עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by איש הדחפור,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37746&page=1&pp=15 http://hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ היו כאלו שהצליחו לפתוח עם ה LE ל 16 צינורות :alcoholic: הנה עוד תרד על אנשים שניסו לפתוח את הכרטיסים. עכשיו תורכם בעלי 6800NU או מישהו כבר עם LE ....תתחילו לנסות , תורידו את ה riva tuner הכי חדש ותעלו תוצאות ולכאלו שמפחדים זה רק סופטמוד ... זה לא מזיק לא עובד מחזירים אחורה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GALAI30,

כרגע יש לי כרטיס מסך gtx 1060 שווה לי לקנות RTX 2060?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

6. הפסקתי כבר לעקוב בענייני כרטיסי המסך כבר לפני שנה ויוצאים כל הזמן דגמים חדשים של שתי החברות ..... ה6600GT זה הכרטיס הכי פופולרי הבנתי השאלה שלי איזה כרטיס של ATI נותן תחלופה באותו מחיר ואותןם הביצועים ?? (בטוח ATI נתנה מענה ל 6600GT של NVIDIA....) פשוט אני לא עוקב כבר בתחום הזה הרבה זמן ??? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ITSIK86,

יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…

9. היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, המחשב אשר משמש אותי לעבודת המעבדה ועיבוד הנתונים הוא מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 MT (מעבד i7-3770 ו8 ג'יגה ראם). בעבודתי, אני לאחרונה מתעסק עם אותות דיגיטליים המורכבים מסדר גודל של 8^10~ נקודות דגימה לרישום. (רישומים אלקטרופיזיולוגיים באורך של שעה\שעתיים הנדגמים בתדר דגימה של 20KHz). המחשב מתקשה מאוד ליצור גרפים בmatlab של סיגנלים כאלו (ואף נתקע) ולבצע FFT לוקח נצח. אשמח להמלצה על כרטיס מסך אשר יסייע לביצוע החישובים הללו. אציין כי את מרבית הגרפים אני אצור עבור קטעי זמן הנעים בין חלקי שניות ועד דקות בודדות, אך פורייה, קונבולוציות ועיבוד נתונים נוסף ייעשה על כל הסיגנל (גם אם במקטעים..) (את הזיכרון אני כנראה גם ארחיב ל-16 גיגה, והכרטיס (במידה ו..) ירכש מחנו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Amit Shani,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tom123,

החלפתי כרטיס היה לי 5200 ועכשיו החלפתי ל- 5700LE הפעלתי תווינדוס פתאום נהיה 4 צבעים ורזולצייה מאוד נמוכה ניסיתי להתקין דרייברים אבל זה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן וסהלן, אהלן ביקום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לעבודה עם תוכנות CAD (סולידוורקס, סולידא'דג, NX ודומיהן) תקציב 1000 שח +/ - אלו נתוני המחשב מעבד: intel i5 3.10 ghz לוח אם: lenovo is6xm win 32 bit, 8GB זכרון ספק כח: 240V מסך Fujicom FJ-2200-H שוקראן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by spider272,

כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nightspirit,

שלום לכולם, רציתי עצה בשידרג כרטיס מסך מפרט נוכחי: יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח |Thermaltake 700 lite power כרטיס גרפי Prower olor Radeon HD6870 1GB GDDR5 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?uin=22483 אשמח לשמוע המלצות נוספות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by emmanuel,

שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by !elad!,

הנה הכרטיס מסך : Nvidia Geforce NX6200 LE 128Mb זה כרטיס מסך טוב לפי דעתכם?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב מאוד ישן Athlon xp 1400 + / 1600 geforce 2 mx 440 64 mb 512 mb SDRAM לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-P עכשיו, אני רוצה לחסוך למשחב נייד, ופשוט לשפר קצת את המחשב הישן הזה, כי יש איתו בעיות , אני לא מכבה אותו , כי כל פעם שאני מכבה, אני לא מצליח להדליק , המסך לא נדלק...וההרד דיסק שלי זה 10 GB , אז אנ רוצה לקנות רק כרטיס מסך טוב(נראלי זה יפתור את בעיית המסך הלא נדלק וזה..) והרד דיסק נורמלי, ובשאר הכסף לקנות משחב נייד אבל אני לא יודע אם הכרטיסי המסך המודרניים יכולים להתאים למחשב הישן שלי...אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס מסך טוב אפשר לקנות שיתאים למחשב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tmpusr,

אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים