כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לקרוב משפחה שלי מחשב זהה לשלי חוץ מכרטיס המסך. לו יש את r9 290X ולי יש את gtx 770 בכל מקום שבדקתי הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי, לדוגמא: http://www.hwcompare.com/16018/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-290x/ אז איך זה יכול להיות שכאשר אנחנו מרצים את gta v עם הגדרות זהות אני מקבל יותר fps ממנו? משהו פה לא מסתדר לי. יכול להיות שזה בגלל שהוא "קרע" את הכרטיס שלו עם כריית ביטקוין? יש קשר? אשמח לכל הסבר שמתקבל על הדעת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב, האם יש כדאיות כיום לקנות asus tuf 3090ti במצב שיש סידרה 4 כבר? תודה
-
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף , במידה ולא מתוכנן OC , ללא קשר למחיר ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143675,00.asp השיפורים באיכות תמונה לא מאוד מורגשים. השיפור המורגש העיקרי הוא התאורה במשחק. כל הכרטיסים עלובים תחת DX10, בקושי ניתן לשחק ב-1680x1050 בלי פילטרים. ה- 2900XT פשוט מעורר רחמים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT. יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP או XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7 הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה מראש על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב לפני 4 חודשים, עם כרטיס מסך 8800GT ZL . המחשב מיועד למשחקים והכרטיס עובד מצויין. שמעתי הרבה על הכרטיס 9600GT והייתי רוצה לדעת, אם אני צריך להחליף כרטיס, או שאשר עם אותו כרטיס. ובקיצור האם כדאי להחליף? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אליו מסך נוסף כך שכל אחד משני המסכים יציג לי דברים שונים. לדוגמא, אחד מהם יציג מסמך של WORD ובשני אני אגלוש באינטרנט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס בכלל לא שווה! הוא איטי ויקר! אז מה מיוחד בו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב עד 1200 ש''ח, איזה כרטיס הכי משתלם בתקציב הזה המפרט בחתימה, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-