עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lmlm,

האתר HKEPC ערך ביקורת על 1900GT כנגד 7900GT 1900GT עם 575MHZ בליבה ו 1190 בזיכרון 7900GT עם 470MHZ בליבה ו 1320 זיכרון. זאת אומרת מה יותר עדיף יותר בזיכרון או בליבה? לפי הביקורת זה הולך פעם לזה ופעם לזה. עכשיו זה תלוי במחיר של 1900GT אם הוא יהיה פחות או יותר מהמחיר של 7900GT. הביקורת: http://www.hkepc.com/hwdb/x1900gt-3.htm

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי Pentium 3 800 256 ram G4MX 440 64 Mg ואני רוצה לקנות את ?GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI? איך לדעתכם הוא יפעיל משחקים? ואם יש לכם המלצה אחרת בתקציב של 700-750 ש"ח אני אקבל בברכה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maorbe,

אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by esaly,

שלום! מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת.. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים... הכרטיס באפיק PCI-E תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yair_h,

שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kol209,

איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Hello everyone. i'm just looking for upgrad my system soon and thinking about GPU.. my current system is : i5-760@3.2 ASUS Maximus III GENE ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Seassonic ‏620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 Sahppire 5770 Vapor-X @ 960/1370 ThermalTake Case DH101 the system connected to 42" samsung screen FHD. in all games today i play at 1920*1080 with all filters and games runs smoothly. i have an option to get another 5770 vapor-x for 100$ which is almost like a joke for that price. just tought if i doubled the 5770 how far the benchmark and fps increase. comparing to…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rikus,

מי מנצח? בהנחה שיש 7950GT של 256MB...ואם לא אז מה ההבדל...?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

לי יש תכרטיס 9800gtx+ מעבד E8400 4GB RAM ו קרייסיס רץ לי על 1680X1050 על HIGH ללא פילטרים חלק עכשיו ה 470 הזה של חבר שלי שמנו ת קרייסיס על 1920X1050 הגדרות VERY HIGH עם SHEDERS על HIGH והמשחק רץ חלק ככה עם כי מידי פעם תקיעה קטנטונת, ויש לו I5 4GB RAM פשוט ציפיתי מהכרטיס ליותר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yaniv111,

שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by useless,

השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gafirmo,

תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-4gb/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yonatanph,

יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BUNNY,

אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה יוצר צואר בקבוק GF 9800 GT 1GIGA או המעבד Q8200 2.33 GHZ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by omertgm,

שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?

דיונים חדשים בפורומים