כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
משהו new age או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה עדיף בקטגוריות של משחקים/סרטי HD/צריכת חשמל? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1036 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 או אולי כרטיס אחר בתקציב? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
האתר HKEPC ערך ביקורת על 1900GT כנגד 7900GT 1900GT עם 575MHZ בליבה ו 1190 בזיכרון 7900GT עם 470MHZ בליבה ו 1320 זיכרון. זאת אומרת מה יותר עדיף יותר בזיכרון או בליבה? לפי הביקורת זה הולך פעם לזה ופעם לזה. עכשיו זה תלוי במחיר של 1900GT אם הוא יהיה פחות או יותר מהמחיר של 7900GT. הביקורת: http://www.hkepc.com/hwdb/x1900gt-3.htm
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בן כ-10 שנים (מעבד Core 2 Quad Q6600, זכרון 6GB DDR2 800Mhz, לוח אם Gigabyte S3-965P, ספק כוח Antec 450W, מערכת הפעלה Windows 8.1, כונן SSD Crucial M4 128GB + שני כוננים קשיחים רגילים 640GB + 750GB). המחשב עבר שדרוגים במהלך השנים (הרחבת זכרון מ-2GB ל-6GB ב-2010, הוספת SSD ב-2012, שדרוג מערכת ההפעלה), ועד לאחרונה עבד מצוין, קרס (מסך כחול/תכלת) לעיתים נדירות ביותר (אולי אחת לכמה חודשים). לפני מספר שבועות החלו להופיע על המסך פסים אקראיים צבעוניים, ולאחר מספר ימים בודדים לא הייתה תצוגה בכלל. חשדתי שמדובר בכרטיס המסך (7800GT ), אז מכיוון שלא היה לי כרטיס אחר, העברתי את הכרטיס למחשב ישן אחר בעל כרטיס גרפי מובנה שפעל ללא בעיות (Intel G41), וכאשר חיב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק... - הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי מנצח? בהנחה שיש 7950GT של 256MB...ואם לא אז מה ההבדל...?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך כרטיסי ה-1060\1070\1080 שלהם? הבנתי שהם נמכרים במזרח הרחוק ושם מחשיבים אותם בתור מותג רציני ואיכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-