כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון ואני לא יכול להכנס לODB משום מה,רציתי לדעת אם התוצאה שלי היא בסדר יחסית למחשב: הבדיקה הורצה על מחשב ללא OC ברזולוציה 1024X768 ללא פילטרים מפרט המחשב נמצא בחתימה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הראשון והמועדף בגלל הקירור הפסיבי: Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 קישור למפרט טכני: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm# כרטיס שני: Asus N6600GT/TOP N6600GT 128MB AGPX8+TV OUT+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1730 קישור למפרט טכני: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=N6600GT/TD&langs=01 שימו לב שאני מדבר על גירסת ה TOP. כרטיס שלישי: Club3D NVidia GeForce 6600GT 128MB AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=10547 קישור למפרט טכני: http://www.club-3d.…
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בגרמנית , אבל אפשר להבין מהגרפים http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=245&p=1 בקיצור לא נראה מרשים בעיקר שיש את ה-X1800XT במחיר שפוי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי קצת ישן עם מעבד 2.4 .. עם שיטת הAPG 4X .. לפי מה שהבנתי.. אני רוצה להביא כרטיס מסך .. נורמלי (יש לי כרגע גי'פורס MX 440) אני רוצה שמשחקים יעבדו לי .. (באטל פילד 2 ... סתם לדוגמא) אין לי צורך בHD.. אם כבר אז שיהיה חיבור טוב לטלוזיה שיראו כמו במסך מחשב .. אבל זה לא חובה מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .
-
- 14 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 5850 של MSI הדגם של -TWINFROZER בגדול מספר סיבות שאני רוצה להחליף אותו: 1) הדגם הזה ספציפי "חם" יותר ממה שרושמים הביקורות 2) כל העניין של ה-ANTI ALISING או VSYNC (לא זוכר איזה מהם) שלא עושה את העבודה כמו שצריך ב-RADEON, בעיקר ב-PES2011 3) תמיד אהבתי את NVIDIA - והפעם אמרתי שאני ינסה את ATI בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה בהשוואה יחסית ל-5850? בעדיפות ל-NVIDIA ולקיחה בחשבון של עניין ההתחממות, ועניין צריכת חשמל (יש לי ספק אנרמקס 500) שקלתי אפילו לרדת ל- 460GTX (היה לי עד לא מזמן 5770 שהייתי דיי מרוצה ממנו אז ככה שגם 460 אמור להיות סבבה) ופחות את ה-470GTX בגלל בעיית התחממות שלו... מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk איך הוא? יש משו יותר טוב עד 700 שקל?
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-