כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. המחשב שלי חזק למדי ולא מנוצל היטב. אז זה המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon II Box 635 4GB DDR3 RAM Tomahwak 405W Enermax אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות, ויתן לי ביצועים ראויים לכסף שאני מוכן להשקיע. פתוח גם לATI וNVIDIA רק שלא יכלול החלפת ספק. חשבתי ללכת על הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4920&CatCode=531 אבל אמרו לי שGTX460 768MB טוב בהרבה קיצר פתוח להצעות, אפשר לגלוש טיפה במחיר, אבל לא להקצין. עיקר השימוש בו הוא למשחקים דרך הSTEAM, אבל יהיה נחמד אם אני אקבל תמורות נוספות, כמו עריכת תמונות, וסרטים. אבל משחקים זה השימוש העיקרי, כמובן שאני רואה גם הרבה סדרות, אבל אני חושב שכל כרטיס יעשה את…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך חדש למחשב, השימושים הם משחקים סטנדרטיים וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה דרך המחשב (46 אינץ' full HD), הסתכלתי על כמה כרטיסים ב-ksp וצמצמתי את האפשרויות ל-2: 1. כרטיס מסך Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=15981 2. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 240 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=20608 פרטי המחשב: לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W האם הם מתאימים למפרט המחשב? אם כן מה כדי ביניהם? (במידה ויש משהו מומלץ יותר בתקציב דומה, אשמח לשמוע..)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בינהם hd4850x2 או hd4870 toxic שניהם חברת סאפיר ושניהם עם 1 gb זיכרון.. מה יהיה יותר חזק למישחקים.? לא אכפת לי עשכיו מה יהיה יותר חזק אני מסתכל לטווח הארוך.. ואם אני כבר קונה הספק הזה יחזיק אותם נכון? Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 1 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 צורבים Lg DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתר עם מידע טכני על כרטיסי מסך, כזה שאפשר למיין בו עפ"י תאימות/תמיכה בפרמטרים שונים. מישהו מכיר אתר בסגנון הנ"ל? נ.ב. חשוב לי מאוד שיהיה אפשר לראות האם הכרטיס תומך בHDCP או לא.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק צריך בשביל מערך SLI כזה מיניממום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. המפרט שלי : i5 - 4690 3.50GHz 16gb ddr3 1600 MHZ AMD R9 280 - 3GB GDDR5 ספק FSP RAIDER RA 650 אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי. כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע. חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס. יש להוסיף שאני קונה את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX? חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים. מישהו יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עם איזה השוואת מערכות ע"י AquaMark ? טוב , אני יתחיל : http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=952210802
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זכרונות בעלי ממשק תקשורת רחב במיוחד שמובנים על מארז הליבה הגראפית של כרטיס המסך עשויים להפוך לנפוצים הרבה יותר בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-