כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך agp עם 2 יציאות dvi .אם כן אשמח לשמוע המלצות. אין דרישות מיוחדות נוספות. תודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במקום ה 9550 256 MB שלי. מיועד בעיקר למשחקי אסטרטגיה. מוכן לחרוג ל 550 עבור מקרים חריגים פנטיום 4 2.4GHZ 478 HT ספק 400W ג'נרי 1GB זיכרון 400GHZ ddr twinmos (2X512( מארז סאנבין טרנספורמר. לא משנה לי משומש או חדש רק התועלת המקסימלית למחיר. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום . כרגע ברשותי המפרט הבא : I7-4790 Gigabyte GA-H87-D3H FRACTAL DESIGN R5 FSP HEXA+450 DELL MONITOR 24' 1920*1200 וכרטיס מסך מובנה. ברצוני לרכוש כרטיס מסך חיצוני למשחקים. התקציב עד 1300 ש"ח איזה כרטיס יתן לי את הביצועים הטובים ביותר בהנתן החומרה הקיימת ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה. הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחירים של 2000-2500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Serial Number : 00000000 System BIOS : 62-1001-001199-00101111-071595-V694V686 Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz Width : 64-bit IO Queue Depth : 4 request(s) זה מה שיש לי, אני לא יודע איזה מהכרטיסי מסך יתאים.... hercules radeon 9600 256mb agp*8 radeon 7000-64mb gv-r7064t abit geforce fx5700 ati radeon 9600xt sapph…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-