עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כותרת.. אם אפשר גם קישור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)

4. Started by Epidem,

2 כרטיסים למי שתהה. ניסיתי לחפש בגוגל תשובה לזה אך יש הרבה שטוענים שספק 600W איכותי מספיק, ויש כאלה שאומרים שצריך לפחות 750W. אני לא מתכנן לעשות להם OC ולשום חלק במערכת בעצם, אני מתכוון לבנות מחשב עם מעבד 6600K לשים בו את 2 ה460 האלה ולחכות שיצאו כרטיסי הPASCAL של נוידיה יצאו ורק אז אתעסק בOC. היה אצל חבר 2 כרטיסים כאלה זרוקים בצד חשבתי לעשות מהם משהו מועיל... ועוד שאלה, שלא אצטרך לפתוח אשכול נוסף בהמשך, יש אפשרות להפעיל ולחבר למעבד הגרפי המובנה של אינטל מסך במקביל? ככה שהוא יעבוד ולא ימשוך כוח עיבוד מהכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין לחבר את המחשב שלי ל-LCD בסלון זאת אומרת את הכרטיס מסך ל-LCD עכשיו איזה כבל הכי איכותי והכי כדאי להשתמש? דרך אגב יש לי 8800GTS ככה שיש לי שני חיבורים של DVI ואחד S-VIDEO וב-LCD יש כניסת מחשב HDCP דרך HDMI וגם RCA ו-COMPOSITE? אני לא כל כך מבין בכבלים...אז מה עדיף מבחינת איכות צפייה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tronado,

האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Or ei,

בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Boomer,

רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Jook,

אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eyalo,

יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות GF3 ti-200 של suma או Gigabye ATi Radeon 9000 PRO ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם. לאחרונה נהרס לי הכרטיס מסך שלי (GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ) ואני צריך כרטיס מסך חדש. עד 800 ש"ח המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w הערות : שלא יהיה כרטיס מסך של 2 כרטיסי מסך. אבל כרטיס מסך שתומך בSLI אין העדפה לATI או GEFORCE מה מהם שיותר טוב. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מצטער, אין לי פשוט מושג....

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by asdasdasd,

אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אחרי שנרגעו הרוחות וההתלהבות הראשונית שככה, היוטיובר הבאה מראה לנו איך סידרת ה 3XXX היא אחת היקרות ביותר בהיסטוריה של נווידיה ובאופן הזוי לא קרובה להיות אחת מאלו עם השיפורים הכי גבוהים מדור לדור (כ 46% שיפור לעומת שיפורים ש 70-100 אחוז בדורות קודמים):

21. Started by questionman,

מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)

22. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... עם הופעת מדור המומלצים המעודכן שמתי לב שבניגוד להמלצת הפורום ב-90 אחוז מהמקרים על ה-4850 במדור המומלצים ממליצים דווקא על 9800GTX+ בהרבה מהמקרים... רציתי לדעת מי מהכרטיסים יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם בביצועים? והאם התוספת של ה-100 שקל (בערך) שווה את זה? תודה אנשים

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

שימו לב: זההמחיר כמו הסומה 64 SE, יכולות הOC כמו שלידטק יודעים לעשות, פילטרים מעולים ו128 מגה זיכרון לעומת אותו מחיר לסומה עם 64 זיכרון. מה כדאי, והאם זה באמת הדגם המקורי(ללא כל מיני הורדות וכו', ראיתי שיש שם LE...) כמו כן, יש VIVO. עריכה- כמו כן, לפי האתר של לידטק, רוחב הפס הוא באותו הרמה של ה64 מגה. אולי אני קצת לא מעודכן, אבל פעם אחרונה שמעתי שהגרסאות של ה128 מגיעות ברוחב פס של 7GB לעומת 8GB ל64 מגה. עוד שאלה: האם בכל הכרטיסים הרציניים של GEFORCE4(סומה, לידטק, גיינווארד וכו') יש בטוח TVOUT?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by fux,

אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.