כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי בכרטיסים המומלצים היום לקניה ואני כבר לא רואה את הכרטיס HD4870.. לפי מה שאני יודע שהוא לא תומך בDX11 זה בגלל זה?.. אני קניתי את הכרטיס הזה לפני חצי שנה..אז עשיתי טעות?? הוא יתמוך בעתיד ב DX11?? מה ההבדלים בין DX11 ל DX 10 ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך למנוע מהחלון הזה לצוץ בכל פעם שאני מתחברת עם משתמש. זה כופה עליו יציאה מהמחשב.. האם עליי למחוק דרייבר של כרטיס מסך אולי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח intel 946gzis מעבד E6300 1.5GB זכרון 450W ATX ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד?? המפרט שלי הוא 1000 AMD RAM 448 3d card : G force 3 TI 200 אאחרי אוברקלוק.. והתוצאה שקיבלתי היא 890 האם זה הגיוני? הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של 800 על 600 אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-