עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. מהו הכרטיס הכי משתלם בתחום ה1000שח. של אנוידיה זה GTX 260 SP216 האגדי (כ950שח) לאייטיאיי יש שניים את ה 4870 1GIG(כ1000שח) ואת ה 4890 1GIG החדש(כ1050שח) ואני לא מדבר על 275GTX שעובר את ה1100. אשמח לשמוע לשמוע את הדעות שלכם. בקרוב מחשב חדש. E8400

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by bdofek321,

אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס מסך gf-2 והורדתי את התוכנה TVTOOL (תוכנה מעולה) כדי לראות סרטים גם בטלויזיה אך יש לי בעיה התוכנה נסגרת אחרי 15 דקות מרגע שאני מפעיל אותה יש למישהו תוכנה שלא נסגרת?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by alextomin,

ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by syberpuppy,

היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by shkaf,

שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by roeefl,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש של חברת GIGABYTE ואני מתלבט בין 8600GT לבין HD2600XT. הכרטיס אמור להיות מותקן במחשב חדש לשימוש ביתי סטנדרטי כולל תוכנות גרפיות לעיבוד תמונות, הרבה צפייה בסרטים וכו'... על פניו נראה ששני הכרטיסים פחות או יותר זהים בתכונות,במראה שלהם וגם במחיר כאשר 8600GT עולה 750 ש"ח ו - HD2600XT עולה 714 ש"ח. 8600GT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 HD2600XT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H יש שאומרים שהכרטיסים של ATI HD2600XT טובים יותר מהכרטיסים של Nvidia 8600GT. אני רוצה לדעת האם יש משהו מעבר למה …

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by shay18,

שלום , רכשתי היום כרטיס מסך 8800GT של חברת leadtek הדגם המדויק הוא:Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail חיברתי אותו למחשב וברגע שהדלקתי את המחשב המחשב מצפצף ושמתי לב שהמאוורר בכרטיס לא מסתובב מה הגורם לבעייה? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש. התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA [http://www.3ds.com/products/catia/welcome/] החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים. הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל. השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה. לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות). המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב LCD אבל הכי איכותי שיש נגד CRT הכי טוב שיש

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by mendyeta,

יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  19. אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  20. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

21. קניתי מחשב חדש של אסוס מארצות הברית לפני כמה ימים ולצערי יש בעיה עם הכרטיס מסך או עם הדרייבירים שלו, הבעיה מתחלקת ל-2 1. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוזיה LCD התמונה נחתכת מעט בכל הצדדים, הבנתי שזה יכולה להיות בעיה עם NR ואמרו לי שניתן לסדר את באמצעות שינוי הגדרות בדרייברים Adjust Desktop size and position אבל האפשרויות היחידות שקיימות הם . Adjust video/audio settings .2התקנתי את PES 11 החדש כאשר רציתי להעלות את איכות הגרפיקה בsettings לא ניתנה לי האפשרות בטענה שהכרטיס לא מספיק חזק. חשבתי שזה בעיה בדרייברים, ניסיתי למחוק ולהתקין כמה פעמים, דרייברים שונים, וזה לא עבד? יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? תודה רבה לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by TECH AMATEUR,

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/1/7/18171631/nvidia-g-sync-support-freesync-monitors החל מ15/1 דרך עדכון DRIVER למי שיש מסך FREESYNC דגמים שתומכים : Acer XFA240 Acer XG270HU Acer XV273K Acer XZ321Q Agon AG241QG4 AOC G2590FX Asus MG278Q Asus VG258Q Asus VG278Q Asus XG248 Asus XG258 BenQ XL2740 יעבוד עם כרטיס מסך של NVIDIA. ---עוד דגמים צופיים...

23. שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shus2000,

Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aviv1290,

איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.