כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF? מה המומחים אומרים...?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://www.techpowerup.com/167975/Colorful-Unveils-Fanless-GeForce-GTX-680-Graphics-Card.html סוף סוף יש מצב להרכיב מפלצת שקטה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את ה7870XT בהתתחלה,אך לאחר מכן גיליתי שיש לי דרך להשיג את הSPARKLE GTX 760 במחיר של 100-50 שקל יותר אשמח למבחני ביצועים של הGTX 760 SPARKLE וגם לדעת איך הקירור שלו מתפקד. כמו כן אשמח לדעת אם כדאי להוסיף 200שקל ולקחת את הגרסא של 4GB של GIGABYTE (התקציב שלי לא היה 1400-1300 שקל,ככה שאם אני לא צריך את ה4GB ,אשמח להמנע מהתוספת כסף) תודה על העזרה
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יכול להגיד לי בכמה ה-390X חזק/טוב יותר מאשר ה-gtx770? זה הדגם של ה-390X http://ksp.co.il/?uin=27476 משום מה אני לא מוצא ב-KSP את ה-GTX 770, כנראה שלא מוכרים אותו יותר. אני כנראה אעבור מה-770 ל-390X למרות שאני לא יותר מידי מתלהב לעבור מנוידיה ל-AMD פשוט יש לי הזדמנות ונראה לי שההבדל בביצועים יהיה שווה את זה, לא?
-
- 29 תגובות
- 35.7k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי? אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד. שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש... אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש, בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום. זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי והתקנתי היום כרטיס מסך Geforce GTX 770. מאז שהתקנתי אותו, המחשב עושה לי ריסטרט כל רבע שעה בערך. הריסטרט מתרחש כשאני סתם גולש באינטרנט או לא עושה דבר, אז חום אינו הבעיה (גם בדקתי ב-Afterburner). לפי הדרישות שכתובות על האריזה, ספק הכוח שלי גם אמור להספיק - המינימום הנדרש הוא 600W התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס וגם זה לא עזר. להלן המפרט הנוכחי שלי: ספק כוח: Chieftec CFT-600-14C 600W כרטיס מסך: Geforce 770GTX 4GB GDDR5 לוח אם: Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון פנימי: G.Skill 4GB DDR3 1333 mhz (שני כרטיסים, סה"כ 8GB) מעבד: I5 2.8 GHZ ארבע ליבות
-
- 59 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין הבאים EVGA GTX 780 Ti Gigabyte GTX 780 Ti 1. יש לי סלידה קלה מAMD ולכן מעדיף nVidia. 2. מתכוון לקנות באילת ומוכן להשקיע עד 3000 ש"ח 3. בהתחלה הכרטיס יחובר למסך 1920X1080 אבל בהמשך ירכשו מסך/מסכים אחר/ים. 4. מעדיף אורח חיים ואמינות. לא יבוצע OC. (שקט זה גם נחמד, אבל לא כל כך משנה) 5. מטרות - גיימינג כבד ושיחזיק לאורך זמן (כנראה הכרטיס האחרון שאני אקנה אשקיע בו ככה אז שיחזיק כמה שנים טובות) אז איזה מבין הכרטיסים עדיף? (אני שם לב שEVGA קירור סטוק וגיגבייט עם קירור יותר טוב (?) ) אולי עדיפה חברה אחרת בכלל? (כזו שאפשר לקנות באילת) וגם - האם בכלל עדיף לי לחסוך ולקנות 780 רגיל או גרסת Ghz?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז מה לדעתכם עדיף לקנות, את ה-gtx 780 ti משומש עם אחריות לשנתיים ב- 1500 ש"ח או gtx 970 חדש?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר חודשיים בכרטיס מסך לפעמים תוך כדיי עבודה או סתם מצב STAND BY המחשב קופא ולפעמים מגיע blue screen התקלה לא דווקא במצב מאמץ כלומר יכול להיות שיעבור מבחן מאמץ בקלות ואחריי שעתיים שאני סתם באינטרנט הוא קופא לא עשיתי OC לכרטיס יותר ממה שהוא מגיע איתו דברים שכבר ביצעתי : 1. הסרה והתקנה מחדש של דרייוור 2.פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה (7+8) 3. הפעלה ב SAFE MODE 4. החלפת חריץ PCIe 5. עדכון BIOS ללוח אם 6. עשיתי downclock לכרטיס (ראיתי מלא ברשת שעזר להם) כל זה לא עזר והבעיה ממשיכה דגם הכרטיס : GV-N78TGHZ-3GD מבקש עזרה ממי שניתקל / מכיר פתרון לבעיה תודה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לפני כבערך חצי שנה התייעצתי פה בפורום לגבי מפרט לגיימינג לבסוף רכשתי את המפרט הבא מKSP בהרכבה אישית: GPU: GIGABYTE GTX780 OC CPU: INTEL I7-4770 MOTHERBOARD: GIGABYTE Z87 HD-3 RAM: 8GIB G.SKILL (MONITOR: PHILIPS BRILLIANCE 190CW (1440X900 בזמן זה ישנה את מכירת הקיץ של סטים וקניתי את METRO-LAST LIGHT והGFORCE EXP הגדיר לבד את ההגדרות הגרפיות הוא שם את המשחק על VERY HIGH המשחק כל הזמן נתקע מרגיש לאגי (LAG) ומאוד לא מאפשר משחק התאכזבתי מאוד לאחר שהוצאתי כמעט 7000 שקל על המחשב שלי... האם הכרטיס מסך תקול או זקוק לטיפול? תודה לעוזרים (שנישארו עד לפה)
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם שני הכרטיסים האלה יכולים לעבוד ביחד? ב SLI http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,1.html http://www.eteknix.com/gigabyte-gtx-780-windforce-oc-ghz-edition-3gb-graphics-card-review/ בגרסת ה GHZ מדובר בליבה GK110-300-B1 כאשר בגרסה הרגילה מדובר ב GK110-300-A1 לא מצאתי שום מידע על זה ברשת.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס. אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות... אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W). אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K.. השאלות הם: 1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ? 2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית? 3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)? אני מאוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-