כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה לכל מישרצה הוכחה על הביצועים של SUMA וגם מידע מקיף על החברה בכלל ותאמינו לי הטעינה תיקח שנה אבל מאוד מומלץ. http://www.digit-life.com/articles/sumagf4ti/index.html
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש שמועה שבעוד שבוע בערך ירדו כל מחירי כרטיס משמעותית למשל. במקום שg3 ti200 יעלה 800 שח הוא יעלה רק 600 שח. זה נכון?(זה לא רק לגבי הכרטיס הזה). אם כן אז זה בעוד שבוע או מתי? אם אפשר אז גם להביא בבקשה קישורים אם אתם מוצאים.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי את המשחק על הרבליציה 1024*768 על 32 ביט והיו לי כל 20 שניות בערך קירטועים, קניתי את המשחק במיוחד, אבל זה :asthanos: יש איזה פאץ או משהו? ולמישהו יש פה רדאון של גיגה? איזה דריוורים יותר כידאי? ניסיתי את של קריסטל מה הפלא? האינטרנט לא עבד לי, והמשחקים פשוט נתקעו לא עבדו טוב... הסרתי אותו מיד ושמתי את הדריוור של גרסה ,6118 כי משום מה הגרסה 7.73 לא יורדת לי (את הכל הורדתי מאתר שלנו...) תודה לעונים...
-
אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הTNT2 שלי. ורציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל יספיק נ.ב אני לא משחק הרבה, לפעמים {סימס פיפא סולדיאר אוף פורטין 2 וכו...} וכשאני משחק אני משחק ברזולוציה 800*600 בברכה יאיר
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחי חזר מארה"ב והביא לי מתנה ואיזה מתנה לא יכולה להיות יפה כמו ATI Readon 9700 ;) אבל עכשיו אני צריך לוח אם חדש כדי להפעיל אותו :-\
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??
-
אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...
-
טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החבוב עולה 400 שקל.. הכרטיס מצויין זה אני יודע אבל מי אלה xpertvision? יש כרטיס אחר עד 400 שקל?אולי 8500 של Power color טוב יותר? איזה עוד חברות מייצרות אותו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והנה התוצאות למי שלא ראה : [glow=red,2,300]DOOM III[/glow] על מגוון כרטיסי מסך באיכויות שונות : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-10.html#doom_iii_special_preview ( יש המשך בעמודים הבאים ) מדהים... ועצוב :'( כולם מדברים על זה שהמשחק הוא לא יותר ממנוע גרפי מתקדם והוא לא יצליח בגלל שאין לו עלילה מיוחדת והוא לא מחדש דבר, לפי דעתי המשחק הולך ליהיות כישלון במחירות בגלל הגרפיקה כי אין מספיק אנשים עם מחשבים מספיק חזקים כדי להנות מהמשחק כמו שצריך ובגלל זה ההכנסות של ID מהמשחק יהיו קטנות אבל הוא יעשה רק טוב לחברות כרטיסי המסך .
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים NVIDIA דיברו על גרסת VALUE לFX5900...למה עדיין לא הגיע?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-