כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצטער שהפכתי למטרד, אבל זו הפעם האחרונה שאני מציק לכם. מחר סוף-סוף אני הולך להזמין את המחשב. המסך המיועד הוא 20"-22" [1680x1050], והקנייה תתבצע בחנות פנדה, כך שהצעות מחנויות אחרות לא יהיו רלוונטיות. לאחרונה התווספו לאתר של פנדה מספר כרטיסים חדשים, כך שזו הרשימה שאני מתלבט לגביה: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: 940 ש"ח. Palit Geforce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e מחיר: 900 ש"ח. INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 מחיר: 950 ש"ח. Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512Mb OC PCI-e מחיר: 950 ש"ח. כפי שאפשר לראות, רוב הכרטיסים הם גרסאות שונות של 9800GTX+, מאחר ואין מבחר רחב כ"כ לכרטיסי ה-4850. אני מניח שכל הכרטיסים פה ה…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו על חברות ועל מסכין LCD בפרט והבנתי שמסכי 15 אינץ' בLCD מקבילים ל 17 אינץ' בCRT ככה שנראה לי שאני ילך על על 15 ואני צריך מסך בסביבות ה1500-2000
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם יש כרטיס מסך agp עם 2 יציאות dvi .אם כן אשמח לשמוע המלצות. אין דרישות מיוחדות נוספות. תודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-