עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשיםלכתבה

2. Started by ackohen,

רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shloosh,

יש לי מחשב: p3 800 mhz 256 sdrm וכרגע --- gforce 2mx אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2 כרטיסים וזיכרון אז מה עדיף לי::::???? g-force 4 mx 440 + זיכרון 256 sdrm??? או radeon 7500 64mb ddr + זיכרון 256 sdrm??? שניהם עולים בערך אותו מחיר אז מה כדאי לי יותר?????

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחרי דגם ה-HOF המאסיבי של GALAX, הגיע הזמן לערוך היכרות רשמית עם הדגם של ה-GeForce GTX 1080 Ti אותו פגשנו קודם בתמונות טיזר קטנות, שמעוניין גם הוא להפיל אתכם מהכיסא לכתבה

5. שלום, שאלה מאוד קצרה שמאוד מעניינת אותי אשמח אם תוכלו לעזור לי, עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי כלום. ראיתי בחנויות שיש על הכרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 כתוב Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail. מאוד מעניין אותי האם DP מסמן משהו? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מיועד לעבודה שוטפת , סרטים באיכות 1080P, ומשחקים. מפרט: 8GB RAM 1600MHz מעבד Intel Core i5 4690 3.5GHz ספק כוח 450W THUNDER COOLERMASTER מערכת הפעלה WIN7 64BIT מארז VERSA H21 THERMALTAKE כמו פה: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002298 לוח אם MSI H81M-E34 עובד עם מסך בגודל 23" מס' שאלות: אני מניח שהמעבד והזכרון לא מגבילים אותי, אבל רציתי לדעת - האם המארז מספיק טוב כדי להכניס כרטיס מסך נורמאלי, וכמה הספק מגביל אותי ? האם יש כרטיס מסך סביר במחיר הזה לספק כזה של 450W ? עד כה אני דיי מרוצה מהמארז מבחינת שקט - אין טיפת רעש מהמחשב והוא דיי איכותי גם מבפנים ארצה גם לדעת איך ירוצו לי משחקים (על איזה הגדרות), דוגמאות ממשחקים מוכרים יעזרו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Buck,

זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.

9. Started by mrbig,

אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by klayton,

11. Started by henbasel,

יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by XeNo4,

תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Holography,

לאחר שהתבשרנו לראות מפי האתרים הגדולים כמה סקירות על x800: AnandTech http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044 HardOCP http://www.hardocp.com/article.html?art=NjEx Hexus http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03NTg= Beyond3D http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r420_x800/ מהי דעתכם ? האם ATI תקח שוב את הסיבוב ? הפילטרים של ATI,מצוינים אך ה" BruteForce" של ניבידה מצוין. מה יותר חשוב Frames vs. Shader's ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by moshe212,

מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?

18. Started by asdasdasd,

אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6168 אני אישית הזמנתי היום מחר אמור לקבל ואתן לכם דיווח אגב אמרו לי שהקירור המקורי שלו הוא גם מעולה אבל אם יש מתנה למה לא

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. על מידע חדש המגיע מהאתר Tom\'s Hardware, המעבר ל-DirectX 12 יאפשר למשתמשים ולגיימרים ספציפית להרכיב מחשבים המכילים כרטיסים גרפיים מ-AMD ו-NVIDIA יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-directx-12-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-amd-%d7%95-nvidia-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%97%d7%93/

25. Started by lmlm,

עדיין לא יצאו משחקים נורמלים לDX10 וכבר AMD משחררת מידע במפת הדרכים עד ל 2009 שמראה ציפסט התומך בDX11 התמיכה בDX11 תהיה לשוק הניידים וגם לשוק הביתי (R800) מקור: http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1130

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים