כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אבקש סיוע ממי שיכול - הנני צריך מחבר SLI . למי יש אחד מיותר ויכול לתת לי ? או מנגד להפנותי למקום שיכול למכור לי.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!! עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;D מה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8) כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, חבר שלי לאחרונה החליף זוג כרטיסי 660Ti והוסיף עוד קצת כסף בשביל טיטאן. מכיוון שסדרה 800 קרובה, הוא שוקל למכור את הטיטאן לפני שהמחיר שלו ירד משמעותית כשיהיו כרטיסים חדשים יותר ולקנות את ה 880 כשיצא או את ה 880Ti. מבחינת ביצועים כמובן שהוא מרוצה הוא פשוט יודע שזה כרטיס שיהיה קשה למכור במיוחד כשיהיו עוד כמה כרטיסים חזקים יותר בשוק בעוד כמה חודשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-