עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OvD,

טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Killer Storm,

יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by oryosef1,

שלום לחברי הפורום, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500gt ולוח אם msi p45 חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך יציאת הDVI עם מתאם לHDMI, התמונה עובדת אבל הקול לא מועבר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Use-The-SPDIF-Connector-Available-on-GeForce-Video-Cards/600/2 ועקבתי אחרי ההוראות כדי לחבר את הכבל מהלוח אם לכרטיס מסך. כמו כן, בדקתי בהגדרות הקול שחיבור SPDIF מוגדר כברירת מחדל ואפילו הפכתי את הכרטיס קול ללא זמין (מצורף תמונה) אך עדיין לא שומעים מהטלוויזיה מה לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Polonian,

אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by id3232,

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by adamos,

היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by itsik2525,

זה נכון או שאני טועה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mega1234,

רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jacko_il,

שלום לכולם , לפני הכל רק רציתי לציין שאני מקבל עוד כ10 שעות 7900GT ..אז השאלה לא בשבילי אלא כדי לעזור בהחלטה של חבר.. אני יודע את כל ההבדלים הטכנים שקיימים בין הכרטיסים.. כן כן את כולם..אז אין צורך להתחיל לפרט לי פה על ההבדלים בקלוקים / צינורות / SM3 וכו'.. אבל, ופה האבל הגדול - ה 7900GT עולה כ 2000 שקל לעומת ה X850XT שעולה היום כ 1400 בערך.. הבדל של כ 600 שקל.. אך להפתעתי במבחן של GAMESPOT למשחק אובליוזיון השוו בין המון כרטיסים ואפשר לראות שה X850XT עומד שם בכבוד ובדיוק באותו הFPS שמציג ה 7900GT.. http://www.gamespot.com/features/6147127/p-6.html בקיצור - עזרו לבן אדם להבין למה כדאי (אם בכלל) להוציא עוד 600 שקל עבוד ה 7900GT.. ומה אתם הייתם עושים במקומו - הבחור כבר ע…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by josef19,

אני רוצה לקנות את Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe במסגרת של עד 1000 שקל. אני עוד לא החלטתי על מסך - אשמח לקבל המלצות, יש לי 17 אינצ' ישן לפני כמעט 5 שנים, והוא מהגדולים לא LCD אז כנראה אני ישדרג אותו ל 21 או 22 אינצ' אם יש מסך שאתם ממליצים עד 900-1000 שקל תרגישו לעשות כך. חשוב לי שהכרטיס מסך יתמוך ב DX 11 אפילו אם לא משתמשים בזה עדיין, בגלל זה בחרתי בו, חשוב לי שזה יתמוך ב'טכנולוגיה של המחר' כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך ב3+ שנים הבאות. זה המפרט של המחשב שהילך איתו - מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31290…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. במסגרת רכישת מחשב חדש, אני מעוניין להשתמש בשלושה מסכי Dell U2412M ב-Eyefinity עם כרטיס מסך של AMD. אז קודם כל, לדגם הנ"ל, שהוא 24" עם יחס 16:10 בו אני מעוניין, אין HDMI. יש לו VGAx1, DVIx1, DPx1. שנית, אני רואה שסידרת 7xxx של AMD מגיעה עם DVIx1, HDMIx1, mini DPx2. השאלה הראשונה קשורה בחיבור המערך כולו: האם אוכל לחבר בכלל ב-DP? אני מניח ש-mini DP ו-DP זה לא אותו דבר.. האם יש מתאמים זולים? איך זה אמור לעבוד עם המגבלות הנ"ל? השאלה השנייה היא: איזה כרטיס מסך בכלל צריך כדי להחזיק מערך כזה? אמנם גיימינג זה לא העיקר, אבל הייתי רוצה להפעיל משחק מודרני על שלושת המסכים מבלי שיקרטע בכלל. חשבתי על 7770 או 7850. אשמח לשמוע דעות, טיפים וכו'... תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by mike-mt,

הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 917 צפיות
  21. בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by djelectric,

עם השקת סדרת כרטיסי המסך של אנוידיה, AMD עושה את הדבר היחיד שיציל אותה וחותכת מחירים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94-%d7%9c-gtx900/

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by bmagice,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"

• 16 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.