כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וואו! מישהו קיבל 18477 ב 3DMARK על ה DEFAULTS עם ה Radeon9700!!!! ועם אוברקלוק רצחני של 3600 מגה הרץ מחשב!!!!!!!!! אבל משהו נראה ליי פה מוזר, כתוב שיש לו FSB 9729MHz זה הגיוני בכלל??? נראה לי זיוף :-\ הנה הלינק: http://service.madonion.com/compare?2k1=4263880
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקווה מאוד שזה לא נכון !! "DirectX 10 GPUs to Consume up to 300W " "The new GPUs will range in power consumption from 130W up to 300W per card" http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2770 מה עובר להם בראש !!
-
- 15 תגובות
- 962 צפיות
-
-
במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
6800GS של Gigabyte 6800GT של ASUS מה אתם אומרים? הבדל של 50 שקל.
-
- 15 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1059 לרדאון 128MB. 989 לTI4800SE של צ'יינטק. או TI4800SE VIVO של לידטק ב 1078. בעיקרון אני מעדיף לחסוך בכסף אבל אם ההבדלים בין הלידטק לצ'יינטק לרדאון מסתכמים ביותר מ"מעט" אין בעיה של הקצבה. מה לדעתכם צריכה להיות הבחירה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב מותו בטרם עת (ראו פורום עזרה טכנית) של ה- 8800GT שלי (השם ייקום דמו), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לשלוש שנים הבאות. התקציב הוא סביב 1500 שקל. המועמדים הם ה 5850 וה 470. כרגע חזרתי אחורה ל- 7800GT שלי, אז זאת לא ממש אופציה לחכות כמה חודשים לכרטיסים חדשים. צרכים: משחקים מכל הסוגים. היום יש לי רק מסך 19" ולכן שני הכרטיסים הם overkill, אבל עוד שנה אני אקנה מסך גדול יותר (כנראה FHD). כמו כן צריך לקחת בחשבון שיש לי ספק כח HEC של (שקר כלשהו) וואט. כאשר (שקר כלשהו) זה 430, אם אני זוכר נכון (המחשב לא מולי כרגע). חשיבות גדולה לשקט מהכרטיס, בעיקר כאשר עובדים ב-2D בלבד. לצורך העניין, כיום המעבד הוא core 2 duo E6750, עם סיכוי לשדרוג ל- QX9770. מסקירת אתרים שעשיתי, נראה שהביצועים …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W
-
- 15 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה הבעלים של לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ככה שיש בתיכנון לקנות גם כרטיס מסך חדש עכשיו אני מתלבט בין כמה אופציות 6800U 256MB PCI E SLI 2x 6800 256MB PCI E SLI 2x 6600GT PCI E SLI אין לי מושג מה הסטאפ הכי חזק פה וגם יש עוד כמה משתנים להתחשב בהם אם אני קונה 6800U 256MB PCI E SLI זאת אומרת שנשאר לי חריץ פנוי בעתיד להוסיף עוד אחד, רק השאלה אם ואני יחליט להוסיף אם לא יהיה כבר דור חדש וזה יותר ישתלם לקנות כרטיס דור חדש אם אני קונה שני כרטיסים ואני ירצה לשדרג אני יצטרך להפתר משני הכרטיסים ואני לא יודע האם זה כדאי פה אני צריך את עזרתכם איזה מהאופציות הכי חזקה ונכונה לקנות... התקציב הוא משו כמו 4 אלף אם יש לכם רעיונות אחרים אני ישמח לשמוע תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים מה שלומכם ? אני מביא בפניכם 4 חברות גדולות של כרטיסי מסך ותראו בעצמכם שכל הכרטיסים בדיוק אותו הדבר כולל מאוורר שגם זה לא יכלו או לא היה להם זמן בגלל החגים לעשות מחדש משהו יפה יותר ומשוכלל . 1- http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_gstdh_1.html 2- http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm# 3- http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=160# 4- http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGNX-GS686&l=en כרטיס מנצח חבל על הזמן ובתכנון שלי לקנות אותו אבל מה דעתכם על הנושא ? האם יגיעו כרטיסים יותר מושקעים מהחברות האלה שנראה לי עשו צחוק קצת גם אני יכול להדביק מדבקה על המאוורר עם …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הקודם ועכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בערך עד 500 שקל, אני רוצה להריץ משחקים פשוטים בעיקר, כמו RocketLeague , CS:GO , League Of Legends ודברים כאלו, שירוץ טוב לא חובה איכויות הכי גבוהות עם הכרטיס הקודם שיחקתי על LOW והיה לי סבבה והכל. בחיפוש שלי בתקציב הזה ראיתי את Radeon RX 550 ,אני מתלבט בין אלו שנמצאים כאן : http://ksp.co.il/?txt_search=Radeon+RX+550 , אני אישית לא מבין כל כך בהבדלים שיש ביניהם, לדוגמא יש אחד עם שני מאווררים קטנים ואדח עם מאורר אחד גדול אבל שבעיקרון לפי מה שראיתי הם די אותו דבר חוץ מזה והמחיר קצת יותר גבוה, הייתי שמח אם תייעצו לי ותגידו לי מה הכי כדאי לי מבין מה שנמצא כאן, בין ה 410 ל 500 ש"ח, והאם קיימים בא…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לכאורה זאת נראית שאלה דבילית למדי אבל העובדה היא שגרסת ה 64MB רצה במהירות שעון יותר גבוהה מזו של ה 128MB ולכן היא גם עוברת את ה 128 בבדיקות על Unreal Tournamnet 2003. השאלה היא האם לטווח הרחוק עדיף לי לקנות את ה 128 אך מהירות שעון וזכרון איטית יותר או 64 ויותר מהירות שעון וזכרון? האם בכלל צריך או אצטרך מתישהו כל כך הרבה זכרון גרפי? ואני מדבר על השקעה ל 1.5 - 2 שנים.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-