כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם *אני מבקש לדעת, האם שידרוג כרטיס המסך ישפר משמעותית את האיכות והשטף במשחקים כבדים כמו ה- GTAIV? *האם בכלל ישפר? *והאם זה ממש ממש ממש לא מספיק, וצריך גם לשדרג את המעבד? *מבחינה כספית, אני יכול כרגע לשדרג רק אחד מהם, וכדי להחליט אני זקוק תשובה לשאלה הנדונה - דרך אגב, שמתי לב, שכשאני מנסה לשנות,למשל, במשחק ה- GTAIV, את נתוני המשחק לגבוה יותר, אני מקבל הודעות על ניצול זכרון הכרטיס מסך, ללא התייחסות למעבד כלל. *אשמח, עם תהיינה תגובות, והרבה, לשאלתי זו.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים. חיפשתי באתר איזכור לכרטיס הנ"ל ולא מצאתי. מישהו יודע מתי יושק בארץ,ואם כן האם כדאי לחכות? הוא נראה מאוד אטרקטיבי. שימושי HTPC. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם הדגל החדש של חברת Eurocom אולי מותח את המינוח 'נייד' עד לקצה, אבל הוא ידע לספק יכולות שגם רוב המחשבים הנייחים יוכלו רק לחלום עליהן לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעט ראיתי ויכוחים על מס' התמונות לשנייה אותם העין האנושית מסוגלת לראות... מצאתי מאמר מאוד מעניין: http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html רמז: מעל 200 קריאה מהנה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9200SE 128MB
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד +AMD XP 2400, זיכרון 512 מגה במהירות 333 וכרטיס מסך MSI TI-4600. אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי ב-ATI Radeon 9800XT. א. האם השידרוג יורגש והשיפור יהיה משמעותי? ב. האם המפרט שלי ינצל את כוחו האמיתי של הכרטיס החדש או שהביצועים יהיו די דומים לאלו של היום עם ה-TI-4600? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך מסוג redeon r9 270x 2giga ומעבד מסוג i3 4130 3.4GHz .. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לשפר את חויית המשחק, רק בעזרת שדרוג כרטיס מסך כאשר אמשיך עם אותו המעבד.. בעקרון המשחק שאני משחק בו לרוב הוא BattleGrounds .. במידה וזה יעזור איזה כרטיס מומלץ לשדרוג??, נזק מזערי לכיס..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסתכלתי בכרטיסים המומלצים היום לקניה ואני כבר לא רואה את הכרטיס HD4870.. לפי מה שאני יודע שהוא לא תומך בDX11 זה בגלל זה?.. אני קניתי את הכרטיס הזה לפני חצי שנה..אז עשיתי טעות?? הוא יתמוך בעתיד ב DX11?? מה ההבדלים בין DX11 ל DX 10 ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הכרטיס לא מופיע בשום אתר של ASUS הוא הרי נמכר כבר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GT210 וכשאני מנסה לחבר אותו אני לא מוצא חיבור לחשמל. כשהתקנתי את הR9 290 שלי במחשב אחר אני זוכר שהיה חיבור לחשמל, ופה אני פשוט לא מוצא. זה הגיוני שאין חיבור לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-