כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך gtx 1060, הכרטיס תומך כמובן ב-vp9. איך אני מוודא שכאשר אני מנגן בקידוד vp9 ביויטב שיש לי האצת חומרה מופעלת ותקינה ב-firefox ו chrmoe? מדובר ב-windows 7 אם זה משנה. כאשר אני מנגן סרטוני 1080p, ה-cpu הוא בערך 30 אחוז. עם 4k זה כבר 60 אחוז בערך. המעבד הוא i5-750. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך טוב שישמש אותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה להתחיל לנסות את החוויה) , לפוטושופ(חובבן+) , אינטרנט וצפייה בסרטים. על איזה כרטיס אתם ממליצים? משהו ביחס עלות תועלת גבוה שלא אצטרך להחליף בזמן הקרוב המסך שלי הוא מסך מחשב LG W2253TQ LCD - רזולוציה מקס' 1920x1080 חוצמיזה, איך זה שראיתי שTMS מוכרים את הHD5780 1GB ב1060? זה לא זול מידי? בIVORY אמר לי אחד המוכרים שלא כדאי לקחת כרטיס כזה כי הוא כבר פאסה ולא מייצרים אותו ושכדאי לקחת את הGTX460. מצד שני מישהו אמר לי שהכרטיס הזה יהיה מעולה עם המסך שלי. תעזרו לי בבקשה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
300W ספק Seasoniv S12II-520W מעבד אולי ישודרג ל I5 3 דיסקים קשיחים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם כרטיס מסך הנוכחי: 8800 gts 320 , כאשר אני מתקין את הדריבר שלו, המחשב מתרסט עם העליה לוינדוס, ניסיתי דריברים שונים אך זה לא הועיל כשאני עובד בלי דריבר אז יש פסים מוזרים בעלייה ברמת הביוס ולאחר מכן בוינדוס אני יכול לבחור רק ברזולוציה הכי בסיסית. לכן אני מחפש כרטיס מסך הכי בסיסי במקומו, לצורך גלישה באינטרנט וסרטים, אני רק רוצה תמיכה ב dvi. אני מצרף תמונות מה cpu-z לוודא שתהיה תמיכה ללוח אם שלי. לפי דעתי גם משהו כזה יספיק לי: https://www.tms.co.il/product/9251 מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל אלו שמתכוננים לשדרג את כרטיס המסך שלהם, מסקרן לדעת כמה באמת מחכים וכמה איבדו את הסבלנות.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-