עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ben_shi,

בבקשה תנו לי המלצות ,תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Gil80,

יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איזה עדיף בקטגוריות של משחקים/סרטי HD/צריכת חשמל? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1036 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 או אולי כרטיס אחר בתקציב? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by phantomII,

שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nemo9439,

קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ztakram,

שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 00Amir,

אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shahar91,

איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך? אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא? יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pxst17,

לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.

18. Started by Oren_25,

אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by evman007,

והאם יש השוואות ביניהם? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.