עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MetalHead,

שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לפני מספר ימים התחדשתי במחשב חדש עם כרטיס המסך Sapphire HD 7850 920Mhz Edition ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס יחזיק את המשחקים החדשים ביותר בשנים הקרובות ברזולוציית FHD על הגדרות גראפיות מקסימליות. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by ronbubl,

זוג 6850 7850 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by sharonbh,

זה המפרט שלי: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860 ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7 Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782 Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Vid…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by X-ShaY,

יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  7. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC. המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV) עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SyndromE,

נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by itsik1231995,

HD 4850 הפסיק לעבוד כמו שצריך בהתחלה הוא היה גורם למחשב להכבות ולהידלק (בלי הפסקה ) רק מידי פעם, ואחרי קצת התעשקות הוא היה חוזר לעבוד היום, לא הצלחתי לסדר את זה כמו שבדרך כלל .... שמתי אותו במחשב אחר, וגם שם קיבלתי בדיוק את אותה תקלה כנראה שמשהוא לא בסדר עם הכרטיס הזה (מבחינת טמפרטורה הוא בסדר) אני חושב שהוא עדיין באחריות במידה ויציעו לי כרטיס אחר במקומו איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה HD5000 HD6000 ו HD7000 ? בהנחה שיציעו לי ... אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, לקבל הצעה ולא לדעת מה לענות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yakir4u,

יש לי אופציה להביא אותו ב2.5K האם מבחינת עלות תועלת הוא משתלם והאם אני צריך משו מיוחד במפרט בשבילו

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by idan oren,

היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by Cyron,

שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. שלום, יש לי תקציב של 450 ש"ח לכרטיס מסך.. אני לא יודע מה יותר כדאי: http://ksp.co.il/index.php?uin=12896 Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/index.php?uin=15996 Asus HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שניהם עולים אותו דבר.. מה עדיף?? תודה, שי

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

20. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Pantelemon,

אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by 108SOF,

שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by Goldenmario,

יש לי בחדר מחשב ישן שאני רוצה לשדרג, ו HTPC בסלון, עם כרטיס מסך HIS HD5770, שעובד כבר 3 שנים עם אותו מפרט. היום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי בהמלצתכם - MSI R6850. ואני בהתלבטות אם לשים את הכרטיס מסך החדש (MSI R6850) במחשב החזק יותר ולקחת את ה HIS HD5770 למחשב שבחדר, או לשים פשוט את הכרטיס החדש במחשב בחדר. *ב- 2 המחשבים אני משחק משחקים כבדים. מפרטים: המחשב בחדר: ספק כוח: Ci-Power PFC Active 500W DSA500S-G לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2כרטיס מסך: (כרגע אין) HIS HD5770 / MSI R6850 המחשב בסלון (HTPC): ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.