עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by overload,

אל תצחקו ;D! אני לא טיפש. אני רוצה להראות למישהוא את ההבדל בין הכרטיסים שיבין כמה הוא טועה כשהוא אומר שGF 4 MX הוא כרטיס "תותח, סוף הדרך, מפעיל כל משחק בלי בעיות...." חיפשתי אבל לא הצלחתי למצא השוואה בין שני הכרטיסים או השוואה שכוללת את שניהם.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by orila,

שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ohad,

1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by בררר,

כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by diamante,

בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב: קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT). לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה. אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024. לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו? נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך. המערכת שלי היא כזו: לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.) כרטיס מסך נוכחי X1600PRO זיכרון: 2GB לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי. תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zorgi,

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת... מסקרן אותי לדעת. :s05:

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Pc_freak,

אחרי כמעט 3 שנים עם ה270X אני רוצה לשדרג לכרטיס חזק יותר יש לי שתי אופציות R9 390 יד 2 במחיר 800שקל או RX 480 8GB במחיר 1100 -/+ חדש לגרסות צד שלישי מחול דרך קרוב משפחה. מה אתם ממלצים ראיתי במבחנים שה390 יותר חזק אין לי בעיה שצורך יותר חשמל , השאלה האם יש יתרון לRX 480 חוץ מצריכת חשמל. שאר המפרט I7 X5660 3.8GHZ X58A UD3R USB 3 SATA 3 12GB RAM SEASONIC S12II 620W מסך יהיה 1440P בקרוב

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. חברה , תנו בבקשה את שלושת מסכי ה-19" CRT הכי טובים שיש , מבחינת קצבי רענון וכל המאפיינים שיש ולא קשור למחיר . בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום יש ברשותי מחשב 2.4C , לוח אם ASUS P4P800 DDR 512 400 MHZ , בעקרון אני הולך לקנות עוד ג'יגה או 2 ג'יגה זכרון הכרטיס מסך שברשותי כרגע זה ATI RADEON 9600 PRO אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עכשיו כמעט קניתי את ה GEFORCE 7800 GT אבל לפי כמה ביקורות שהיו פה היה עדיף לקנות 6600GT בפחות כסף עכשיו ראיתי מלא תגובות והודעות פה מהכרטיסים הבאים מה נחשב הכי טוב למערכת שלי : 6600 GT 6800 GS 7600 GT לפי מה שהצלחתי להבין ה7600GT הכי מוצלח הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו בסלוט AGP אז איפה אפשר למ למצוא אותו עם סלוט של AGP יש מצב שאת הכרטיס הזה עשו רק עם PCI E (למרות שלא נראה לי כי NVIDIA עדיין משקיע בסלוט הענתיקה הזה AGP) עכשיו כמה כרטיס חדש למערכת הרקובה שלי ישפר ביצועים…

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה

19. אחרי שתקראו את מה שלמטה, אני בטוח שתסכימו איתי שכל קנייה עכשווית של כרטיס מסך ברמות ה-mid /high עבור ה- gamer הממוצע ,תתברר כטעות גדולה משום שכבר בנובמבר יוצא gforce8 ובינואר יוצאים vista והמשחק המהולל Crysis שהתחושה בו היא שאתה משחק בסרט הולוודי משום שהוא מנצל את כל מה ש- directX10 יכול לתת. Crysis A next-generation project by CryTek, makers of the dazzling FPS Far Cry ---------------------------------------------- the geometry shader in Direct X 10 can output results directly into memory, allowing data to go right back into the graphics pipeline without going out to the CPU for setup. The changes will let the GPU accelerate particle effects like smoke and explo…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MDK,

למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by edoson,

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by toxigun,

מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by lmlm,

כולם בטח זוכרים את X800GTO2 הכרטיס שעם OC ניהיה סוס ועוד במחיר זול. אכן אגיע היורש שלו X1800GTO2. הכרטיס הנ"ל יהיה PCIE 256 BIT ו MB512 מחירו יהיה בין 200-300$! ולדובדבן שבקצפת: מקור: http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6487 עריכה: הצלחתי למצוא עוד פרטים עליו: הכרטיס יבוסס על הציפ R520 500MHZ בליבה 1000MHZ זיכרון GDDR2, 1.2NS 16 צינורות עיבוד לעוד מידע (אבל בסינית) ועוד תמונות שלו: http://news.sanhaostreet.com/NewsData/2006/6/20066171450505873.shtml (יכול להיות שטעיתי בנתונים בגלל שזה בסינית ,אם משהו מזהה טעות שיגיד לי ואני מתקן)

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shlomibandit,

יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים