כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לפי הכתבה הבאה הבנתי שיוצא עוד מעט הכרטיס הענקי הזה?! תסבירו לי לא הבנתי מה הקטע פה... http://betas.intercom.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2838&mode=thread&order=0&thold=0 דרך אגב יש שם סרטון מדהים של הכרטיס. תגובות
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נהרס לי הכרטיס מסך שלי (GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ) ואני צריך כרטיס מסך חדש. עד 800 ש"ח המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w הערות : שלא יהיה כרטיס מסך של 2 כרטיסי מסך. אבל כרטיס מסך שתומך בSLI אין העדפה לATI או GEFORCE מה מהם שיותר טוב. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער, אין לי פשוט מושג....
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח איזה פורום אמור לכסות נושא זה אבל אני אנסה להתחיל כאן. הסיפור הוא כזה, אני היום מחובר לכבלים גם לטלויזיה וגם לתשתית האינטרנט. אני בקושי צופה בטלויזיה אז רציתי לנתק ולהשאר רק עם האינטרנט. שאתה מתנתק מהכבלים הם אמורים לחבר אותך חזרה לאנטנה של הביניין ואז תוכל לקלוט את ערוצים 1,2 ו10. איפה הבעיה שלי? מכיוון שיש לי רק כבל מידע אחד שרץ בבית (הוא מתפצל לכל טלויזיה ולמודם) לטכנאי יש רק שתי אפשרויות. או לחבר אותו לאנטנה, או לחבר אותו לכבלים. קיצר, או שאני מתנתק לגמרי מהכבלים ומתחבר לאנטנה (אין אינטרנט) או שאני נשאר רק עם הכבלים אבל אז הטלויזיות בעקרון לא מחוברות לכלום. עכשיו עולה השאלה, במידה ואני אחליט להתנתק מהטלויזיה (שיקחו את הממירים) ולהשאר רק עם האינ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-