עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו 4850HD לכרטיס מסך מתקדם יותר. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הרצת משחקים כדוגמת CRYSIS 2 BF3 ו HON ברזולוציה של 1920X1200. זהו המפרט שיש לי עכשיו GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 windows 7 x64

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב שצינתי ל agp ואם יש כרטיס ברמה הזו שמגיע עם משחקים

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by COca,

שלום. אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' . התקציב שעומד לרשותי הוא 1900 שקל . מישהו יכול להמליץ לי על המסך הכי טוב שאני יכול להשיג בסכום הזה? תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by none,

Ti 4200 Leadtek

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mapisto,

היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shahar91,

איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך? אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא? יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tamirgolan,

הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dani86,

חבר שלי עומד להחליף את ה 5700LE שלו וקונה ב 500 שקל 5900XT , אני יודע שזאת הגירסה המוחלשת של ה5900 והשאלה שלי איך הביצועים שלו לעומת 6600 ו 9600P? כמה ביט הוא והאם ניתן להפוך אותו ל 5900 רגיל או ULTRA? נ.ב. מה פירוש האותיות XT?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tom123,

החלפתי כרטיס היה לי 5200 ועכשיו החלפתי ל- 5700LE הפעלתי תווינדוס פתאום נהיה 4 צבעים ורזולצייה מאוד נמוכה ניסיתי להתקין דרייברים אבל זה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SyndromE,

מכיל בתוכו PhysX v8.08.18 WHQL חדש. הדריבר תומך בכל הכרטיסים מסדרה 6 ומעלה האצת physx על ה-GPU נתמכת מסדרה 8 ומעלה (עדיין אפשר להתקין את ה-physx לכרטיסים ישנים זה פשוט יעבוד על ה-CPU כרגיל) האמת, נראה מבטיח - גם בפורום של guru3d מדווחים על שיפורים ב-GRID ו-AC והכל מתפקד כראוי. http://www.guru3d.com/news/geforce-forceware-vista-17792-download/ הורדות ישירות מאנוידיה (אנגלית): http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_177.92_beta.html http://www.nvidia.com/object/winxp_177.92_beta.html הורדות ישירות מאנוידיה (International): http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_177.92_beta_uk.html http://www.nvidia.co.uk/…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

19. יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by david2k,

זה אולי הנושא ה50 שאני פותח על הבעיה הזו ואני לא בא בטענות לאף אחד רק מעוניין לדעת למה זה ככה רק אצלי בקיצור שתי שאלות. 1. set physx configuration בדריבר של נווידיה אמור להיות על GTX570 / CPU / AUTO SELECT [RECOMMENDED? 2. זאת השאלה שאני לא מצליח למצוא תשובה ברגע שאני שם 120HZ בשולחן עובדה + במשחק הטמפרטורת עולות ל60 במצב IDLE ועם אני משחק על 100 HZ גם בשולחן וגם במשחק הטמפרטורת רגילות אבל במשחק לפעמיים אני רואה קווים כאלה בתמונה כאילו זה נראה כמו סריקה כזאת במסך ואז מסתתדר מה עושים? i7 2600 h67a-ud3h-b3 rev 1.1 gigabyte gtx570 corasir 750tx v2 antec 902 מוכן להשקיע כסף לקירור לכרטיס שיש בארץ / מוכן גם לקחת תמחשב לבדיקה עם צריך. ועוד דבר לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה בדריב…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 00Amir,

אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Oren_25,

אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי אפשרות לקנות את אחד הכרטיסים X1600Pro או FX6600GT באותו מחיר, שניהם ל-AGP 8X. עשיתי השוואה ביניהם באתר GPUReview וכל אחד מהם טוב במשהו ופחות טובה במשהו: [table][tr][td][table][tr][td]Info[/td][/tr][tr][td]Core Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Bandwidth[/td][/tr][tr][td]Shader Operations[/td][/tr][tr][td]Pixel Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Texture Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Vertex Operations[/td][/tr][tr][td]Framebuffer[/td][/tr][tr][td]Memory Type[/td][/tr][tr][td]Memory Bus Type[/td][/tr][tr][td]DirectX Compliance[/td][/tr][tr][td]PS Version[/td][/tr][tr][td]VS Version[/td][/tr][tr][td]Transistors[/td][/tr][tr][td]Process[/td][/tr][tr][td]…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים