כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס המסך. בגדול זה לא כל כך משנה לי כי אני לא משחק במשחקים כבדים בכלל. מה שכן, אני עורך תמונות שלי בפוטושופ והתמונות מגיעות לגדלים של 100-150 מגה. איך הבחירה של הכרטיס תשפיע ? האם הזול יותר יספיק לי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך HD4850CF ואני לא מצליח לשים את ההגדות בCRYSIS על VERY HIGH
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך 32" , מחובר למחשב. כשאני מחבר VGA אני מגיע לרזולוציה הטבעית אך מאבד איכות איך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי 17 או 19 אינטש עד 4000 שח. יש המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=330157 We got to know the related news but we are not so sure about this: NVIDIA GTX 350 GT300 core 55nm technology 576mm 512bit DDR5 2GB memory, doubled GTX280 480SP doubled GTX280 Grating operation units are 64 the same with GTX280 216G bandwidth Default 830/2075/3360MHZ Pixel filling 36.3G pixels/s Texture filling 84.4Gpixels/s Cannot support D10.1 .10.0/SM4.0 זה הולך להיות כרטיס דגל חבל''ז.....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים : מעבד גרפי GPU ATI Radeon HD 2400 . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3533&CatCode=532 עולה 313 ש"ח יש לי AGP ואני מחפש משהו בסביבות ה 300 ש"ח . יש גם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862 HD3650 512MB אבל זה עולה 378 ש"ח . חנות : אייבוריטק .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
Previos tread got closed before i can respond,so here it goes All ATI vs. Nvidia thing got way off the proportion on this forum And funnny thing are ,that this was done by ppl,who dont know anything about GPU's I used to have numerus ATI's&Nvidia product over passt 8 years,infact i got it know to, so i can speack from hardware user point off view and not from"forums reader"who catch peaces off info from alot web sorces I aint thought im gonna say this one day but,x19xx GPU family just destroys Nvidia In all game benches with high filters they got from 15% to 90%^ over current"hardtofind" 7800gtx 512mb And this is resolution that ppl who buys highend cards playing Does…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 512 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch קיבלתי 4509 השאלה שלי אם זה טוב למחשב? אם לא כמה אני אמור לקבל
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז התארגנתי לי על כרטיס מסך חדש Nvidia geforce gtx 770.. ברגע ששמתי אותו ונכנסתי למשחק ESO המשחק פשוט קורס אחרי כמה דק של משחק.. או שנגיד הורדתי BF4 ומדי פעם המשחק פשוט קופא לי (לא מקורי)..אבל המשחק רץ על אולטרה חלק.. בכל אופן לפני שהבאתי את הכרטיס מסך הרצתי עליו בדיקת מאמץ והכל היה תענוג..מישהו אולי יודע להגיד לי מה העניין? והוא מעודכן דרך אגב.. אודה מאוד לעוזרים..=]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לכם, ערכתי כמה וכמה בדיקות על הכרטיס הפופולרי כיום GTX460 מחברת LEADTEK, והחלטתי לשטף אותכם בתוצאות. אני מקווה שזה יעזור לאנשים כמוני שמתלבטים, האם כדאי לשדרג את כ.מסך הנוכחי. אז ככה - מערכת שעליה נבדק הכרטיס : Intel C2D E8400 3 GHZ Gigabyte P43-DS3L A-DATA Vitiesta EXTREME 2GBx2 800Mhz 4-4-4-12 2T ENERMAX PRO82 525W והשוואה נעשתה ביחס לכרטיס GIGABYTE HD4850 512MB נעזרתי בתוכנת 3DMARK VANTAGE ו - MAFIA 2 DEMO. נתחיל ב-VANTAGE - הגדרות PERFOMANCE - 1280X1024 => HD4850 GPU - 7339 CPU - 5848 -------------- 6899 GTX460 1GB GPU - 12970 CPU - 5935 -------------- 10312 GTX460 OC 800@1600@2000 GPU - 14028 CPU - 5935 -------------- 11234 …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-