כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי מסך 23" של סמסונג ברזולוציה 1920X1080 FHD אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה הזאת (לא בהגדרות מטורפות) אני יכול לקנות את 9800GT של GIGABYTE במחיר 420 ש"ח דרך יבואן של GIGABYTE השאלה אם הוא יריץ לי משחקים כמו GTA4 או FIFA10 ברזולוציה הזאת ברמה טובה? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב דיי פשוט i3 4160 8 giga ram amd hd 7730 ויש לי ספק כוח 450 וואט דיי פשוט של אנטק אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שיוכל לשמש אותי לצילום משחקים ולרינדור מהיר יותר, עד עכשיו ברוב המשחקים שאני מצלם יש פגיעה משמעותית בכמות הפריימים וגם תקיעות בחלק מהמשחקים.. מה שאני שואל זה האם i3 יכול בכלל להתמודד לצד כרטיס מסך ראוי עם צילום משחקים ורינדור בתוכנת sony vegas בשימוש דיי קל, ואיזה כרטיס מסך יהווה שדרוג ראוי גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הצרכים שלי? בתודה מראש, משה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למומחים שלום, אנא עיזרו לי להבין איזה כרטיס יש לי. מדובר בכרטיס של חברת AXLE שהגיע בגרסאת OEM שהגיע בשקית. יש עליו מדבקה שמעידה שהוא מיובא על ידי רוזטק. הוא נמכר לי כ8800GT (חיפשתי כזה לצרכי OSX86) ואכן יש עליו גם מדבקה (מהמפעל?) שמעידה שהוא אכן 8800GT (מק"ט שמתחיל ב ...AX-88GT/512D3). בזמן איתחול, יש על המסך הבהוב קצר (לפני הכל - לפני שהביוס מציג את שם הלוח וכדומה) על המסך שמעיד שזה בכלל 9800GT Windows 7 מזהה אותו כ GTS250 GPU-Z גם מזהה אותו כ GTS250 - אבל אולי זה בעקבות המערכת הפעלה? בקיצור איך אני מבין איזה כרטיס זה? יש עוד בדיקות שצריך לעשות? חשוב לי להבין פחות מבחינת ביצועים (שדי דומים?) ויותר לצרכי bios flash נ.ב. עידכנתי ביוס (ga-p55m-ud2 F4) ודרייבר.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות 6800GT ב-1700 שקל או לקנות X800XL ב 2100 שקל האם ההפרש בביצועים שווה את ה400 שקל? מהי החברה הכי מומלצת ל6800GT? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Geforce 4 TI4800SE שהוא כמו TI4400 לא? או רדאון 9500 פרו?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז שמעוו אזה חבר הביא לי מחשב שלם של פנטיום 2 רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם הכרטיס מסך הזה?.... אולי OC לא יודע הוא ניראה חדש כזה כיאלו לא נגעוו בו 20 שנה אבל כתוב עליו שנת 1998 בקיצר אם אפשר לשפר אותו במשהוו או הוא בכלל שווה ?....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-