כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי HD4850 הוא כבר עשה את שלו ההתלבטות היא בין 480GTX HD6970 570GTX המלצות? 1680X1050 Core i5 750 @ 4.2 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב של ילד בן 8 ,שמשחק משחקים "של גדולים", שדורשים גרפיקה טובה. המחשב חדש יחסית, פנטיום 4 , מהירות 3.0, זיכרון כרגע 256 מגה, אבל איטי- 200MHZ. הכרטיס מסך הוא ON BORD. משחקים חדישים לא עולים בכלל בגלל הכרטיס מסך החלש. רוצה להוסיף כרטיס מסך סביב 400 שקלים, חיבור AGP. חשבתי על 9550 של ATI,של גיגהבייט שעולה 380, אבל אולי ב 20-30 שקל יש יותר טוב מעט. בגדול- מה עדיף ATI או גיפורס? אשמח לקבל דגם. דבר שני: האם כדאי להוסיף עוד סטיק של 256 מגה, שיעבוד במהירות האיטית יותר של השני (200 MHZ), או להוציא את זה שקיים ולקנות אחד חדש של 512 מהיר? יש לציין הציוד יקנה מחנות LOGICPC (כי איתם אני עובד קבוע). זה דיי דחוף להיום לשם הזמנה. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוצאה יש לכם את כל הפרטים שם, המעבד רשום כUNKNOWN אבל מן הסתם בגלל הלוח זה AMD. זה אפשרי?! שווה לי להתקין?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בינהם hd4850x2 או hd4870 toxic שניהם חברת סאפיר ושניהם עם 1 gb זיכרון.. מה יהיה יותר חזק למישחקים.? לא אכפת לי עשכיו מה יהיה יותר חזק אני מסתכל לטווח הארוך.. ואם אני כבר קונה הספק הזה יחזיק אותם נכון? Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 1 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 צורבים Lg DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתר עם מידע טכני על כרטיסי מסך, כזה שאפשר למיין בו עפ"י תאימות/תמיכה בפרמטרים שונים. מישהו מכיר אתר בסגנון הנ"ל? נ.ב. חשוב לי מאוד שיהיה אפשר לראות האם הכרטיס תומך בHDCP או לא.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס GTX 470 לצורך פיתוח תוכנה שאני עובד עליה בעזרת CUDA (לא למשחקים), ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי ספק של 525W, המינימום ש NVIDIA דורשים הוא 550W, אבל הרצתי בדיקה של הקונפיגורציה שלי פה: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp וספק של 525W אמור להספיק. האם לסמוך על זה או לשדרג גם את הספק? 2. בהנחה שאני לא יכול לעשות OC בגלל מגבלות של הספק, האם זה משנה של איזה יצרן הכרטיס או פשוט לקנות את הכי זול? ראיתי כאן בפורום הודעות קוטלות על GAINWARD... 3. אני צריך כמה שיותר זכרון על הכרטיס, לכרטיס הזה יש 1.28 ג'יגה או משהו כזה. האם יש יצרן שמייצר אותו עם יותר זכרון? תודה, חגי.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך....החלטתי על ה-Radeon אז יש לי כמה שאלות: איזה חברה יותר טובה מבחנת יצור הכרטיס? איזה דגם כדאי לי לקחת 9700 8000 וכו'? ועם יש דגם הכי טוב אני ישמח עם תתנו לי את הפרטים עליו....כמה DDR וכו' תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול יצאו הדרייברים החדשים של ATI הקטליסט 4.7 ומצויין בהם שיש שיפור של 10-30 אחוז בביצועים של רוב המשחקים וב3dmark אז החלטתי לבדוק תעניין והחלפתי תדרייבר והיינה ההבדלים מ9000 זינק ל10158 כלומר עד עכשיו כל ההשואות של האיטיאי לנווידיה היו לא נכונות כי הכרטיס לקה בביצועים עכשיו הוא משתווה ועוקף ת 6800 GT ובנוסף לכך הוא ניכן בעוד כמה יתרונות צריכת חשמל נמוכה קירור שקט, הוא לא מתחמם ויכולת אוברקלוקינג גבוהה ניתן להגיע איתו בזיכרוונת ל1178 ובקור ל530 יציב ללא נפילות.(כמובן שאם אתה אמיץ מספיק אפשר לנסות להפוך ל XT) אני חושב ש ATI פישלה בתמיכה של הדרייברים בכרטיסי ה x800 pro ולכן נוצר רושם רישוני מוטעה מקווה ששיניתי את הרושם שלכם מהכרטיס הזה לינק לתוצאה: http://grm.m.walla…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-