עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m0sh,

טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  2. שלום רב,כרטיס המסך האהוב שלי מת לכן אני צריך לקנות חדש.אני לא מציין תקציב פה כי אני לא גר בישראל וגם לא במדינה שהמחיר זול יותר לצערי, יקר בערך ב200 שקל מישראל.אני לא בבית כרגע אז המפרט של המחשב שלי מהזכרון.כרטיס מסך שמת לי:radeon hd 7850ספק: 400 וואט true 80. ספק של חברה טובה לא זוכר את השם שלה.מעבד: intel i5 3530, לא זוכר את המספר המדוייק אבל משהו דומה. נקנה בסביבות 2012 2013 בישראל.זכרון ראם: 8 ג׳יגהלוח אם: gigabyte ga-b75m-d3v ומסך של philips 24e1sb/97לפי קצת קריאה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שמתאים לי זה ה1060 6 ג׳יגה שיהיה שדרוג לכרטיס שיש לי כרגע וגם לא יהרוג אותי בתקציב.השאלה שלי אם לא תיהיה לי בעיה עם הספק כוח כי באמת שאין לי כסף להחליף גם אותו.עד עכשיו הייתי מסופק מהכ…

3. Started by Dan4,

I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה לקחת אחד מאלה שבמבצע, שמופיעים בעמוד הבא: http://www.tms.co.il/search/?q=N108T רציתי לקחת gaming שעולה 3059, אבל נציגי החנות אמרו לי שהרבה מהלקוחות שלהם התלוננו על כך שהוא מאוד מרעיש, והוא הציע לי לקחת Auros שעולה 3258. בחיפושים בגוגל גם ראיתי שיש עליו די הרבה תלונות. מה הייתם ממליצים? ועוד משהו, האם הכרטיס יסתפק במפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 for 1151 מארז וספק: Fractal Design Define R5 Blackout + Antec NE650M תודה.

5. Started by must_fake,

כל הזמן אני שוע שאומרים AA,AF ברוב אני שומע את זה במחשקים מה זה בכלל אשמח לתגובות מכל אשר מי שמבין תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by zobi12,

אני רוצה לקנות את המסך אבל אני מתלבט כי אני לא מבין אולי אתם יכולים להסביר לי על כול השפופרות של המסכים והאם ה2 ביקרות האלו נכונות? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4226

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by lmlm,

לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by liortaib,

תגידו משהוא יודע מתי הכרטיס מסך הזה יצא? והם הוא יהיה יותר חזק מ cf 4870?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by liav12,

זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by rtr,

http://firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/ חוץ מב COD2 הביצועים פשוט דומים מאוד.. לא בטוח שיהיה שימושי לרובנו אבל בהחלט בשורה משמחת

11. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. אני הולך ליקנות היום מחשב מסך 22" מעבד Q9300 אני צריך לוח אם שיתמוך CF של 4850 עכשיו לפי מה שראיתי X48 עדיף על P45 תמליצו לי פה מה כדאי ועוד התלבטות זה לקחת כרטיס אחד בנתיים של 4870 (תלוי בהצעה של החנות) ולחכות עוד קצת וליקנות תשני או שעדיף לא לחכות לעתיד וליקנות 9800GX2 של leadtek שעכשיו הורידו מחירים. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by NethioX,

נדפק לי הכרטיס מסך הקודם ועכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בערך עד 500 שקל, אני רוצה להריץ משחקים פשוטים בעיקר, כמו RocketLeague , CS:GO , League Of Legends ודברים כאלו, שירוץ טוב לא חובה איכויות הכי גבוהות עם הכרטיס הקודם שיחקתי על LOW והיה לי סבבה והכל. בחיפוש שלי בתקציב הזה ראיתי את Radeon RX 550 ,אני מתלבט בין אלו שנמצאים כאן : http://ksp.co.il/?txt_search=Radeon+RX+550 , אני אישית לא מבין כל כך בהבדלים שיש ביניהם, לדוגמא יש אחד עם שני מאווררים קטנים ואדח עם מאורר אחד גדול אבל שבעיקרון לפי מה שראיתי הם די אותו דבר חוץ מזה והמחיר קצת יותר גבוה, הייתי שמח אם תייעצו לי ותגידו לי מה הכי כדאי לי מבין מה שנמצא כאן, בין ה 410 ל 500 ש"ח, והאם קיימים בא…

14. Started by danielhbos,

חברה צריך המלצה ה HD5870 הוא דגם ישן אבל הוא ממש חזק והוא עולה 500 שקל ה HD6850 הוא דגם חדש יותר אבל חלש יותר והוא עולה 400 שקל שימושים עיקריים סרטים full HD סרטים תלת מימד משחקים על מה אתם ממליצים תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. Started by Dalmedigos,

ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני

16. אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by sopwith,

מפרט: Sempron 3000 Gigabyte nforce3 GA-K8NS 1GB RAM HEC-300AR-TF (ספק) RADEON 7000 64MB התקציב הוא 1000 ש"ח לכרטיס AGP ולספק חדש (במידה וצריך) למשחקים תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Pc_freak,

קניתי אותו ב 869 שקל מTMS לאחר שאחד מהHD4850 מת. לא הרגשתי בבצועים בBLACK OPS GTA VNFS HOT PERCIUT שמעתי שכרטיס טוב מאוד לאובר קלול אבל אפשר לעלות את הליבה ל775 בלבד ?? קצת תמונות http://eliad.org/viewer.php?id=1295966038.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295975763.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295934140.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295982476.jpg

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by מר שאלה 2007,

סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה

22. קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא

23. Started by dog_foot,

קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by temptation,

שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.