כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אישית הולך לקחת X1900XT 512 , אבל לכל אלה שמתלבטים , נראה מה אחרים חושבים , קדימה להצביע
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V / FORZA HORIZON 3 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP \ IVORY או אחר באזור חדרה מפרט המחשב: מעבד: i5 -2500 3.3GHZ S1155 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA זיכרון ראם: Kingston 4GB DDR3 1333Mhs ספק כוח: SeaSonic SS-500ET Retail כרטיס מסך נוכחי: sapphire 7770 1gb ddr5 (הכרטיס מסך שהלך) מארז: ג'נרי איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? lg"20 רזולוציה 1920X1080 ( משדרג בקרוב ל - DELL "24 ) המחשב נקנה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
א-ה-ל-ן הליבה החדשה של ATI-ה R580 הולכת להיות מהפכנית ...אך דיי מוזרה :: בליבה יהיו 16 צינורות עיבוד ו 48 מעבדיי טקסטורות... :s05: :s05: :s05: בשביל מה? http://theinquirer.net/?article=28341
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו כמות מכובדת של חומרה לבחינה בלהיט החדש של חברת Activision - בואו דרוש לגלות מה דרוש על מנת לקבל חוויה ללא רבב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח איזה פורום אמור לכסות נושא זה אבל אני אנסה להתחיל כאן. הסיפור הוא כזה, אני היום מחובר לכבלים גם לטלויזיה וגם לתשתית האינטרנט. אני בקושי צופה בטלויזיה אז רציתי לנתק ולהשאר רק עם האינטרנט. שאתה מתנתק מהכבלים הם אמורים לחבר אותך חזרה לאנטנה של הביניין ואז תוכל לקלוט את ערוצים 1,2 ו10. איפה הבעיה שלי? מכיוון שיש לי רק כבל מידע אחד שרץ בבית (הוא מתפצל לכל טלויזיה ולמודם) לטכנאי יש רק שתי אפשרויות. או לחבר אותו לאנטנה, או לחבר אותו לכבלים. קיצר, או שאני מתנתק לגמרי מהכבלים ומתחבר לאנטנה (אין אינטרנט) או שאני נשאר רק עם הכבלים אבל אז הטלויזיות בעקרון לא מחוברות לכלום. עכשיו עולה השאלה, במידה ואני אחליט להתנתק מהטלויזיה (שיקחו את הממירים) ולהשאר רק עם האינ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך (שאר החומרה תומכת). אני מתכוון לעשות OC להם, הולך לשחק על 1080P. ההתלבטות היא בין 7970/7950/7870XT. המחיר הוא פחות בעייתי, אבל רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף שלי. שמעתי של 7950 יכול לבצע כמעט טוב כמו 7970 אחרי OC. 7870XT : http://www.tms.co.il/product/12377 7950: http://www.tms.co.il/product/12328 7970: http://www.tms.co.il/product/11192
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכרטיס 3060Ti. איזה מסך כדאי לחבר לכרטיס הזה?
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Geforce 4 TI4800SE שהוא כמו TI4400 לא? או רדאון 9500 פרו?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ? 1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ? 2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ? 3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ? תודה למסבירים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-