עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סתם שתדעו..... והוא עוד מהסדרה החדשה שלהם MY VIVO תראו איזה יופי זה כשיש יבואנים טובים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by H.I.V,

חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SilentBob,

עמדה חיצונית נוספת לכרטיסי מסך בהתבסס על Thunderbolt 3, הפעם מחברת Powercolor, עם ספק כח מובנה של 500 וואט, ש-375 מתוכם מוקדשים לכרטיס המסך - והבטחה למחיר רשמי שיהיה נמוך יותר מזה של ה-Razer Core, כלומר פחות מ-500 דולר, לא כולל כרטיס המסך עצמו שאותו תצטרכו לרכוש בנפרד כמובן. https://goo.gl/3zYne2

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by unknown,

http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, היום שדרגתי לאחי את כ.המסך שלו, מ5850 ל280x http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2456&psn=&lid=1&leg=0 http://ksp.co.il/?uin=24955 אחרי החיבור, המחשב לא עולה הכרטיס נכנס לסלוט pciex3 הראשי, חיברתי לו את 2 הכבלים של ה8 פינים המחשב נדלק, הכרטיס דולק (כל התאורה שלו, והמאווררים) הקשיחים נדלקים, אין צפצופים המסך לא מראה כלום, ושום דבר לא קורה.. מדובר במערכת I5, עם ספק antec 620W היתכן שהספק חלש מדיי? מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שאם מחזירים את הכרטיס הקודם, המערכת עולה רגיל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Liavbak,

אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ackohen,

רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MDK,

אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Gaid,

קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אחריי ש- NVIDIA הציגו את ה- 1080 וה- 1070 החדשים שלהם, בארץ יש רק במספר חנויות מצומצם את ה- 1080 FE וגם שם במחיר מאוד גבוהה. האם מישהו יודע מתי יבוא לארץ ה- 1070 (לא FE)? האם מישהו שמע מתי NVIDIA מתכננים להכריז על ה- TITAN החדש או אך שיקראו לו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by i.k,

יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. (הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/

21. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Farjeman,

שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TicTacToe,

היי אני מתכנן לקנות את ה Radeon 4870 hd x2 של Club3D עדיין מתקשה להבין את כל ההבדלים המטורפים במחירים בין החברות השונות כגון : sapphire, asus, gigabyte club3d etc... את הכרטיס ראיתי בSkyPC במחיר די סביר (2480 ש"ח)... אמינים החברה בSkyPC? כל דעה, רעיון וחוות דעת מתוך ניסיון תעזור לי מאוד. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.