עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מה אפשר לעשות ביותר מכרטיס מסך אחד? והאם זה מועיל למשחקים שיש יותר מכרטיס מסך אחד?

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  3. לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MrAlex,

אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by Lith,

היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  10. אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חבר'ה! אני מתכנן בניית מחשב לצורכי אינטרנט בשוטף ו-HTPC בשאר הזמן. אין לי צורך בגיימינג במחשב הזה, אך תכני FHD ירוצו עליו תכופות. לכן חשבתי על כיוון של כרטיס מובנה כדוגמת HD3000 שמגיע ב-SB של אינטל. לאחרונה שמעתי שבגלישה באינטרנט ובשימושים כמו שלי ארגיש הבדל אם יש לי כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך ייעודי. למרות זאת, כששאלתי על כך אמרו לי שאין שום הבדל כל עוד לא מדובר במשחקים. לכן אשמח לדעת בוודאות אם קיים הבדל, ואם כן בין אילו רמות של כרטיסים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by evgeni1984,

שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by corefff,

אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by SpidiMan,

שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by f_oren,

תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. היי, זה קצת ארוך אבל מתבקש. לאחר אין ספור חיפושים, ייעוצים וחפירות ברשת, אני פשוט לא מצליח להגיע להבנה איזה דגם יותר חדש, למה יש כל כך הרבה דגמים שחלקם לא קיימים בכלל בארץ וכד'. לדוגמא קראתי שאין ממש הבדל בין דגם ה- GTX560 ל- GTX560TI, גם חפרתי לגבי ה- 550TI והבנתי שעדיף לי לרכוש את ה- GTX460. אני כבר ממש מבולבל ולא מבין למה NVIDIA הייתה צריכה לעשות את כל הבלאגן הזה (אני מניח שזה לא רק אני שלא מבין ) הכי פשוט שארשום את הנתונים שלי ואני בטוח שאתם כבר תדעו לייעץ מה כדאי. אז ככה: סכום השקעה 700 ש"ח (אפשר לחרוג ב- 100/200 בתקווה שלא). לוח GIGABYTE X58 EXTREME זכרון 6G DDR3 ספק 550W ישמש בעיקר לסרטים ב- HD 1080 ולמשחקים CALL OF DUTY MW3+BATTELFIELD3 סליחה על החפיר…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים