כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לדעת את הנתון של "זמן ממוצע בין תקלות" או MTBF של כרטיסי AMD HD7000 לסוגיהם (7970) חיפשתי את הנתון בכמה אתרים ולא מצאתי אותו. האם מישהו יודע להפנות למקור מתאים? אני צריך את הנתון הזה בשביל מערכות עסקיות. בכרטיסי QUADRO של נוידיה למשל נתון ה MTBF עומד על 200000 שעות, שזה 22 שנה... לא צריך את זה אבל צריך נתון כלשהו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טבלה ו/או אתר שמציג השוואה בין אותם דגמים אבל עם כמות זיכרון שונה. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה או לינקים ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
היי, פרסמתי שאלה על FPS נמוך בפורום תמיכה טכנית. במחשבה שניה, אולי ההודעה מתאימה יותר פה. אז סליחה על הכפילות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527113.0 לתשובותיכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מישהו ערך עבודה מקיפה וסידר את כל כרטיסי המסך על סקאלת ביצועים לינארית, כאשר בתור יחידת מדידה ברת השוואה הוא השתמש במה שהוא מכנה VooDoo Power, או בקיצור VP, כאות הערכה וכבוד לאחת החברות החלוצות בתחום הלא היא 3Dfx, כאשר יחידה VP = 1 ניתנה לכרטיס הדגל האחרון ש- 3Dfx השיקה אי שם בשנת 99/2000 אשר מכונה VooDoo5 - 6000. http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?f=6&t=21797&start=0#p41174 האמור משמש ככלי להערכת יכולת ביצועים יחסית של הכרטיסים האחד כלפי השני, בטבלא הזאת לא תמצאו השוואות לצריכת חשמל, לא לתמיכה ב-DirectX ולא למחיר אלא נטו להערכת הכח הגרפי באופן גלובאלי. הכותב מעדכן את הטבלה כל עת מוצגים כרטיסים חדשים - ובכך גדולתה כעדכנית תמידית. בתחתית הטבלא …
-
- 2 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) צריך חוות דעת על הכרטיס מסך msi radeon 7970 o.c 2) האם ניתן לעשות עליו עוד o.c [ מגיע עם o.c כבר מהמפעל ] 3) האם ב 3000 שקל עדיף כרטיס מסך האחר * שימוש גיימינג כבד + חיבור לled 46
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני עם מחשב חדש, כרטיס מסך מובנה בלוח אם שאני לא משתמש +6850 , מסך LED24 של סמסונג כמסך מחשב וטלוויזיה פלזמה סמסונג FHD ps51d550 המטרה - CLONE בשני המסכים נראה אותו דבר ,אך אם לא ניתן אז נמצא פתרון אחר אני ממש לא מסתדר עם הפנל של ATI כל האופציות שם ושום דבר לא עוזר לי חשוב לציין , המסך מחשב מחובר עם כבל HDMI לDVI שקיבלתי עם המסך(הDVI למחשב) והפלזמה מחובר עם HDMI אני מגדיר את המסך מחשב 24 על רזולוציה מומלצת 1920X1080 ואני רואה אותו לא על כל המסך כלומר יש ריבוע שחור שעוטף את תמונת המחשב, כלומר מצב בו אני צריך למתוח את המסך (כשאני מנסה להכנס לתפריט המסך כדי לנסות ולמתוח הכפתורים אפורים) בפלזמה לא רואים טוב הכל נראה כזה לא חד ומטושטש(אולי זה ככה?) סרטים רואים טוב. חייב …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרת ניגון סרטי בלוריי/1080/ סטרימינג hd בלבד לא מיועד למשחקים הכרטיס nvidia sapphire hd 5450 1gb האם הוא יתאים לדרישות שלי כמו שצריך? האם הוא תומך בהאמת לומרה cuda ? הוא עולה כ-250 ש"ח אודה לתשובתכם
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-