עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lior Veitsblit,

שלום, יש לי בעיה אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי כמו למשל geforce gtx 1080 ואני לא כל כך מבין בחומרה ואני צריך שמישהו יגיד לי אם הוא מתאים למחשב שלי. הינה הנתונים של המחשב שלי: כטיס מסך geforce gt 740 מעבד intel core i-5 4440 @3.10 Ghz לוח אם h81m-e של asus ואם לא מה כן יכול להתאים?

2. Started by STRENGTH,

איזה כרטיס יותר משתלם? ואיזה יותר חזק?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בתקופה הקרובה יצא DXT10 ומה שאני מבין לא כל הכרטיסים יתמכו בDX10.....האם מישהו יודע אם סדרת 7 של כרטיסי NVIDIA תתמוך ב DX10? GeForce 7950 GeForce 7900 GeForce 7800 GeForce 7600 GeForce 7300

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by pro.surfer,

כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=677 SONY http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 VIEWSONIC המסך נועד בעיקר למשחקים ועבודה מרובה בכול מה שקשור ב ווינדוס.... מה דעתכם... ואל תסתכלו על המחיר.... כי זה אתר יקר... באתר אחר ההבדל בין שניהם הוא 150 שקל!

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... עם הופעת מדור המומלצים המעודכן שמתי לב שבניגוד להמלצת הפורום ב-90 אחוז מהמקרים על ה-4850 במדור המומלצים ממליצים דווקא על 9800GTX+ בהרבה מהמקרים... רציתי לדעת מי מהכרטיסים יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם בביצועים? והאם התוספת של ה-100 שקל (בערך) שווה את זה? תודה אנשים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by X-nOize,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by TeaTime,

שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RayZ,

?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by man,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by bennyriz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gamer-8,

amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.

20. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי מפרט ויש לי בדיוק 770 ש"ל לכרטיס מסך, יש משהו שיותר משתלם מה8600GT ? (אני עושה OC עצבני לכרטיס- על גבול קצה היכולת) המפרט עם ספק כח JSP-TECH PS-05 400W אז תתחשבו גם בהספק של הכרטיס * אל תציעו לי כרטיס של NVIDIA (לא פאן בוי או משהו) רק הכרטיס הכי משלתם של NV זה ה8600GT, אז אני צריך משהו של ATI.... ועוד משהו, מה ה8800GTS 320 הכי זול שיש ? (מאיפה ושל מי)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofershap,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nucleo,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאול או שאולי הייתי צריך לשאול בפורום תכנה. בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות ליצור איזשהו קיצור דרך במקלדת, בעזרת nview או כל תכנה אחרת, או קיצור דרך בצורת סקריפט שניתן להריץ משולחן העבודה שישנה את המסכים המציגים תמונה. אנסה להיות ברור יותר, מקווה שאצליח (: יש לי בכרטיס חיבור HDMI המוגר כמסך 1 יש לי חיבור DVI אחד שמוגדר כמסך 2 יש לי חיבור DVI שני שמוגדר כמסך 3 כל החיבור הנ"ל מחוברים למסך כלשהו, סה"כ שלושה מסכים עם זאת, כרטיס המסך מסוגל להציג תמונה בשני מסכים בלבד בו זמנית. המסך הראשי שלי הינו DVI מספר אחד (מסך 2) את המסך המשני אני כל הזמן מחליף בין ה DVI השני לHDMI האם יש דרך ליצור פרופיל או קיצור דרך שיאפשר לעבור בין תצוגה של מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לאחר הרבה מריחות, הגיע סוף סוף הרגע לשדרג את הכרטיס מסך. אין לי כבר גם ברירה האמת, הכרטיס הנוכחי קורס יותר ויותר וזה מפריע לי לתפקוד המחשב. בכל מקרה, אם זה רלוונטי אז אפרסם את המפרט שלי קודם: מעבד Intel Q9550 זיכרון 8GB ram ספק כוח קרוסייר 500W לוח אם EP43 של ג'יגה בייט (יציאת PCI Express X 16 אחת) כרטיס מסך נוכחי HD4870. כפי שציינתי בכותרת, אני מתלבט בין מספר כרטיסים, שהם בסך הכל עד תקציב של 2000 ש"ח. השימושים שלי הם גיימינג (BF3 לדוגמא), תכנות (לא רלוונטי במיוחד לכרטיס מסך אבל נציין בכ"ז), עריכת סרטים, סרטים HD ובקרוב 3D. לכרטיס מחוברים נכון לעכשיו שני מסכים, אני לא יודע איך לבדוק את הרזולוציה הכללית שהם יוצרים אז אגיד לחוד מה כל אחד נותן. מסך אחד 1440X900 (זה המסך המשנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים