כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שהחלפת מחשב אינה באה בחשבון בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג כרטיס מסך בלבד הכרטיס הנוכחי הוא nvidia 9800gtx+ הצרכים שלי הם- צפייה בתכני hd מלאים (בלוריי מלא ו-1080) וכן ניגון סטרימינג באיכויות hd כך שאני צריך כרטיס שניגון hd זה הצד החזק שלו. כמובן קצת משחקי מחשב אני מניח שהוא צריך להתאים לשאר רכיבי החומרה שהם מעבד אינטל 8500 3.16 ghz לוח אם -g33 express chipest pci Express אשמח לשמוע דעתכם אם כרטיס מסך חדש ישדרג הביצועים בניגון תכני hd כבדים (סרטים וסטרימינג ) לעומת הכרטיס ה'קיים עדיפות לכרטיסי nvidia -חובה שיתמוך בהאצת חומרה עם טכנולוגיית cuda תקציב- עד 500 ש"ח (רצוי פחות) אם לדעתכם השדרוג מיותר, תגידו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש הבדל משמעותי במחירים של כרטיס HD6850. למה ב KSP SapphireHD 6850 עולה 680 ו ASUS AMD HD 6850 עולה 799 ראיתי בכמה חנויות שלכרטיס הזה יש כמה גרסאות במחירים שונים. מה ההבדלים?? (בדקתי וההבדל הוא לא OC)
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, קצת הקדמה קודם - אני עומד לרכוש מסך טלוויזיה, המטרה הסופית היא להשאיר את מסך המחשב הנוכחי שלי ובמקביל להשתמש במסך הטלוויזיה על מנת להרחיב את התצוגה הרגילה שלי. אני מעוניין בהצעות לכרטיס מסך שיתמוך בדבר כזה, בסופו של דבר אני לא צריך כרטיס מסך עם ביצועים למשחקים, מכוון יותר לכרטיס מסך שיאפשר לי לראות וידאו באיכות גבוהה ככל האפשר. אם יש איזשהם פרטים שצריך לספק קודם רק תגידו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי Intel i5 2500K 3.30GHz עם צמד 6950 CF 2GB. במעבד היה לי OC שהגיע ל-4.30GHz והוא נמחק לא יודע איך אבל נמחק, האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק? אני משחק במשחק מטרו 2033 ויש קטעים שהמשחק איטי וגם ב-BF 3 יש קטע של עשן במשחק ואז המשחק נהיה איטי קצת, אז יש צוואר בקבוק? או שזה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי באטלפייד 3 המשחק לא רץ טוב כמו שאני חושב יכול להיות שיש בעיה עם הכרטיס ואני לא יודע אותה חשבתי למכור את שני הכרטיסים שלי בכדאי לקנות כרטיס חדש ובכמה אני יכול למכור את ה gt9800 512mb ו gt9600 1gb אםאני ימכור את שניהם ואת הסוני אני יוכל להוסיף השאלה שלי עם כדאי לשדרג? בכמה אני יכול למכור אותם ואיזה כרטיס לקחת או לחכות לדור החדש? המערכת שלי היא i5 750 gigabite p55usb3 gtx465 4 ram 650 corsfire ספק תקציב מהמכירה של כל הדברים ואולי הוספת כסף תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הי, שאלה קטנה למי שכבר הצליח - האם ניתן לחבר את המחשב שלי עם כרטיס מסך GTX580 לטלויזיה Philips 9606 שתומכת בתלת מימד אקטיבי ולצפות בסרטי תלת מימד דרך המחשב? (כמובן עם כבל HDMI 1.4) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל (בטעות הביאו לי DIRT 3 EDTION DUAL FAN) . הזזתי את הכפתור. הורדתי GPU-Z ...הנתונים נשארו אותו דבר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום! תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס לעריכה כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? fifa, nba, אולי מירוצים קצת. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegasהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא! חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא, יחפש את הכי זולה. עניין התשלום (אין צורך לרשום איך אתם משלמים): לא משנה. מפרט המחשב :מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי:gigabyte 8600gt 512mb ספק כוח: EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: sams…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-