כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
התקשרתי אתמול לקיי אס פי לשאול אם יש להם את הכרטיס MSI Radeon 9800 Pro, והמוכר אמר לי שיש להם רק את זה האדום, לא הירוק. שאלתי אותו מה ההבדל ביניהם, והוא פשוט לא ידע להגיד לי, חוץ מזה ש"הבנתי מהקונים שהירוק טוב יותר". מישהו מכיר את הנושא מקרוב? מה ההבדלים בין הכרטיסים, אם יש הבדל בכלל? מדובר בגרסת 128 מגה, 256 ביט. תודה, נדב.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רוכש לאח שלי מחשב מתנה לחתונתו כנראה אלך על מערכת מבוססת אינטל e5200 עם איזה כרטיס מסך אגיע לביצועים טובים יותר - hd 3450 או 8400gs שניהם עולים כ-160 ש"ח שאלה נוספת - האם מערכת כזאת תריץ fifa 2009 ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב זאת הפעם השלישית שאני פותח כאן נושא לגבי הבעיה הזאת. בכל המשחקים שאני משחק יש מין קצוות מפוקסלים מוזרים שקצת קשה לראות אותם דרך תמונה, שזה כאילו המשחק רץ ללא AA. בCOD גם הצללים נראים מרובעים ולא חדים. המשחקים נראו יותר טוב בעבר לינק לנושא הקודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428501.msg3683634#msg3683634 שדרגתי לדרייבר 9.9 של קאטאליסט, פירמטתי את המשחק אפילו. אני באמת מתחיל לחשוב שזאת בעיה בכרטיס מצאתי לינק באינטרנט למישו שיש לו בעיה דומה כנראה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=117282&enterthread=y&STARTPAGE=1 אולי תבינו יותר טוב את הבעיה דרך הנושא שלו. אני כבר מיואש :'( :'( מדובר בכרטיס HD4890***
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי חיבור של PCI EXPRES 2 X16 של הלוח אם זה ישפיע על ביצועים של כרטיס מסך שתומך ב PCI EPRESS 3 עד כמה יהיה הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוהרים יותר,חיים יותר.. בDX10 הצבעים "מתים" יותר.. (עם 4850)
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני צגים: צג LCD ומסך טלויזיה. הבנתי שאם אני רוצה לשלוט על הרזולוציה של כל אחד מהצגים בנפרד, הדרך הכי נוחה לעשות זאת היא לרכוש כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות שיאפשרו עבודה במקביל עם שני המסכים. (תקנו אותי אם אני טועה) יש לי לוח אם ישן מאד (משתמש במחשב רק לאינטרנט, מדיה ויוטיוב): https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21.html#hero-overview אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך הכי זול (שכן אני מניח שהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב מהמובנה שאני משתמש בו כרגע) שמאפשר חיבור של שני מסכים במקביל ותומך בלוח האם המאד ישן שלי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-