כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=23571 http://www.theinquirer.net/?article=23570 http://www.theinquirer.net/?article=23569 שימו לב לכרטיס המאסטר, אין לי יציאת S-Video והחיבור DVI השני נראה קצת מוזר, כמו כן שימו לב לדונגל שיסנכרון את שני הכרטיסים. עוד פרט מעניין הוא שהCrossfire יהיה יעיל מהSLI, ובצאתו יהיו 2 ערכות שבבים שיתמכו בו, אחת לAMD ואחת לאינטל. כמו כן יצאו כמה סדרות של כרטיסי Crossfire שהם בעצם יהיו כרטיסי המאסטר: RX850XT Crossfire Edition שיפעל עם הX850P, X850XT וX850XT-PE בתמחור של 549$. RX800XL 128MB וRX800XL 256MB שיפעלו עם הX800XT, X800XT-PE, X800P וX800XL בתמחור של 299$ ל256MB ו249$ ל128MB. כולם בממשק PCI-E כמובן. כמעט בטוח שהCrossfire תוכרז ותושק מחר ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס/י מסך שיוכל/ו להחזיק 2 מסכים 4K מדגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879335 המפרט של המחשב הוא כדלהלן: CPU - Intel Core i7 5930K Motherboard - Asus X99-Deluxe RAM- Corsair Value Select DDR4 2*8G/2133 PSU- Seasonic X-1050W Cooling - Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 Storage- [OS]-Samsung SSD 250G 850 EVO Storage- Samsung SSD 500G 850 EVO Case - NZXT Phantom 820 White CD drive- PIONEER BD-ROM X12 SATA OS - Microsoft Windows 10 Home Heb 64 BIT תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0 הכרטיס בן 7 חודשים כולל את כל הערכה המקורית מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש (פלוס-מינוס) רכשתי מסך מסוג סמסונג SyncMaster 710TM לאחר התלבטות לא קלה והמלצות רבות. התקנתי את התוכנה המצורפת (NaturalColor) ולהערכתי קינפגתי את המסך בצורה מירבית. משום מה, גם לאחר "זמן הסתגלות" למסך LCD, הכל עדיין בוהק יותר מדי, הצבעים דהויים והטקסט בדפי האינטרנט ממש לא ברור. לפני כשבועיים רכשתי מסך נוסף (למחשב השני) מסוג LG דגם 1730.. להפתעתי, גם ללא התקנת תוכנת כיוון כלשהי, רואים במסך מצויין! הצבעים חיים, הפונטים מודגשים בצורה נהדרת וברורים והמסך אינו "חלבי" ובוהק כמו הסמסונג. שאלתי היא - האם ייתכן כי באמת רואים טוב יותר ב LG לעומת הסמסונג? יכול להיות שנפלתי על מסך פגום או שהמסכים של סמסונג בעלי איכות גרועה? ??? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ל…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעט ראיתי ויכוחים על מס' התמונות לשנייה אותם העין האנושית מסוגלת לראות... מצאתי מאמר מאוד מעניין: http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html רמז: מעל 200 קריאה מהנה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מסך 23" של סמסונג ברזולוציה 1920X1080 FHD אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה הזאת (לא בהגדרות מטורפות) אני יכול לקנות את 9800GT של GIGABYTE במחיר 420 ש"ח דרך יבואן של GIGABYTE השאלה אם הוא יריץ לי משחקים כמו GTA4 או FIFA10 ברזולוציה הזאת ברמה טובה? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA זה התקציב שלי........... הוא יפעיל לי בצורה מצוינת את מדאל הוף הונור החדש שיצא ?את גוסט רגון 2 ? והאלף לייף 2 איך הוא יפעיל לי אותו?? כי אני יודע שהאלף לייף יהיה קשה להפעיל מצוין תדרגו לי באחוזים איך הוא יפעיל את האלף לייף 2 ( 0 אחוז-חרא, 100 מצוין)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש, אני מוכן להשקיע בכרטיסי מסך. השאלה היא האם כדאי לרכוש זוג GTX 480? אני מוכן להתפשר לגבי בעיית ההתחממות, אם הרעש זה הדבר היחדי שאמור להפריע לי. האם התחממות הכרטיסים כוללת עוד נקודות שליליות? (ירידה בביצועים בעת מאמץ, הקטנת אורך חיי הכרטיס וכו'...) בנוסף, שמתי עין על : Asus NVIDIA GeForce GTX480 1536MB האם זוג כרטסים כאלה ייתן יותר כוח? או שהמחיר הגבוה נובע לאו דווקא מעוצמת הרטיס אלא מה"מותג". האם שווה להשקיע או לא? אם לא, אשמח לקבל המלצה לזוג כרטיסים חזקים. אנא ממכם, הציגו בפני את כל האפשריות, גם היקרות. תודה רבה!!! דני
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהמפרט שיש לי כרגע: I5 3570K @4.2 GHZ GIGABYTE Z77X-UD3H 8GB DDR3 1600MHZ CORSAIR VENGEANCE SeaSonic S12II 620 BRONZE 620W AND SAPPHIRE HD 6850 שאני רוצה להחליף.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-