עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gania23,

אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MINIME,

קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Athlon-WINGS,

הכותרת היא השאלה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: במחשב ייעשה שימוש סטנדרטי ביתי, גלישה, עריכת קבצים וכו'. בגלל שאני רוצה לחזור לגיימינג מדי פעם (כנראה לא כבד, כי אין יותר מדי זמן) - חשבתי לקנות כרטיס מסך ממוצע+. לפני כן המחשבה הייתה ללכת על RX580, ועכשיו כאשר יצא ה1660ti הכיוון אולי השתנה, אך לא בטוח. יש ברשותי את המסך הבא, 1440p כך שהבנתי שאצטרך כרטיס יותר חזק מRX בשביל להריץ על הגדרות מקסימליות משחקים. אני יכול לקנות מאמזון את ה1660ti ב1000 שח או את הRX580 ב600 ש"ח - האם ההבדל לטובת ה1660 שווה את זה? אני פתאום לא בטוח כי לא יודע עד כמה באמת אנצל את הכרטיס מסך ה"חזק" יותר וגם עד כמה קריטי יהיה לי שאם כבר אשחק במשחקים כבדים אז אצטרך לרדת מעט ב…

7. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

יש לי את הספק הבא.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc017705te.jpg מה הכרטיס החזק ביותר שאני יכול להחזיק עליו עם המערכת הבאה. צורב+כונן דיוידי 512 זיכרון P4 2.4 160 הארד SATA וכרטיס קול 5.1

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hdbaam,

- איזה קצב מומלץ ? - כמה שיותר גבוה יותר טוב ? - במה מתבטאים ההבדלים ? * יש לי כרטיס ג'יפה 2 לפי מה שאני זוכר הוא תומך בעד 85Hrz : - זה תלוי במסך / כרטיס או שניהם ? * כרגע עומד על 75Hrz זהו תודה מראש חברה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sh9696,

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז כמו בכותרת ואם לא הבנתם אז יחיד אני לא רוצה SLI/CFX. מה אתם אומרים על זה:Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version זה המפרט שלי: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪954 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪736 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪400 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) - 7 FANS w/o PSU ₪792 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W Active PFC 62A/12V Single Rail SS-750AT ₪575 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1T…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by spider272,

כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yair_h,

שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Jook,

GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP הוא יעלה לי 206$ כך כתוב באתר (האם באתרים זה זול יותר או יקר יותר-בארצות הברית) אני אעשה לו OC בתקווה להגיע לביצועים מטריפים... שווה או לא שווה והאם המחיר אמיתי... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=BROWSE&manufactory=1387&depa=1

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כשרק גיליתי שיש טוויק בלעדי של היצרנית(אסוס)של הכרטיס מסך הופיע שהoc דלוק ולא הבנתי למה.. אבל לא הוגדר בכמה. פשוט אפשר רק להדליק ולכבות.. זה בטוח? וזה אומר שפשוט ההמהרה נהייתה אוטומטית לפי הצורך?(אני משתמש בלפטופ של אסוס ובו יש gtx 870m) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.

21. Started by Black_Citadel,

http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ourfaza,

http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים