כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. ה9800 PRO שלי שבק חיים. :'( בינתיים כבר קניתי 6800GT אך עדיין ברצוני לתקן את ה 9800 PRO . יש לי את הידע הדרוש באלקטרוניקה וכל הדרוש לי זו הסכימה החשמלית. חיפשתי ב GOOGLE אך עד כה ללא תוצאות. אני לא יכול לשלוח אותו לתיקון כיוון שהחלפתי את הקירור עליו לקירור אחר. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי את הסכימה הנ"ל בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דפדפתי פה ושם באנטרנט ומצאתי שעדיין מוכרים את ה9800XT איך הוא לעומת הכרטיסים כגון ה6600GT וה6600 הרגיל? האם הוא עדיין כרטיס חזק? http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.palit.com.tw/en/products/vga_9800xt.html
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כהרגלי אני נכנס כל כמה ימים ל GURU3D כדי לבדוק אם יצא דרייבר חדש... ואכן יצאו שניים חדשים אני יעלה אותם לכאן למרות שבדרך כלל אין שום תגובה על ידיעה על דרייברים חדשים אם למישהו יש זמן/חשק הוא יכול להתקין ולתת חוות דעת... הראשון 71.40 בטא http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=954&file=4&evp=3fe1f5beef622505674efa9928c5a9bc והשני 71.50 לא בטא... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=955&file=4&evp=12101015dc52f7d9e7a5a47c959a7b8a עריכה: הרגע היתקנתי את ה 71.50, רציתי רק להגיד שחייב להתקין אותו ידני, דבר שני שסמתי לב, זה שהדרייבר מזהה את החברה של הכרטיס לדוגמה אצלי LEADTEK ולא כמו בדרייברים הקודמים שתמיד הוא היה מזהה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי התקשר אלי ואמר לי שמציעים לו 9800GX2 ב1500 שקל... חשבתי על זה קצת ואמרתי לו לקנות את ה HD4870 כבר. אני מקווה שאמרתי לו משהו שאני לא יתחרט על זה... :-\ מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E אבל ראיתי גם ת HD 5770 תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ? יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9200SE 128MB
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הכרטיס לא מופיע בשום אתר של ASUS הוא הרי נמכר כבר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוהרים יותר,חיים יותר.. בDX10 הצבעים "מתים" יותר.. (עם 4850)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון התחיל להיות לי לא נוח לעבוד על ה-710TM בגלל שאני רגיל למסכים גדולים מידי וזה פשוט לא נוח לי. השאלה מה עדיף מסך 19 יחיד שיפעל על אותה רזולוציה (1280X1024) אבל לפחות הכל לא יהיה כזה קטן. או 2 מסכי 17 זהים ועבודה ב-dual. השימוש של המס/ים הוא פעם בשנה איזה משחק, אף פעם לא סרטים (יש טלויזיה) ובעיקר עבודה בוינדוס ותכנות. מה נראה לכן עדיף? למישהו יש מושג אם אפשר להשיג מתקן ל-2 מסכים בארץ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי hd 7970 sapphire oc boost vapor-x וחיברתי אותו למערכת הבאה: לוח gap 55u s3L i5 - 750 2.6 ספק 650W 4GB RAM ובמשחקים כמו bf3 / crysis3 המחשב פשוט עושה ריסט אחרי 10 דק' בערך... מציג לי "power shutting down" ועושה ריסט... הטמפ' במאמץ בסדר גמור (60c) ועדכנתי את כל הדרייברים האחרונים (כולל צ'יפסט).. מה זה לעזאזל יכול להיות? :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-