כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר בריא לעיינים מסך דק על קצב ריענון של 75 או מסך שטוח על קצב ריענון של 85?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה? ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות. ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה. שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על מידע חדש המגיע מהאתר Tom\'s Hardware, המעבר ל-DirectX 12 יאפשר למשתמשים ולגיימרים ספציפית להרכיב מחשבים המכילים כרטיסים גרפיים מ-AMD ו-NVIDIA יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-directx-12-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-amd-%d7%95-nvidia-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%97%d7%93/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כרגע יש לי fx5200 ואני ממש רוצה להחליף ל9800 פרו. השאלה היא עד כמה הביצועים ישתפרו? האם זה באמת שווה להשקיע את הסכום הזה? אני אראה הבדל משמעותי ?!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלתי אתמול את המסך החדש: Samsung LCD SysMaster 730B DVI ועכשיו משום מה התמונה רועדת במסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-