כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב שקניתי לפני קרוב לשלוש שנים. מעבד XP2500 לוח אם GIGABYTE NFORCE2 512MB זכרון פנימי מסך LCD BENQ FP767 יחד איתם היה לי גם את הרדיאון 9800 פרו שמסתבר שסיים את חייו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176562 אני מחפש כרטיס גראפי חלופי משתלם, בערך ברמתו של הרדיאון שיוכל לתת לי ביצועים טובים יחד עם המעבד שישנו. (אין סיבה להשקיע בכרטיס מטורף שלא יוכל למצות עצמו בגלל המעבד) תודה מראש, דני
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה יפה של science studio בנושא:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שאלה מאוד קצרה שמאוד מעניינת אותי אשמח אם תוכלו לעזור לי, עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי כלום. ראיתי בחנויות שיש על הכרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 כתוב Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail. מאוד מעניין אותי האם DP מסמן משהו? תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוכרים בעלי / אלי אקספרס כרטיס מסך MSI RTX 4090 ב 996 שקל זה הגיוני ? זה חדש NEW https://he.aliexpress.com/item/1005006931657878.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005006931657878&ds_e_product_merchant_id=5339030598&…
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד ! אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10 הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל כן תיהיה לי תמיכה לעתיד... שיקולים : 1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא... 2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר. 3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס ואני סתם יחכה לו... 4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ אותו על DX9 ? 5) …
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ? HD 6870 http://tms.co.il/product/8827 או GTX 470 http://tms.co.il/product/8256 איזה מהם יציד ביצועים טובים יותר בהגדרות גבוהות ? קראתי של 470 יש תמיכה בפיזיקה , מזה ועד כמה זה יותר טוב למשחקים? אז איזה כרטיס מבניהם עדיף או שעדיף כרטיס אחר בתקציב (1000 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט מסך LCD! אני לא יודע מה לקנות ! נתחיל בזה שיש לי תקציב של 3500 שקלים. האם לקנות מסך 17' תותח !!!! שהביצועים שלו חלומיים! האם לקנות 18' גדול יותר גם עם ביצועים מעולים. האם לקנות בכלל 19' יותר גדול שהביצועים שלו משתווים ל 18' הבעיה היא... מסך 17' הוא של חברות כמו IIYAMA SONY מסך 18' של חברת MAG או SAMSONG או PROVIEW מסך 19' של חברת AOC. ------------------------------------ יש עוד בעיה ... האחריות. האחריות של SONY IIYAMA ואחרים מצוינת יחליפו את המסך על כל בעיה קטנה כמו גם PROVIEW. אבל AOC מחליפים רק אחרי שנשרפים 5 פיקסלים ומעלה!! השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות 19' או את האחרים. או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר אני פתוח ומקווה להצעות ש…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בשביל לצפות בסרטי 4K (באמצעות חיבור כבל HDMI 2.0 למסך 49 אינץ FULL UHD) אני לא מעוניין כלל במשחקים אבל רוצה שהסרטים יהיו באיכות הכי טובה שיש. מבקש המלצה לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד 1000 שח' אבל אם תגידו לי שאין כרטיס שעושה את מה שאני מבקש בתקציב הזה אני מוכן לעלות אותו. תודה ,ארז
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין הדגם של Gigabyte Mini ITX https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Graphics-GV-N1070IXOC-8GD/dp/B01JD2OSX0/ref=sr_1_50?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-50&keywords=GTX+1070 או הדגם הרגיל שלהם הארוך יותר ויתכן שגם שקט יותר ועם טמפרטורה נמוכה יותר ( המהרה לא חשובה לי אבל שקט כן ) והמחיר שלו אותו דבר https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO/ref=sr_1_51?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-51&keywords=GTX+1070 או את הדגם של EVGA שהוא יקר יותר אבל עם אחריות בינלאומית עד כפי שידוע לי אבל יש טענות על בעיה של פדים טרמיים (מה זה ?) , וגם איך רמת השקט שלו ? …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הכללי שלי עומד בין 1400-1600 הגעתי להחלטה ביחד עם עוד אחד מהפורום (מסכי LCD) לבחור במסך ה- 932B 19" אני לא ממש יודע מה המחיר אב לאנ ימשער ש-1400 ומטה כי אנ ירוצה גם כרטיס טלויזיה .. "במסך טלוויזיה לא תוכל להשתמש כמסך מחשב - הרזולוציה לא תאפשר את זה. אתה יכול ללכת על מסך "19 כגון ה-932B של סמסונג ובשארית התקציב להכניס כרטיס טלוויזיה. בנוגע לכרטיס טלוויזיה אתה יכול להתייעץ בפורום גרפיקה." מישהו מפה יכול בבקשה לעזור לי בבחירת כרטיס טלויזיה ? תודה .. ואפשר לדעת מה ההבדלים בין זולים ליותר יקרים ? (לא מדבר על אל חוטיים וכל החיצוניים )
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-