כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
חבר טוב שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. הכרטיס שברשותו כרגע הוא gt 520. ברשותו לוח אם asus p8h61-mle-b3 וספק כוח golden tiger 450w psu with 12 cm fan. אשמח לעזרה (:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רואה הרבה התלבטויות על סוג כ. מסך ע"פ כמות הזיכרון שלו. מעניין אותי לדעת כי לא ראיתי התייחסות כמותית (תכלס ירידה ב FPS) לזה בסקירות. כמה באמת משפיע מחסור בזיכרון ובאילו תנאים? האם יכול להיות שכל העניין מנופח הרבה מעבר לחשיבות שלו ורלוונטי רק במקרים ספציפיים מאוד?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שנקנה לפני כשנה-שנתיים (היה מיועד למטרות אינטרנט): core i3 MSI H61M 4GB AMD 6450 האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר על מנת שלא יווצר צוואר בקבוק עם המעבד ? (ללא OC) * לדוגמה AMD 7790 ריאלי? ** תקציב לשינויים = ש"ח תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אשתמש ב-SKETCHUP ו-AUTOCAD, העריכה תהיה כבדה. אני לוקח I7 4770. השאלה היא לגבי הכרטיס מסך: איזה יספיק לדעתכם? צריך GTX770 או משהו? או שאחד אחר יספיק? יש תקציב להכל.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ואיזה? שלום, כבר זמן מה אני משתעשע ברעיון לקנות כרטיס מסך טוב. לא משהו ברמות של ה1000+ ש"ח אבל כן כרטיס שיריץ את הכותרים האחרונים בהגדרות הכי גבוהות (1920X1080) עם אולי פשרה מסוימת באלייסינג ועוד משהו... הייתי מושך את הקניה עוד הרבה זמן אבל העניין הוא שבמקרה אני אהיה באילת אוטוטו אז אני לא בטוח אם לנצל את ההנחה של ה15% לכרטיס חדש או ללכת על משהו משומש? אין לי שום צורך במשחקים שמגיעים עם הכרטיס החדש אבל אני לא בטוח לגבי האיכות/מחיר של המשומשים בייחוד עכשיו כשהם חוזרים לשוק אחרי ששומשו לכריה... שאלה נוספת היא אם יש לכם אפשרויות טובות להציע? (בקרב הכרטיסים המשומשים/אילתיים). תודה. נ.ב ספק 520W סיסוניק M12 אם זה משנה.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עובד עם מחשב בן 4 שנים לערך, עם המפרט הבא : מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSE זכרון: שני סטיקים Elixir 2GB DDR3 1333Mhz + סטיק נוסף של 8GB ב1333Mhz שאינני זוכר את הדגם שלו כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 ספק+מארז : ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W מערכת הפעלה: windows 7 64bit [TABLE] [TR] [TD=align: right]לאחרונה התחילו בעיות עם הכרטיס מסך (אפרט למה הסקתי שהכרטיס מסך הוא הבעיה אם יהיה צורך) והחלטתי להחליף אותו. לאחר עיון קצר פה בפורומים ראיתי שהרבה ממליצים לקנות כרטיס מיד שנייה והחלטתי לקנות כרטיס sapphire R9 290 שהיה נראה לי כמו שדרוג רציני לעו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם השקת סדרת כרטיסי המסך של אנוידיה, AMD עושה את הדבר היחיד שיציל אותה וחותכת מחירים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94-%d7%9c-gtx900/
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום הכי מתאים אבל אין ממש פורום שמתאים לזה בדיוק(אם יש אשמח אם תגידו). תהיתי כמה משתמשים יש מבין חברי האתר, כמה התנסו פה בVR והאם הם נהנו או ישקלו לקנות ערכה ואולי גם קצת לשתף על כמה שהחוויה בשימוש בVR שונה כל כך ממה שהכרתי עד עכשיו ולמה אני חושב שיותר אנשים צריכים לשקול לקנות מערכת VR במקום כרטיס מסך סופר יקר או מעבד חזק יותר. לצערי כרגע בארץ המחירים דיי מטורפים, אבל שהמשלוחים מאמזון יחזרו וירד קצת הביקוש מHL alyx סביר להניח שאפשר יהיה שוב להשיג ערכות VR סבירות באזור ה200$ שזה בערך כמו מעבד חדש או ההבדל בין כרטיס מסך Mid range וhigh end. בכל מקרה לי יש את הערכה הכי זולה וכנראה הכי גרועה(HP mixed reality headset) ועדיין השיפור בהנאה…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני כרגע עם Radeon Rx580 4GB, סה"כ דיי מרוצה, אבל התפנה לי קצת תקציב (1300+-) והדבר היחיד שאני יכול לשדרג משמעותית יהיה כרטיס המסך, שמתי עין על ה Radeon XT 5600 XT (מצאתי דגם של MSI XT Gamig MX ב1300 באמאזון). ראיתי שכולם מתרגים מהכרטיסים בטווח המחירים של 2000+, אני לא אוציא סכום כזה ולא ראיתי\שמעתי\קראתי שום דבר על כרטיסים ביניים. יש טעם לחכות או שעדיף כבר לשדרג עכשיו? אני עם מסך 23'' חדש, כך שלא אשחק על יותר מ-1080p, אבל המשחקים כן יהיו כבדים (בעיקר Cyberpunk, Rdr2). המפרט שלי כרגע: Ryzen 5 3600 Gigabyte B450 DS3H Corsair Vengeance LPX 16GB (2 X 8GB) DDR4 3000 Gigabyte Radeon Rx 580 4gb Antec NeoEco 550w
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיבה שאני רוצה לבטל את הOC המובנה היא שיש משחק (AC:UNITY) שמתרסק המון ומבדיקה ברשת המון סובלים איתו מהבעיה הזאת, חלק אמרו שזה בגלל שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם. ניסיתי לבדוק בגוגל איך עושים את זה אבל לא מצאתי משהו. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול שמתאים גם למשחקים מצאתי את הכרטיס הזה GTX-750-TI 4GB על הנייר הוא חזק מ 1030GT , שווה לקנות ? כרגע יש לי כרטיסי מסך מאוד חלשים HD5770 / GTS450 אני ארגיש הבדל בביצועים ? המעבד שלי גם חלש I3 3220 אז גם כרטיס מסך חזק לא יתאים בגלל הצוואר בקבוק
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 4 followers
-
-
זה המעבד שיש לי היום(i5-12600k), לוח אם B660M AORUS PRO AX d
-
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower