כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו GF4 MX 440 ומתחילים לצאת משחקים לשוק שלא עובדים אצלי (מן הסתם). אז השאלה ככה איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות עד ל600ש"ח עם 128MB DDR חובה תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני קונה היום sli אם 6600gt ובתקווה שעוד שנה החברה שאני קונה ממנה את הכרטיס תמשיך ליצר 6600gt ואני יקנה ממנה הם הsli יעבוד? נ.ב אל תתחילו להגיד לי שsli לא שווה יש סיבה שאני קונה רק תגידו אם יעבוד או לא.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, בחודשים האחרונים היו הרבה דיונים על כל נושא הפיסקלים המתים, תופעה מעצבנת במסכי LCD שבהם יש חלק מהפיקסלים שלא משנים את צבעם. עד היום בחו"ל מסך תקני נחשב אם היו לו בסביבות ה 10 פיסקלים שרופים. ל SAMSUNG היתה את המדיניות הכי פחות טובה עד היום (ובמיוחד ליבואנים שלהם בארץ)... אבל NO MORE: כיום הם יצאו בהכרזה כי מהראשון לחודש אם קנית מסך, והיו בו פיסקלים שרופים (אפילו 1!), תוך חצי שנה אתה יכול להחזיר אותו ולקבל מסך חלופי בחינם !!! אני מקווה שהכרזה זו, תגרור את שאר הייצרנים להעלות את סטנדרט הייצור והמדיניות שלהם, ושגם בארץ היבואנים ישנו את המדיניות... אין ספק שחדשה זו תגרום במשך הזמן לעליית מכירות מסכי ה LCD. ידיעה: http://english.chosun.com/w21data/html/news/200412/200412…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש תחליף לכרטיס מסך ישן שהפסיק לעבוד. מדובר במחשב ישן (בן 5) ואני לא רוצה להשקיע הרבה, רק למצוא תחליף קרוב וזול למה שהיה לה. מחשב: מעבד - i5-2500 זיכרון - 8 GB לוח אם - DH67CL intel כרטיס מסך - eVGA GTS 450 1GB gDDR5 מערכת הפעלה - Win10 ספק כח - 550 עבודה ומשחקים: עריכה בסיסית בפוטושופ משחקים ישנים (Civ 5) הבעיה היא שכרטיס המסך הפסיק להגיב (אם המסך מחובר אליו, אין אות). ניסיתי לחבר ולהרכיב כמה פעמים, המאורר מסתובב אבל אין אות. כרגע עובדים עם הכרטיס מסך על לוח האם אבל במצב כזה המשחק לא עולה. איזה כרטיס מסך יהיה תחליף שיתאים לדרישות ולמפרט הקיים? …
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
*צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בן הכרטיס 4870 לבין gx2.למי יש ביצועים יותר טובים ? לבנתיים אני עם מסך 17,בקרוב אני ישדרג ל 22 בעז"ה ועוד שאלה קטנה, יש הבדל גדול בביצועים בן 1 GB 4870 ל- 4870 512 MB ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...
-
חיפשתי כבר בפורומים פה מסך 19 ועדיין לא הבנתי איזה מסך לקחת יש את הiiyama 454 שקראתי באתר שלו שהוא מגיע לרזולוציה של 2048x1536 אבל מאתרים אחרים הבנתי שהרזולוציה שלו פחות. איך הסמסונג 959nf שיש לו את אותה שפפורת מסך או viewsonic p95+. עוד דבר, אחד המנהלים כאן רשם לגבי iiyama שהמסך בהיר אז הטקסט נהיה עבה ומטושטש (מחיפוש בפורום ראיתי את זה) אני מבקש התייחסות שתתבסס רק על מעשי(למי שיש או ראה) ולא תאורטית (ביקורות באתרים מכיוון שאני יודע לקרוא אבל לא מסתפק בזה) תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מסתפק בין ה gtx 650 ל 7770 HD. איזה כרטיס לדעתכם עדיף? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה8800GT החדש שעולה בחנויות 1400 ש"ח ככה ... או לחכות עוד יותר משבועיים ולקנות את ה8800GTS החדש מה אתם אומרים ... כי לפי התגובות על היצועים שלו ששמו פה ... הוא לא יותר מדי חזק כמו שכולם חשבו אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו את ה8800GT ולחסוך איזה 300-400 ש"ח או שלחכות .... תעזרו לי בבקשה מה לעשות ... תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש ב ivory מחשב חדש ונתנו לי כרטיס MSI RX1950PRO 256MB VIVO 256BIT DUAL DVI ב 1000 ש"ח , האם הוא כרטיס טוב בסדרת 1950, זאת אומרת בכרטיסים אלו MSI היא חברה טובה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח) או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..) השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר . מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :s05: :-\ דיי דחוף !..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-