כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותר הבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI 2.ATI RAGE2 C PCI אני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהתברר לי שאין יותר כרטיסי מסך נורמאליים למשחקים במימשק agp ראו דיון קודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337217.msg2915205#msg2915205 החלטתי לרכוש כרטיס זול עם תמיכה חומרתית בפריסה של סרטים שבאים בפורמט דחוס(divx, xvid ) ובעיקר סירטי hd +vc1 ככול שהבנתי הכרטיסים התקציביים של ati עדיפים משמעותית על nvidia בכול מה שקשור למולטימדיה. על כן אני מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול במימשק agp מתוצרת ati. היה נחמד אם הכרטיס היה לפחות מסוגל להריץ בצורה סבירה משחקים ישנים בני כמה שנים (hl2 ,cod2 ,farcry ) ברזולוצייה נמוכה וללא שום פילטרים, אולם אני לא מוכן לשלם יותר מדי על התענוג הזה . המלצות יתקבלו בברכה .....
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד ! אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10 הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל כן תיהיה לי תמיכה לעתיד... שיקולים : 1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא... 2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר. 3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס ואני סתם יחכה לו... 4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ אותו על DX9 ? 5) …
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על 3060/3070 אפשרות לרכישה מאילת השבוע יש המלצה על חנות\מחיר שיהיה גם אפשרות לממש אחריות במרכז במידה ויהיה ? תקציב בשאיפה עד 2500
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כחחלק מהכנות לסרטון הבא שלי בערוץ החלטתי למתוח את המערך של 970SLI שלי קצת מעבר לאיזור הנוחות שלי. כל כרטיס רץ על 1590 MHZ עם ירידה קלילה ל 1583 אחרי כמה לופים.. ציון די יפה ב FIRESTRIKE ULTRA
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בכרטיס מסך חדש asus gtx 970 strix יש לי בעיה במשחקים יש מין תקיעות קטנות כאלה ואין לי מושג למה... בכרטיס הקודם הכל רץ חלק. asus gtx 670
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-