כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהמפרט שיש לי כרגע: I5 3570K @4.2 GHZ GIGABYTE Z77X-UD3H 8GB DDR3 1600MHZ CORSAIR VENGEANCE SeaSonic S12II 620 BRONZE 620W AND SAPPHIRE HD 6850 שאני רוצה להחליף.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאור ההשקה של הכרטיסים החדשים (RTX), רציתי לשאול רק שאלה אחת: בן אדם שמשחק ב-1920X1080 צריך יותר מכרטיס GTX 1060? האם הוא יראה הבדל בין ה-1060 ל-1070/1080/הכרטיסים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך ישן : http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-226bw/specs/ ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. ההתלבטות שלי הינה בנוגע לכרטיס מסך, הרי הרזולוצייה במסך שלי הינה 1680 x 1050 ואני חשבתי ללכת על כרטיס מסך GTX 760. השאלה שלי היא האם המסך מהווה בעיה, כמו כן ראיתי שכרטיס מסך: [h=1]MSI NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h]עולה קרוב ל-400 שקל פחות, והאם שווה להשקיע את ההפרש הזה אם מבחינת ביצועים גרפיים וגם מבחינת איכות המוצר ופחות בעיות עם Geforce, לפי מה שראיתי הביצועים של שניהם לא ממש רחוקים אחד מהשני, ומצד שני המחיר של ה-760 עולה בערך 40 אחוז יותר. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז היום גיליתי שהרעש של הפלסטיק המתפצח ששמעתי אתמול היה מהמאוורר האמצעי של הכרטיס מסך. זה קרה אחרי שניקיתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר ייעודי (וחיכיתי שעה לפני שהדלקתי אותו לאחר הניקוי)... gigbyte gtx570 נתן עבודה בשנים האחרונות והריץ פחות או יותר מה שאני צריך בלי בעיות.( overwatch בהגדרות בינוניות וWoW על גבוהות עם 60 fps ) לאחר התקלה המשחקים יורדים ל20 FPS אחרי דקה של משחק... מחפש את הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 500+- יש לי לוח אם Intel DP67BA, וi5-2400 3.1 ghz חשבתי על radon rx 460 oc מKSP שעולה 490 או על r9 280 vapor-x oc שמישהו מוכר יד שנייה פה באתר ב460 אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל אלו שמתכוננים לשדרג את כרטיס המסך שלהם, מסקרן לדעת כמה באמת מחכים וכמה איבדו את הסבלנות.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. ה9800 PRO שלי שבק חיים. :'( בינתיים כבר קניתי 6800GT אך עדיין ברצוני לתקן את ה 9800 PRO . יש לי את הידע הדרוש באלקטרוניקה וכל הדרוש לי זו הסכימה החשמלית. חיפשתי ב GOOGLE אך עד כה ללא תוצאות. אני לא יכול לשלוח אותו לתיקון כיוון שהחלפתי את הקירור עליו לקירור אחר. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי את הסכימה הנ"ל בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-