עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

2. שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו 4850HD לכרטיס מסך מתקדם יותר. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הרצת משחקים כדוגמת CRYSIS 2 BF3 ו HON ברזולוציה של 1920X1200. זהו המפרט שיש לי עכשיו GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 windows 7 x64

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by omrit,

יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by d1a1n0,

שלום רב לכולם, אוקי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית, מחנות שנמצאת בלוס אנגלס, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1000-1200 שקל, ומאיזה חנות? תודה רבה לכולכם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by The Shark,

אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by spider272,

כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by FireFlash,

בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו.... אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eranisra,

שלום, מתלבט איזה מהשניים לקנות http://www.tms.co.il/product/16420 https://www.wellcom.co.il/GTX-1060-6GT-OC?search=1060&category_id=0 איזה ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by sharon515,

לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by HeDesXs,

יש לי Max Power 400w זה יתאים ל 8600GTS/GT?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by marlboro,

300W ספק Seasoniv S12II-520W מעבד אולי ישודרג ל I5 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Dr-XP,

ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני מחפש כרטיס מסך זול שידע רק להעביר רזולוציית 4K למסך (להציג שולחן עבודה), לא צריך משהו למשחקים. יכול להיות גם דגם משנים קודמות, האם יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dotan922,

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SilentBob,

ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/

24. Started by gal,

היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים