כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב עגלה שלי :-\ לפחות עד הקיץ... מה שאני מחפש בעיקרון זה סרטים בFULL HD ואם אפשר לסחוט גם מישחקים ב720P זה יהיה מעולה התקציב שלי זה עד 250 שקל חדבתי על: HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&cat=155 הבעיה היחידה שלי זה הספק שהוא גנרי של 500 אבל אין לי מושג אם זה ההספק האמיתי שלו :-X מה אתם אומרים על הכרטיס מספיק טוב? יש יותר טוב באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב ואני מחכה לסדרה 680GTX אז רציתי לשאול איזה מערך כרטיסים מתאים יותר לשחק ברוולציות גבהות מ1080-1920P ועל כמה מסכים ליתר דיוק 3 מסכים 1.DULL 27 רוולציה מעל FULL HD 2.מסך DULL 2312 3.LG משהוא טוב פאנל TN המסך שיד ברושתי עכשיו היה שימוש גם המסך 47 אנטיש תלת מימיד של LG LX6500 ובעתיד הרחוק מסך55 אנטיש מתי שהיה לי כסף המחשב נעוד לאח שלי חח הוא הגיימיר בניניו אני בקושי יודע לשחק חלליות וזה מתנה עברו המעבד הוא I 5 2500K הלוח אם הוא:ZL68 לא זוכר במדיוק הזכרון:12 גיגה המארז:K59 וזהו תודה רבה לעוזרים ועוד שאלה האם GTX680 הוא 4GB כי איזה אחד אמר לי שהוא4 GB זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס ATI Radeon HD5450 512MB ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס חזק יותר, בגבולות ה1000 שקל, אולי קצת יותר אם זה ממש משתלם. המטרה של הכרטיס היא בעיקר למשחקים. חשבתי על ה HD7770 אבל אין לי מושג איך הוא משתווה לכרטיסים אחרים בשוק. המפרט הטכני שלי: i5 760 2.8GHz ספק 450W מסך ברזולוצייה של 1280X1024, אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג למסך HD, אז עדיף שהכרטיס יתמוך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז כמו שנרשם בכותרת, האם הלוח אם והכרטיס הנ"ל יעבודו יחד ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3449#sp http://www.evga.com/articles/00669/
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 760 Intel p55wb Hec-500vn-2dx מארז Compucase 6k31 מחובר לטלויזית סמסונג "32 - 1920x1080. כרגע יש לי Gts 450, השאלה שלי: 1. האם הספק מספיק כדי לתמוך ב6870 ובמעבד? 2. האם הכרטיס יכנס לי במארז מבחינת רוחב ועומק (ראיתי שעם אורך אין בעיה)? תודה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך משפיע על מהירות קידוד (קידוד סרטים)?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לי המחשב סוף סוף. ועכשיו השאלה שלי איך אני בודק FPS במשחקים? איך בודקים ב3DMARK את הביצועים? כאילו האם צריך להוריד תתוכנה ומאיפה ואיך משתמשים בה? ואיך לכוון תכרטיס לביצועים טובים?,למשחקים וליצור עוד משתמש לסרטים הבנתי שאפשר ליצור יוזרים בכרטיס מסך. כאילו 1 שיהיה לביצועים של סרטים והשני למשחקים. למה אני ממש לא מבין בATI. ואיך מורידים עידכונים לכרטיס מסך? יש בתוכנה של הכרטיס אפשרות UPDET ועשיתי וזה עידכן האם זה מעדכן באמת? ובהתחלה ה3D לא עבד לי ואז פתאום הוא החליט שבא לו לעבוד אבל הוא מורח לי תתרגום ואת כל המסך. האם אפשר לשנות את זה? שיעבוד טוב המחשב מחובר לטלוויזיה 3D 42 אינץ? ואני משחק על הרזולציה הכי גבוהה בבטלפיד מאדאף ואר והוא רץ לי ואני לא מרגיש תקיעות…
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מתלבט בין 6850/6870/560ti ואיזה חברות טובות שמתי עין על asus אבל ראיתי שהכרטיסים שלהם יקרים מאוד האם הגוף קירור שלהם טוב ושווה את הקנייה? מה לגבי ג'יגבייט? אודה לכם על התשובות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש למשחקים ומחפש המלצות לכ. מסך בסביבות האלף ש"ח. זה לא חייב להיות כרטיס אחד, תצורות SLI או Crossfire לא מפחידות אותי. אם יש משהו קצת יותר יקר אבל שווה, זה גם זורם. תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-