עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

2. Started by leahd3,

שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by GuGuSH,

שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by phantomII,

שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yair_h,

שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DeadHunt,

מה זה SLI?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Chumlee,

יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DXT,

אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by liorsn,

מישהו שמע מכיר יודע לחוות דעה על הכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by רועי שלום,

היי, לפי הכותרת- אני מחפש כרטיס שהוא לפחות כמו 9800gt. האם geforce gt520 עונה לדרישות? נתוני 9800gt http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html (לא כזה מתמחה בתחום) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728633 נתוני gt520 מופיעים באתר חנות KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta לשניהם 1 ג'יגה זיכרון..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by asmon,

אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by itamarz_,

ברשותי המחשב הבא בין 11 שנים: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC P182 3x120MM Black Corsair 450VX 33A @ 12V Seagate 500GB Sata II 32MB SSD Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX A-Data 8GB (4x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling AF12025 120mm LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black היום מותקן הכרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail המחשב כבר לא סוחב משחקים חדשים. האם יש כרטיס מסך שניתן להחליף כך שיתמך במחשב הקיים וישדרג את היכולות הגרפיות שלו ? ראיתי שהכרטיס הישן צורך במקסימום 90W , האם כל כרטיס עם צריכה עד 90W יתאים או …

22. Started by gania23,

אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by useless,

השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dorsht,

שבת שלום. איזה כרטיסים מקבילים ברמתם (5-10% הפרשי ביצועים לכל היותר) יש לATI? כרטיס ברמה של GTX550TI פחות או יותר. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gafirmo,

תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים