עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zorgi,

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת... מסקרן אותי לדעת. :s05:

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dj_Rabi,

התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב ( אחרי 6 שנים, הגיע הזמן... ) והסוגיה שהכי מציקה לי היא סוגיית כרטיס המסך. יש לי מסך 22". הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 7900GS + VF900 שעשה את עבודתו נאמנה ( עם קצת הגבלה מהפנטיום 4... ). חשבתי אולי כרגע להישאר עם הכרטיס הזה, ולחכות לדור הבא של הכרטיסים במקום לקנות עכשיו. מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MDK,

למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. עבודה יפה של science studio בנושא:

6. Started by SamurAchzar,

אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by loladc,

שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by edoson,

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by RayZ,

מי ששם את העיניים על החתימה שלי, נוכח לדעת שהמפרט שלי מוצג שם בתמונה, שנושאת את הסמל HWzone 3D ו 3 הסמלים של הכרטיס מסך,המעבד,וארץ,וגם הניק שלי ומפרט המחשב. עכשיו,זה לא כמו שכולם שמים. נכון,זה משהו שעשיתי מעצמי. בזמן האחרון 3 ביקשו מימני חתימה כזו. עשיתי ל 2 מהם כי השלישי דחה את הבקשה בסוף. דוגמא: נערך ע"י Hewbink אז החלטתי לפתוח ת'רד לבקשות. תוכלו לבקש כזה ואעשה לכם בשמחה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shar00750,

שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by levy18,

אני מחליף כרטיס מסך (כרגע 9800GTX) לאחד חדש כי אני קונה מסך חדש 24" (כרגע 19) ולפי מה שהבנתי צריך כרטיס חזק יותר למסך עם רזולציות כאלה לפי הסטיקי בפורום כרגע אני מתלבט בין HD5770 לבין HD6850 האם התוספת של ה-200₪ שווה את זה? או שבכלל עדיף ללכת על כרטיס של NVIDIA?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כמו שכתוב בחדשות: ה geforce 6800LE לי זה נשמע כאילו סירסו אותו לגמרי, כי הוא עם חצי צינורות עיבוד ובעצם הוא מאוד דומה ברמה לgeforce 5900U ו Radeon 9800XT.... נגד מי עומד ה GEFORCE 6800 NU?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by קפיצת הדרך,

שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי כרגע 5850 של MSI הדגם של -TWINFROZER בגדול מספר סיבות שאני רוצה להחליף אותו: 1) הדגם הזה ספציפי "חם" יותר ממה שרושמים הביקורות 2) כל העניין של ה-ANTI ALISING או VSYNC (לא זוכר איזה מהם) שלא עושה את העבודה כמו שצריך ב-RADEON, בעיקר ב-PES2011 3) תמיד אהבתי את NVIDIA - והפעם אמרתי שאני ינסה את ATI בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה בהשוואה יחסית ל-5850? בעדיפות ל-NVIDIA ולקיחה בחשבון של עניין ההתחממות, ועניין צריכת חשמל (יש לי ספק אנרמקס 500) שקלתי אפילו לרדת ל- 460GTX (היה לי עד לא מזמן 5770 שהייתי דיי מרוצה ממנו אז ככה שגם 460 אמור להיות סבבה) ופחות את ה-470GTX בגלל בעיית התחממות שלו... מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by arieltan,

ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by RT-PRO,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2668176,00.html תקראו את הכתבה ב YNET ותגיבו מה אתם חושבים nVIDIA באמת רימתה ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. v530_15icr_sg_en.pdfרצ"ב המפרט של המחשב שברשותי ורציתי לשאול האם ניתן לשים בו כרטיס מסך nvidia gforce 1650 בהנחה והדגם הוא ללא צורך בחיבור נוסף לספק כוח. הספק במחשב 180W כמו כן במידה וכן האם יש המלצה לדגם מסויים? האם הכרטיס יתאים גם לתוכנות מידול כמו autocad ו sketchup? אודה לעזרה בנידון. v530_15icr_ug_en.pdf

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים