עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ic3 CuB3,

שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב. נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ממצב. יש לי כרטיס מסך R9800PRO בטח כבר רובכם יודעים זאת כי ציינתי זאת פעמים רבות. שמעתי על זה שהדרייבר הפעם איכותי מאוד ומפיק ביצועים גבוהים יותר אז החלטתי להוריד אותו ולהתקין אותו ולהריץ ת'תוכנת הבנצ' האהובה עליי AQ3 והתוצאה להפתעתי הייתה מעולה : 50200 מה דעתכם ? ליבה על : 390 זכרונות על :374.4 ומעבד על 3.45 GHZ והכל על סטוק יש עוד עתיד.... 8)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 8600 gts רושם בכל התוכנות 512 זיכרון מאוד מוזר מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקה כרטיס המסך

7. יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?

• 16 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by RobiNooB,

אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by amirn,

היי ראיתי מסך דק "19 של AOC דגם LM919 במחיר של 3000 ש"ח ושלוש שנים אחריות ! ומכיון ש "17 LCD נראה לי קטן מדי ל- 1280X1024 אז אני מחפש "18 או "19 האם מישהו ראה\מכיר את המסך הנל? מפרט: Screen Size VIS: 19 " ( 48,2cm ), Diagonal Panel TFT Active Matrix LCD Hard Coating, Anti-glare Treatment Pixel Pitch 0.294 x 0.294 Display Area 376mm x 301mm Brightness 250 cd/m2 Contrast Ratio 600:1 Response Time 25ms Viewing Angle Horizontal: 170 Degrees, Vertical: 170 Degrees Compatibility VESA, SXGA, XGA,SVGA,VGA Mac® Equipped With VGA Port Scanning Frequency Horizontal: 24K~93KHz (analogue), 24~83KHz (DVI-D) Vertical: 55~75Hz Pixel Frequency 135MHz Maximum Resol…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אוטוטו מחבר YES למחשב. אני צריך לקנות גם כרטיס טלויזיה למחשב שיהיה לי אפשרות לצפות דרך המסך, ולשמוע דרך הרמקולים. מתוכנן גם YES MAX HD, ככה שהכרטיס יהיה חייב לתמוך בכניסה של סאונד בפורמט 5.1 לפחות , ובשידורים הדיגיטליים של יס. אני חייל, אין לי הרבה כסף להשקיע. מה הפתרון הכי פשוט שיתן לי את מה שאני צריך? לא מעוניין בשלט רחוק לכרטיס, לא מעוניין בהקלטה, ולא בשום דבר אחר. נטו לראות במחשב באיכות טובה, ולשמוע כמו שצריך. תודה מראש עריכה: כדי להיות יותר ספציפי, אבקש שהתקציב יהיה באיזור ה200 ש"ח. אם אפשר פחות, יותר טוב. מפרט מחשב: לא חושב שיש טעם לפרט יותר מדי. המחשב יעמוד בעומס, ואין יציאת PCI-E. יש סלוט אחד של PCI פנוי.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Aviram,

אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם היום מכרתי את הכרטיס שלי מכיוון שלא הייתי מנצל אותו(לא הייתי משחק)ועכשיו אני עם כרטיס pci רגיל שהורס את העיניים אני מחפש כרטיס שיהיה אפשרות לעשות איתו מערך sli חשבתי על 7300gt מה אתם אומרים עליו ועם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של 500ש"ח לא יותר וכמובן שיתמוך ב-sli תודה רבה לכל העוזרים אלי.

16. Started by Aviv943,

היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום כולם התקנתי את הדריבר החדש ואכן יש שיפור במשחקים בקצב פריימים בקשר לאיכות תמונה אני לא בטוח אבל האיכות בטוח שלא ירדה, מהבחינה של ביצועים ATI לא איכזבו ובאמת שיפרו. אבל שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בשביל לראות סרט (מה שאני עושה מאז שהיה לי 9500 ועד ה9800) יש קפיצות בלתי פוסקות של התמונה בגוונים אפורים ושחורים, נסיתי לשחק עם האזורים של הכרטיס והטלוויזיה (pal\b\d\h וכו ו-ntsc) ועדיין הקפיצות. אז מי שיודע איך לסדר את זה או שיש לו את הדריבר ויכול לבדוק עם גם אצלו זה קורה, זה יעזור מאוד. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אסף ב,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by master,

היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ELiA,

שלום לכולם. אני חדש בפורומים ואני מקווה להנות... אז ככה יש לי לוח אם p4s8x-x של asus עם כרטיס מסך geForce 4 mx 440 שאני רוצה להחליף אותו... חשבתי על הכרטיסים הבאים: Asus N6600 EXTREME 256MB ASUS EXTREME N5750 PCX5750 256MB Asus N6600 TD 256MB Asus V9570 TD 256MB Asus V9570 GE/TD 256MB אני אשמח אם תגידו לי מה מתאים ומה לא ועל איזה מהכרטיסים אתם הייתם הולכים ולמה... בתודה אליה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.