כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי דיון באשכול "מוצר השבוע" החלטתי לפתוח את הדיון הזה פה. יש 3 כ"מ במחיר אטרקטיבי של כ1000 ש"ח: 6870 שעולה 983 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2896 5870 שעולה 1000 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2720 ו560TI שעולה כ1100 ש"ח (ואפשר להשיג בהרבה מקומות במבצע למחשב חדש ב1000 ש"ח). http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2889 השאלה פשוטה:איזה מהם הכי עדיף ורלוונטי לCF/SLI? מכל הבחינות:ביצועים,שקט,צריכת חשמל,פונטנציאל OC וכ"ו. אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחירים של 2000-2500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בחנות שיש לה 2 דגמים של 8600GT ,אחד DDR2 ואחד DDR3 ידוע לי שיש גם GDDR3 ההבדלים במחיר הם 50 ש"ח בין הGDDR3 לבין הDDR3 אין הבדל במהירות הסטוק של הכרטיס בתכלס מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים\OC ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי הספק הבא: http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm כפי שניתן לראות בדיאגרמה, לספק שני יציאות PCI-E של 6 פינים כל אחת, והוא מגיע עם כבל אחד של 6 ל-6 פינים ועוד כבל של 6 ל-6+2. הכרטיס האחרון שלי דרש חיבור אחד של 6 וחיבור אחד של 8, והכל עבד בסדר. כעת ברשותי כרטיס חדש שדורש שני חיבורים של 8. הוא הגיע עם זוג מתאמים של 2x6 ל-8. כפי שאתם רואים, יש לי רק 2 יציאות של 6 מהספק, לכן אני לא באמת יכול להשתמש במתאמים הללו. השאלה שלי היא, אם אקנה עוד כבל כמו זה שכבר יש לי (6 ל 6+2), האם אוכל להשתמש בשניים כאלה בבטחה עם הכרטיס? במידה והתשובה חיובית, מדוע הם טרחו להוסיף מתאמים של 2x6 ל 8, אם אפשר לחבר 6 ל 6+2 פשוט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מקווה שאני רושם את השאלה במקום הנכון.. אז ככה יש ברשותי שני מסכים ואני מעוניין להוסיף עוד אחד בכדי לשחק על 3 מסכים ושיתפקדו כאחד(נדלקתי על הרעיון). רגע לפני שאשתי זורקת אותי מהבית ושניה לפני שאני קונה עוד מסך, מספר שאלות: יש ברשותי כרגע שני מסכים, B2230 שהוא המסך הראשי בגלל הרזולוציה שלו, 2243BW משני שקניתי יד שניה ומצאתי עוד אחד מדגם 2233BW בזול ביד 2. האם אוכל לחבר בין השלושה מבחינת רזולוציות , המסך הראשי הוא 1920X1080 והשניים האחרים 1680X1050? האם הכרטיס מסך שלי יסחוב את זה על הגדרות האולטרה? מישהו יודע איזו רזולוציה יתנו לי שלושתם ביחד ? דרך אגב הכרטיס שלי זה דגם ה-OC תדר ליבה 1010. לזה אני רוצה להגיע ואני רואה שהמסכים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עד 600 שקל הכי כדאי לי לקנות עבור המפרט הבא: Asus P8H61-M LX R2.0 i3-2120 SeaSonic 400W 80Plus מארז Knight רגיל כזה של K.S.P ההמלצה יכולה להיות גם לכרטיסים שעולים יותר אבל ישנים קצת אז יד שנייה (עדיפות אבל לחדש). תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הפסקתי כבר לעקוב בענייני כרטיסי המסך כבר לפני שנה ויוצאים כל הזמן דגמים חדשים של שתי החברות ..... ה6600GT זה הכרטיס הכי פופולרי הבנתי השאלה שלי איזה כרטיס של ATI נותן תחלופה באותו מחיר ואותןם הביצועים ?? (בטוח ATI נתנה מענה ל 6600GT של NVIDIA....) פשוט אני לא עוקב כבר בתחום הזה הרבה זמן ??? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-