דגם GV-N1070WF2OC-8GD הקנייה היא רק מאחת החנויות בארץ כך שדילים או מחירים זולים באמזון ובחול בכלל , לא רלוונטי . כמו כן רק כרטיס חדש, לא משומש. השאלה היא ספציפית רק לדגמים אלה בלבד, אין לי תקציב ליתר הדגמים. זה קצת מוזר כי הדגם שציינתי של 2070 הוא זול משמע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by x-dude,

זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD) לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות. בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD. התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר. לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך. הלוח אם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Serial Number : 00000000 System BIOS : 62-1001-001199-00101111-071595-V694V686 Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz Width : 64-bit IO Queue Depth : 4 request(s) זה מה שיש לי, אני לא יודע איזה מהכרטיסי מסך יתאים.... hercules radeon 9600 256mb agp*8 radeon 7000-64mb gv-r7064t abit geforce fx5700 ati radeon 9600xt sapph…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת השבבים חוותה עוד רבעון מוצלח ביותר, וברשת כבר מתחילות להתגבר שמועות על השקה של דור כרטיסי מסך חדשים לגמרי לכתבה

22. Started by LazyBoy,

השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RaDciPher,

מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Volter,

איזה כרטיס מסך יכול להפעיל AAO(חלק על ההגדרות הכי גבוהות)עם המערכת הזאת? P4 1500 MHZ 128MB OF RDRAM 800 MHZ(אני מוסיף עוד 128) שכחתי משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.