עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by עדי נסטסה,

אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.

2. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by KvodHagab,

אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by X-nOize,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ממתינים לרמת ביצועים גראפיים משופרת משמעותית במחשב הנייד הבא שלכם, בתוספת תג מחיר סביר? כנראה שתצטרכו להמתין לחודש ינואר לכתבה

8. שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by leahd3,

אז כחחלק מהכנות לסרטון הבא שלי בערוץ החלטתי למתוח את המערך של 970SLI שלי קצת מעבר לאיזור הנוחות שלי. כל כרטיס רץ על 1590 MHZ עם ירידה קלילה ל 1583 אחרי כמה לופים.. ציון די יפה ב FIRESTRIKE ULTRA

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by NetSpider,

טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי מפרט ויש לי בדיוק 770 ש"ל לכרטיס מסך, יש משהו שיותר משתלם מה8600GT ? (אני עושה OC עצבני לכרטיס- על גבול קצה היכולת) המפרט עם ספק כח JSP-TECH PS-05 400W אז תתחשבו גם בהספק של הכרטיס * אל תציעו לי כרטיס של NVIDIA (לא פאן בוי או משהו) רק הכרטיס הכי משלתם של NV זה ה8600GT, אז אני צריך משהו של ATI.... ועוד משהו, מה ה8800GTS 320 הכי זול שיש ? (מאיפה ושל מי)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ilanb0,

מה דעתכם? ממה להזהר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by aviad_el,

שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה

20. Started by 6kwar,

שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by OptiSTR,

חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by man,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by moshe191,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz‏, ‎3601 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by אוריפ,

היי! יש לי שאלה: ראיתי היום במוסף של טרמינל 3 שחברת טלינדוס ישראל התקינה 84 מתגי CATALYST מתוצרת סיסקו. עד עכשיו חשבתי שזה שם שATI המציאה לדרייבירם שלה, אבל מסתבר שיש לזה משמעות... מישהו יודע מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים