כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2 כרטיסים למי שתהה. ניסיתי לחפש בגוגל תשובה לזה אך יש הרבה שטוענים שספק 600W איכותי מספיק, ויש כאלה שאומרים שצריך לפחות 750W. אני לא מתכנן לעשות להם OC ולשום חלק במערכת בעצם, אני מתכוון לבנות מחשב עם מעבד 6600K לשים בו את 2 ה460 האלה ולחכות שיצאו כרטיסי הPASCAL של נוידיה יצאו ורק אז אתעסק בOC. היה אצל חבר 2 כרטיסים כאלה זרוקים בצד חשבתי לעשות מהם משהו מועיל... ועוד שאלה, שלא אצטרך לפתוח אשכול נוסף בהמשך, יש אפשרות להפעיל ולחבר למעבד הגרפי המובנה של אינטל מסך במקביל? ככה שהוא יעבוד ולא ימשוך כוח עיבוד מהכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב PentiumD 2.4 Ghz עם חיבור AGP יש לו כרטיס מסך ישן שברצונו לשדרג על מנת לקבל ביצועים טובים יותר במשחקים מחיפוש שלי בזאפ מצאתי: nVIDIA GeForce 7600GS 512MB AGPו 550 שח nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPו 400 שח Radeon X1600PRO 256MB AGP 650 שח Radeon X1300PRO 256MB AGP 500 שח Radeon X800GTO 256MB 450 שח Radeon 9550 256MB AGPו 300 שח איזה מהכרטיסים הנל הכי משתלם לרכוש כאשר הוא מיועד למחשב לא כל כך חדש או שיש כרטיס אחר שיותר מומלץ מהכרטיסים האלה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות GF3 ti-200 של suma או Gigabye ATi Radeon 9000 PRO ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך. ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti. ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים: 1. החברה שמייצרת 2. מהירות שעון 3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות - האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")? - האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים? - האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שבוע עם כרטיס מסך 6950 של HIS הבעיה שלפעמים במצב מנוחה הכרטיס חם מדי (50 מעלות במקום 37-38) במאמץ המעלות בסדר גמור שמתי לב גם כשהמעלות בסדר (37 בערך) אז הcore clock ב250 אם אני לא טועה ותדר הזכרונות גם נמוך וכשהמעלות גבוהות (50) אז התדר ליבה על 500 קבוע (המקסימום 800) והזכרונות על 1250 (שזה המקסימום), למרות שאין מאמץ על הכרטיס הכל מדובר על מצב מנוחה, במאמץ הכל בסדר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו יש את הכרטיס הזה ויכול להגיד לי כמה אחוז המאוורר שלו במנוחה? שלי 24%-27% במנוחה, אולי זה נמוך מדי? (למרות שככה זה בא מהמפעל אז זה נשמע לי קצת מוזר) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש כרטים גראפי בעל צ'יפסט של nVIDIA מדגם quadro fx1500. בחיפוש בזאפ אני רואה שיש יותר מיצרן אחד לכרטיס הנ"ל. יש את leadtek ויש את pny. מחיפוש ברשת אני מבין שגם nVIDIA בעצמם מייצרים את הכרטיס. אני רואה שרוב החנויות מחזיקות את leadtek. מה המשמעות שי היצרן במקרה הזה? בתודה מראש. אורי טל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש למשחקיםץ הציאו לי לבחור בשני כרטיסי מסך Sapphire ATI X800XL 256MB PCI Express או Sapphire ATI X850Pro 256MB PCI Express הציאו לי את ה-x850pro במחרי מוזל של 2070 (במקום 2290) הציאו לי את ה-x800XL ב- 2090 אני צריך לדעת אם עדיף את ה850 או את ה800 ואם המחיר הוא באמת טוב או שיש איזה קטצ' חשוב לציין ששניהם חדשים וההנחה לא בגלל איזה פגם או החזרה בבקשה תענו מהר כי המחשב כבר נקנה ואני רק צריך להודיע איזה כרטיס בחרתי תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
Previos tread got closed before i can respond,so here it goes All ATI vs. Nvidia thing got way off the proportion on this forum And funnny thing are ,that this was done by ppl,who dont know anything about GPU's I used to have numerus ATI's&Nvidia product over passt 8 years,infact i got it know to, so i can speack from hardware user point off view and not from"forums reader"who catch peaces off info from alot web sorces I aint thought im gonna say this one day but,x19xx GPU family just destroys Nvidia In all game benches with high filters they got from 15% to 90%^ over current"hardtofind" 7800gtx 512mb And this is resolution that ppl who buys highend cards playing Does…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-