עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. קניתי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 6200 TurboCache מידע שקיבלתי בתעודת משלוח: nvidia pci express x16 pcx6200tc 256mb 128bit+tv+dvi אכזבה גדולה , דיברתי עם איש שירות והוא לא ידע להגיד לי אם הכרטיס שלי תומך ב-vivo או לא , קיבלתי עם המחשב ספרון של כרטיסי מסך בכללי ולא לכרטיס מסך שלי ,חיפשתי מידע באתר nvidia ולא מצאתי ,אולי לא חיפשתי טוב קטונתי מהאנשים פה שמבינים בחומרה . 1.צריך עזרה לדעת האם הכרטיס שלי תומך ב-vivo ? 2.מאיפה אני קונה כבל vivo ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Or ei,

הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך HD4850 ובעבר הצלחתי להוציא קול דרך הHDMI, כעת אני לא מצליח כי ההתקן נעלם לי מרשימת "התקני ההשמעה" בווינדוס 7. מישהו יודע איך להחזיר אותו? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר הבסיסי של ATI. אני משתמש בATT במקום CCC אם זה משנה. הינה תמונה תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yosizach,

MID ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by itay.h.,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות כי אומרים לי שהגיפורס 4 אמאיקס לא טוב תעזרו לי לבחור בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by D-Viper,

אני בקרוב קונה מחשב חדש (בעיקר למשחקים ולטקסט), ויחד איתו כרטיס מסך. השאלה שלי היא: 1. האם שווה לי לקנות את ה-7800GT, או שלהסתפק במשהו פחות טוב? 2. האם המחיר הזה הגיוני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=152711&g=1 תודה לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. החליפו לי את ה 7800GTX EX שהיה לי ומת לא מזמן ל 8800GTS 640MB בהשקעה של 1000 שקל מצידי שווה ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by cobmetal,

שלום ! אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר. תודה !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by wares2002,

?? http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_003.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by lior505,

ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by giri71,

Previos tread got closed before i can respond,so here it goes All ATI vs. Nvidia thing got way off the proportion on this forum And funnny thing are ,that this was done by ppl,who dont know anything about GPU's I used to have numerus ATI's&Nvidia product over passt 8 years,infact i got it know to, so i can speack from hardware user point off view and not from"forums reader"who catch peaces off info from alot web sorces I aint thought im gonna say this one day but,x19xx GPU family just destroys Nvidia In all game benches with high filters they got from 15% to 90%^ over current"hardtofind" 7800gtx 512mb And this is resolution that ppl who buys highend cards playing Does…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Alechko88,

טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shibby15,

אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ronkeren,

מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Odedb52,

שלום לכם... קצר ולעניין: יש לי ג'יפורס אם אקס 440 64 מגה... רוצה להחליף אותו... קשה?!? לא...! מה כדאי לי לקנות בתקציב המצוין למעלה... עדיף שיהיה קרוב ל - 900 פלוס / מינוס כי אני רוצה גם זכרון 512 להוסיף... (כרגע אני על 256). אני רוצה שיהיה ג'י פורס... אני יודע שתגידו 6600 / 6600GT אבל אני רוצה הצעות לגבי חברות , ביצועים.. ובקיצור, הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה! מיועד למשחקים... תודה מראש, עודד .ב.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by amd,

אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים