עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב! אני הולך לקנות מחשב חדש עם נתנונים שהמליצו לי בפורום מפרטים.המחשב מיועד למשחקים חדשים כמו GTA,FALLOUT,CRYSIS הנה המפרט שיהיה,חוץ מכרטים מסך: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤888 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤604 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤316 סה"כ: ¤2184 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Arnold,

שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by No-One,

שלום לכולם, מדובר במחשב ישן. לאחר נסיון כושל להעלות וינ' 10 עם הכרטיס שלי (8600gt 256mb) נתקלתי בבעיית תאימות בין הכרטיס מסך למסך. לפני שאני מתקין לו דייבר, הוא מציג רק במסך ישן מאוד שיש לי ובמסך חדש לא מציג כלל ללא התקנת דרייבר, לאחר התקנת דרייבר תואם וינ' 10 לאחר כמה דקות התצוגה נדלקת ונכבת ממש בריצוד מהיר עד למסך שחור שממנו אין שינוי, מה שאין כן בוינדוס 7 שהמסך מציג עוד קודם התקנת הדרייבר וכלל לאא הבעיות הנ"ל. ובשל עוד בעיות שונות ומשונות החלטתי להחליף כרטיס מסך למשהו קצת חזק יותר. לערך 100-250 שקלים. לא מצאתי משומשים רלוונטים, אז הוחלט לקנות חדש. השימושים שלו יהיו משחקים ישנים מלבד תצוגה. מבין שלושת הכרטיסים של פליט שבתמונה, מה עדיף? המחירים משקפים את…

4. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1408

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי בעיה מוזרה בFAR CRY 4 וCOD החדש, הCATALIST מראה לי באמצע המישחק שהמאוורר על 30-40% המעבד של הכרטיס ב100% והכרטיס עובר קצת את ה90 מעלות, הבעיה שהמאוורר בקושי מרעיש, ז"א לא מסתובב במהירות שצריך ויש לי נפילות FPS רציניות. בCRYSIS 4 המאוורר מסתובב כמו שצריך, ועושה רעש של מטוס והמשחק רץ חלק. קראתי בפורומים שמישחק לא מקודד טוב לAMD ובניגוד לזה ראיתי ביוטיוב FAR CRY 4 עם אותו כרטיס כמו שלי עובד על אולטרה, פרפקט! כל הדרייברים מעודכנים, WIN7 64BIT.. למישהו יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by furyanaor,

הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי פיסת מידע אחת שמספקת. האם יש הפרש משמעותי בביצועים ? יש איזה בינץ' שמציג FPS או משהו כזה ?? *בלי OC כמובן. ברור שגרסה מוגדלת תוכל את הITX בלי מלח אחרי המהרה. האם מאוורר בודד בITX הוא רועש יותר משלושה במקרה של GIGABYTE ??!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by The Man123,

אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kastro,

היי לכולם, בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה". החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב) הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני, לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל ש…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה עדיף בקטגוריות של משחקים/סרטי HD/צריכת חשמל? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1036 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 או אולי כרטיס אחר בתקציב? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אושריניו,

9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  12. שלום..לאחר חפירות בנושא ובפורום על העניין נותרו לי 2 שאלות אחרונות... בסוף השגתי GTX570 במחיר ממש יפה וחשבתי עליו ברצינות.רק יש בעיונת.. הכרטיס הוא של GAINWARD ואני יודע שהחברה מעולה והכל אבל בין הכרטיס שלה לבין הכרטיס של GIGABYTE יש הבדלים במהירות הזיכרון. ב-GAINWARD המהירות היא 1900. וב-GIGABYTE המהירות היא 3800. עכשיו אני לא ראיתי שום O.C על הכרטיסים הללו וזה באמת נושא שמטריד.האם זה נכון או שזה טעות. קישורים: http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX57013GD5~8~0.htm עבור ה-GAINWARD ועבור ה-GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11672 (אל תתייחסו למחירים זה לא מה שמצאתי.) והשאלה השניה זה האם ספק כח של thermaltake TR2Q 500W יחזיק את הכר…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. 5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OzNetzer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 280X נוסף למה שיש לי. . הסתפקות כרגע איזה חברה לקנות את ה-280X יש את : MSI TOXIC ASUS Vapor-X יש שני כרטיס ב-KSP של ASUS נראה לי שאני יכול לרכוש אותם דרך מישהו באילת ולשלם עליהם מחיר מופחת (ואני יצטרך לשלם שליחות ע"י שליח בערך 50 ש"ח) ולצערי הרב אין שם TOXIC באילת. אז אם אני ירצה אותו יצטרך לשלם מחיר מלא. http://ksp.co.il/?select=.1044..2105...e=0&maxprice=0 ויש חנות שמציעה את הכרטיס של Gigabyte במבצעים של בלק פרדי ב-1022. http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328 יש סיכוי נמוך חלק מהכרטיסים של החברות האחרות ירדו בבלק פרדי . איזה מהם הכי כדי לקחת להיות שותף ל-280X שיש לי כבר? מבחינת תקציב כולם פחות או יותר יעלו…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by ravid,

שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסך אני חייב עזרה דחוף!! זו הבעיה: אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שלי אחרי שהורדתי והפעלתי מחדש אני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!! ממש בלתי מובן!!!! לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!! מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!! אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שלי ומתחיל את המחשב הכל טוב ויפה! וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite) אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שלי והשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון) אז אני מתקין ממש לפי ההוראות וברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה) אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק! אז ככה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Natanel555,

קניתי מחשב.. היום אני הולך לקחת אותו....... הכרטיס מסך שלו זה ATI HD4870X2 2GB... וקניתי מסך של סמסומג 19 אינץ הדגם T190P .. יכול להיות שזה לי ינצל משו מהכ. מסך??? כמו זיכרון.. או בכלל הוא לא ינצל כרטיס אחד .. יכול להיות תענו דחוף!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tamir.fri,

אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tamir2,

אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bdofek321,

יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..

• 15 תגובות
    • 822 צפיות
  22. לפני כחצי שעה הדלקנו את המחשב (מפרט בצד) וכאשר אבא שלי נכנס ל CABAL ONLINE המחשב התפגר הפעלנו אותו מחדש ועוד ב POST התחילו מלא בעיות תצוגה, כשאר XP עלה הכל היה ניראה בסדר עד שפתחנו משחק של POPCAP ושוב המחשב התפגר. למחשב יש כרטיס מסך מובנה (GF6100), שינינו את ההגדרות בביוס והפעלו את המחשב עם המובנה ולא היה בעיות בכלל. לפי הבדיקה הזו 98% שאכן ה 8800GTS מת :'( רוצה לשמוע דעה נוספת, רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם החנות, קניתי את הכרטיס מסך מראשון ואני גר בירושלים, לא כל כך קרוב וחבל לשלם עד משלוח לחנות ולגלות שהמוצר תקין. נ.ב. הכרטיס נקנה ביולי 2007 מ SKYPC, האחריות אמורה להיות עד 2010 אבל עברתי דירה ואני לא יודע איפה כל הדברים. ההוכחת קניה היחידה שיש לי היא המשתמש באתר …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Idanp,

סוף סוף קיבלתי תמחשב החדש הנה התוצה ניראה לכם נורמלי הכרטיס מסך זה X800XL http://planet.nana.co.il/idan151/dfgf.bmp

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GGuyZ,

היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DarkLloth,

טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.