כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות כרטיס מסך אבל אני לא כל כך בטוח אם שווה לי ואם הוא בכלל יצליח להריץ משחקים כמו GTA IV, CS-GO, APB וכו... פרטים על הכרטיס מסך שברצוני לקנות מותג: MSI מעבד גרפי: NVIDIA GeForce GT610 דגם: N610GT-MD1GD3/LP נפח זכרון: 1GB DDR3 מהירות ליבה: 810MHz מהירות זכרון: 1000MHz רוחב פס: 64Bit ממשק : PCI Express 2.0 יציאות: VGA , DVI , HDMI תמיכה: DirectX 11 אחריות: 3 שנים מכיר הכרטיס מסך 200 כולל משלוח
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: במחשב ייעשה שימוש סטנדרטי ביתי, גלישה, עריכת קבצים וכו'. בגלל שאני רוצה לחזור לגיימינג מדי פעם (כנראה לא כבד, כי אין יותר מדי זמן) - חשבתי לקנות כרטיס מסך ממוצע+. לפני כן המחשבה הייתה ללכת על RX580, ועכשיו כאשר יצא ה1660ti הכיוון אולי השתנה, אך לא בטוח. יש ברשותי את המסך הבא, 1440p כך שהבנתי שאצטרך כרטיס יותר חזק מRX בשביל להריץ על הגדרות מקסימליות משחקים. אני יכול לקנות מאמזון את ה1660ti ב1000 שח או את הRX580 ב600 ש"ח - האם ההבדל לטובת ה1660 שווה את זה? אני פתאום לא בטוח כי לא יודע עד כמה באמת אנצל את הכרטיס מסך ה"חזק" יותר וגם עד כמה קריטי יהיה לי שאם כבר אשחק במשחקים כבדים אז אצטרך לרדת מעט ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי? ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיסי ה-RTX 2070 הושקו לפני מספר חודשים, אבל נראה שאין הרבה שינוי במחיר שלהם. קיוויתי שלאחר שוך ההייפ של הסדרה החדשה, המחירים יירדו ויהיו מעט שפויים יותר, אבל אני מתרשם שזה לא קורה. האם יש סיכוי לדעתכם שמחירי ה-2070 יירדו לאזור ה-2000 ש"ח (נניח מאמזון)? אם כן, מתי? סתם לצורך הדוגמה: ניתן לקנות מאמזון סביב ה-2750 ש"ח כרטיס איכותי כמו MSI Gaming Z, זה מחיר שכמעט לא השתנה מאז שהכרטיס הושק.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד?? המפרט שלי הוא 1000 AMD RAM 448 3d card : G force 3 TI 200 אאחרי אוברקלוק.. והתוצאה שקיבלתי היא 890 האם זה הגיוני? הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של 800 על 600 אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' . התקציב שעומד לרשותי הוא 1900 שקל . מישהו יכול להמליץ לי על המסך הכי טוב שאני יכול להשיג בסכום הזה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בכרטיס מסך בין Sapphir ATI X800GT 256MB ל - MSI 6600GT 128MB ??? המחשב הוא Pentium 4 3GHz 630 2MB עם לוח MSI 945/ASUS P5LD2 Deluxe. תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האוברקלוקר Sampsa שבר שיא עולם לכרטיס בודד עם X1800XT. בשילוב עם FX57 מומהר והמון חנקן נוזלי, הכרטיס הריץ את המבחן על 976/1764 והוציא 12,419 נקודות! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=77157&page=1&pp=25
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי 17 או 19 אינטש עד 4000 שח. יש המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב שינצל את הcf במלואו עכשיו יש לי hd 5770 ומחשב יחסית סבבה ואומנם המסך שלי lg w2220p הוא ברזולוציה 1680 אבל אני מרגיש שהביצועים במשחקים הם קצת הרבה פחות מהציפיות שלי מהכרטיס ועכשיו השאלה שלי אם למכור אותו ולקנות 5850 או פשוט לקנות עוד 5770 (ד"א הספק הוא seasonic m12 II 620w ) אהה ועוד שאלה הספק יחזיק cf נכון? ואם אני ארצה להוסיף ולעשות גם עוד oc בעתיד? תודה רבה לעוזריםםם בבקשה תענו התשובות חשובות לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-