כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד ! אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10 הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל כן תיהיה לי תמיכה לעתיד... שיקולים : 1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא... 2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר. 3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס ואני סתם יחכה לו... 4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ אותו על DX9 ? 5) …
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב והסקרנות, תרמתי את מערכת הבחינות של הזון לסדרת ניסויים בין שני כרטיסי המסך על מנת לענות על שאלה מתבקשת של הרבה מאוד שאפתנים: מהו הפרש הביצועים בין HD 7970 \ R9 280X לבין HD 7950 כאשר הם פועלים באותם תדרים? השאלה מגיעה בעיקר מהפן הכלכלי. היום על R9 280X שהוא HD 7970 מומהר מחודש תשלמו בין 1490 ל-1550 שקלים על HD 7950 מומהר תשלמו קצת פחות, כ-1320-1380 שקלים ובקרוב צפויה ירידת מחירים עקב ההשקות המחודשות. לצורך כך לקחתי את Sapphire HD 7950 ואת AMD HD 7970 רפרנס שברשותי וניגשתי לבחינות. Intel i7 4770K 4200MHz Asus Maximus VI Extreme Patriot 16GB 1866Mhz DDR3 תוכנה: Windows 7 Ultimate 64Bit Catalyst 13.11 Beta4 Radeon HD 7970 \ R9 280X \ HD 7950 תדר …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-