עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cohenkobi1,

אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by THL,

החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by DU4520,

אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…

6. Started by iveco,

אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?

7. אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, ה X1600PRO של SAPPHIRE ה 6600GT של LEADTEK

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by עידו כהן,

היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shibby15,

אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ITIsahsaITI,

איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Matan D,

שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by erevil,

שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by asaf172,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by House M.D.,

מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Desmond,

אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים