כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, ספק FSP400WPN יחזיק את הHD2900PRO (כמובן שבOC לXT ויותר) ? במידה ולא אז אני אקנה את הליברטי 400W ואז זה יוצא לי בערך 1000 ש"ח ל2900PRO ולליברטי 400W או שאני אקח את ה8800GT ואחסוך כאב ראש , אז מה יותר עדיף? המפרט שלי הוא מפרט סטנדרטי, C2D E4400 בOC ל3.2GHZ, צורב DVD וHD בודד (וספק שרשמתי כבר למעלה) ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים האלה בלבד.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני צגים: צג LCD ומסך טלויזיה. הבנתי שאם אני רוצה לשלוט על הרזולוציה של כל אחד מהצגים בנפרד, הדרך הכי נוחה לעשות זאת היא לרכוש כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות שיאפשרו עבודה במקביל עם שני המסכים. (תקנו אותי אם אני טועה) יש לי לוח אם ישן מאד (משתמש במחשב רק לאינטרנט, מדיה ויוטיוב): https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21.html#hero-overview אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך הכי זול (שכן אני מניח שהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב מהמובנה שאני משתמש בו כרגע) שמאפשר חיבור של שני מסכים במקביל ותומך בלוח האם המאד ישן שלי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GT210 וכשאני מנסה לחבר אותו אני לא מוצא חיבור לחשמל. כשהתקנתי את הR9 290 שלי במחשב אחר אני זוכר שהיה חיבור לחשמל, ופה אני פשוט לא מוצא. זה הגיוני שאין חיבור לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים. רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל. כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית) ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים: P3-450 256MB SDRAM AGPx2 Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת? לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס.... תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. המפרט שלי : i5 - 4690 3.50GHz 16gb ddr3 1600 MHZ AMD R9 280 - 3GB GDDR5 ספק FSP RAIDER RA 650 אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי. כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע. חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס. יש להוסיף שאני קונה את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם gtx 275 והגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000 עד 2000 שכמובן יריץ את כל המשחקים המובילים היום על הגדרות מקסימליות. אז על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים? נ.ב אני משחק ברזולוציה של 1080 ספק כוח כבר שדרגתי ל 650W
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת לגבי הבדל בין כרטיסים: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB ל- NVIDIA® GeForce® 840M with 4GB DDR3 VRAM תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת.. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים... הכרטיס באפיק PCI-E תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-