כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש - מעבד I5 9600K . מסך IPS- FULL HD בגודל 24 אינטש (אני יושב כחצי מטר מהמסך). לעיתים קרובות אני משחק בworld of tanks, צופה בסרטים, אופיס וכדומה. חשבתי ללכת על כ.מסך RTX 2060 אך במחשבה שניה, ייתכן ואני קופץ מעל הפופיק וזו תהיה רכישה גדולה מידי, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר. חשוב לי לציין כי אני לא מעוניין לשדרג רכיבים במחשב בתקופה הקרובה ולכן על כ. המסך לתמוך גם בהרחבות ועדכונים שונים של המשחק וכו'. מה אתם ממליצים? א. לרכוש את הכרטיס הנ"ל ? ב. לרכוש כרטיס אחר זול יותר כגון GTX 1660 TI או GTX 1660? ג. לרכוש מסך אחר ולמ…
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש השוואות בין כרטיסי המסך האלו: ?X1950 Pro Extreme ?X1950 Pro X1950XT ושאלה נוספת, איזה כרטיסים של ל NVIDIA מול הכרטיסים האלו? אבל יותר חשוב אני צריך השוואה ביצועים של הכרטיסים האלו כדי להחליט מה לקנות.. ברור לי מה הכי חשוב וכדומה, חשוב לי לדעת בכמה הכרטיסים שונים זה מזה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב מזדקן שאני רוצה לשדרג למטרות גיימינג. המפרט שלי הוא: מעבד: AMD Phenom 2 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz ספק: seasonic s12ii-520 bronze קיבלתי המלצה מחברי הפורום לקנות מפלונטר כרטיס יד שניה - AMD HD7950 ב-600 שקל. אף פעם לא קניתי רכיב מחשב משומש. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים האלה מפלונטר ויכול לספר אם הם תקינים? מה המצב הכללי שלהם? לינק לכרטיס: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu בנוסף, אני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון ולעשות OC קטן למעבד. האם הספק שלי יחזיק או שזה גבולי?? תודה אנשים.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל RCA כמו שהמלצתם לי בשביל להתחיל להקליט עם הכרטיס מסך שלי אבל החיבורים התאימו בטלויזיה אבל החיבורים ל-VIVO הם בצבעים שונים ואני לא יודע לאן לחבר....? + אני צריך תוכנה להקלטה מהטלויזיה + הסבר אך אני גורם למחשב להיות בטלויזיה + תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פתחתי נושא בו כל אחד יכול להגיד איזה כ.מ יש לו ואם אפשר אז האם אחד המודרטורים יכול להוסיף סקר? אז נתחיל לי יש RADEON 4870 512 MB DDR5 כן אבקש גם לציין אילו שימושים יש לכם בכרטיס (גיימינג צפייה בסרטים, HD/DVD , 3D WORKSPACE וכו'...)אני משתמש בכל מה שכתבתי בסוגריים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג אם ה x850xt pe ייצא ל AGP בשנה הקרובה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה בפאר קריי, האדמה בצבע שחור/אדום/כחול/ירוק הכרטיס מסך שלי הוא GF6800GT ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי גם עם הגירסא המקורית של חבר שלי וזה לא עזר למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: LEADTEK nVIDIA GEFORCE PX7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# : PALIT nVIDIA GEFORCE 7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28500&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להחליף את ה8800GTS 640 המתיישן שלי באחד משני הכרטיסים הבאים: 8800GTS 512 של XFX יד שניה או 9600GT 512 של EVGA חדש שניהם בפחות או יותר אותו המחיר בTOMS HW לא הצלחתי למצוא השוואה של שני הכרטיסים ככה שאם מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות פה אני אודה לו מאוד
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 1000 ש"ח. הבנתי מקריאה בפורום שהמועמדים הראשיים הם 6600GT או 1600 PRO. רציתי לדעת אם יש כרטיס של חברה ספציפית שעדיף על האחרים, מה החשיבות לכמות הזכרון על הכרטיס? (האם יש צורך ב-512 MB או מספיק 128 או 256, מה ההשפעה של הזכרון). כמו כן חשוב לציין שאני מחפש כרטיס AGPX8. תודה מראש, נ.ב אני אודה אם תוסיפו קישור לכרטיס שעליו אתם ממליצים (לחנות מומלצת).
-
- 15 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שלא יעלה על 400 שח ושיהיה טוב למשחקי מחשב... כמו כן רצוי שיהיה עם יציאת tv... תודה רבה רבה!! הא כן רצוי שיהיה אחד שניתן לעשות לו c! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם החלטתי לקנות מסך דק של סוני בגודל 17' אך אני קצת מבולבל יש שלושה דגמים אפצוינלים שחשבתי עליהם: 1. SDM-HS73B\S 2. SDM-HS73P 3. SDM-HX73B\S (אני יודע שהוא כולל רמקולים וכלולל כניסת DVI יש אולי למישהו לינק אשר מאפשר השוואה בין כל אחד מהמסכים והאם יש אתר ביקורת טוב למסכים ? ובנוסף אם יש למישהו מקום זול לקניייתם. תודה
-
- 15 תגובות
- 856 צפיות
-