עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BeNzZy-BoY,

בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה

3. EDaedalusX מהפורומים של MADONION קיבל רדאון 9700 ועשה לו מבחן של 3dmark 2001SE עם מעבד XP 1700+ וזכרון PC2100 וקיבל תוצאה של 12,000 בלי שום אובקלוקינג לכרטיס ובלי אוברקלוק למעבדת שה באמת מהיר מאוד. תרד: http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=1134417&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תוצאת המבחן http://service.madonion.com/compare?2k1=4305470

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Sting,

שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by cohenkobi1,

אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tzr84,

ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by znz,

למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by aviad28,

שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SubX,

חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by milgy,

שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kfirbep,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. רכשתי ביד 2 ברטיס מסך Sapphire Nitro R7 370 , התקנתי למחשב ישן יחסית מבוסס AMD עם ווינדוס 10 64 ביט. שאני מתקין את הדרייבר Adrenalin- הכל הופך לירוק, חשבתי אולי דרייבר ישן יעזור אז ניסתי את ה-catalyst הישן יותר ולא פתר. מישהו נתקל או יודע מה לעשות ?

15. אני מעוניין לחבר את המחשב שלי ל-LCD בסלון זאת אומרת את הכרטיס מסך ל-LCD עכשיו איזה כבל הכי איכותי והכי כדאי להשתמש? דרך אגב יש לי 8800GTS ככה שיש לי שני חיבורים של DVI ואחד S-VIDEO וב-LCD יש כניסת מחשב HDCP דרך HDMI וגם RCA ו-COMPOSITE? אני לא כל כך מבין בכבלים...אז מה עדיף מבחינת איכות צפייה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by morans,

שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz זיכרון: 2048 מגה (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ספק כוח: Huntkey CP-400HP V2.3 מסך LCD מרובע ברזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 לפרטים נוספים על המפרט שלי, לחצו על התגית "מפרט מחשב" בפינה הימנית של ההודעה שלי, או כנסו לפרופיל שלי. השימושים העיקריים שלי במחשב שלי שתלויים ביחידה/כרטיס הגרפית/ים: צפייה בסרטוני יוטיוב (לפעמים ברזולוצייה המקסימלית שהם), משחקים ישנים של דוס (דרך דוסבוקס) אן משחקי חלונות קטנים יחסית (Airxonix, Icytower, Windig, Digger XP ובעיקר משחקי נוסטלגיה), Final Doom וכ"ו (המשחק הבאמת רציני היחיד שאני משחק בו הוא דום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine על הגדרות מקסימליות […

18. Started by FinaLMakeRr,

AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 512 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch קיבלתי 4509 השאלה שלי אם זה טוב למחשב? אם לא כמה אני אמור לקבל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by NetSpider,

טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by _idank_,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף. בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד. אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר. זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום: http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/ מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by KvodHagab,

אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by IdolAdmin,

דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by questionman,

מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים