כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשתמשים שוב כועסים על NVIDIA, הפעם בשל החלטה לדרוש הרשמה והתקנת תוכנה ייעודית לקבלת דרייברים המלווים את השקות המשחקים הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/דרייברים-למשחקים-העדכניים-ביותר-רק-דר/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך זול שידע רק להעביר רזולוציית 4K למסך (להציג שולחן עבודה), לא צריך משהו למשחקים. יכול להיות גם דגם משנים קודמות, האם יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לשדרג את ה-280X הישן שלי. המערכת היא כזאת: i5 -4460 asrock B85M zeppelin 8GB DDR3 1600 antec 600W כרטיס נוכחי: radeon r9 280x vapor-x 3gb להבנתי יהיה צוואר בקבוק עם כל כרטיס שהוא מעבר ל-GTX 1060 / RX 580 ולכן זה יהיה מיותר לקנות כרטיס חזק יותר מאלו. האם זה נכון? עדיף להימנע מכרטיסים חזקים יותר כדוגמת GTX 1070? (שהרי בגלל צוואר הבקבוק הביצועים יהיו כאילו קניתי GTX 1060) האם עדיף להשקיע כסף במעבד חדש במקום בכרטיס מסך? התקציב שלי הוא 1,500~1,800 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו.... אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. יש לי מחשב מאוד ישן Athlon xp 1400 + / 1600 geforce 2 mx 440 64 mb 512 mb SDRAM לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-P עכשיו, אני רוצה לחסוך למשחב נייד, ופשוט לשפר קצת את המחשב הישן הזה, כי יש איתו בעיות , אני לא מכבה אותו , כי כל פעם שאני מכבה, אני לא מצליח להדליק , המסך לא נדלק...וההרד דיסק שלי זה 10 GB , אז אנ רוצה לקנות רק כרטיס מסך טוב(נראלי זה יפתור את בעיית המסך הלא נדלק וזה..) והרד דיסק נורמלי, ובשאר הכסף לקנות משחב נייד אבל אני לא יודע אם הכרטיסי המסך המודרניים יכולים להתאים למחשב הישן שלי...אז מה אתם אומרים? איזה כרטיס מסך טוב אפשר לקנות שיתאים למחשב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקניית מחשב חדש ובכלל לידע כללי שאלה בקשר לכרטיסי מסך 2070 לעומת 1070 התקציב שלי הוא עד 2000- 2200 שח, ואני מתלבט רבות איזה כרטיס לקחת כי אני צריך את המחשב בזמן הקרוב. כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 8GB GDDR דגם GV-N2070WF3-8GC לעומת כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 דגם GV-N1070WF2OC-8GD הקנייה היא רק מאחת החנויות בארץ כך שדילים או מחירים זולים באמזון ובחול בכלל , לא רלוונטי . כמו כן רק כרטיס חדש, לא משומש. השאלה היא ספציפית רק לדגמים אלה בלבד, אין לי תקציב ליתר הדגמים. זה קצת מוזר כי הדגם שציינתי של 2070 הוא זול משמע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-