כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח לקבל המלצ/ות על כרטיס מסך בין 650-700 ש"ח לגיימרים/סרטים מפרט המחשב שלי: http://img844.imageshack.us/i/21384283.jpg/ כרטיסי זיכרון חדשים שאני הולך לקנות שלא מופיעים ברשימה: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש הבדל בין גירסאות הHD של גיגבייט לבין הGeForce ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, היו היה saphire 7970. בתקציב של 1000₪,איזה כרטיס הכי משתלם לקנות היום? אני בעיקר מנסה למצוא משהו באתר וביד2 ופחות על כרטיס חדש. האם כדאי לקנות כרטיס פחות חזק ב500-600, או משהו כמו 1060/970 gtx? המפרט שלי כולל מעבד: i5 2500k 4.3 gh לוח אם: msi z68a-g43 1155 4x4gb 1600mhz תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדויות ברשת על הכנות להשקה של דגמים חדשים - על בסיס ליבות Vega 12 ו-Vega 14 שטרם הכרנו לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה? ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות. ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה. שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 מוצר: כרטיס מסך 6600 GT חברה: GIGABYTE. NVIDIA דגם: GV-NX66T256DE תיאור: במצב חדש .כרטיס פצצה mb 256.bit 128 silent pipe 2 2 מוצר: כרטיס מסך gf6600gt של ג'גה בייט עם סיילנסר 5 עליו. חברה: gigabyte דגם: 6600gt תיאור: הכרטי מגיע עם קירור שקט לחלוטין עליו. יש גם את המאוורר המקורי, יש עליו עוד אחריות לשנה ומשהו. 3 מוצר: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe חברה: Leadtek דגם: GeForce 6600 TD 256MB PCIe תיאור: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe אריזת RETAIL שלמה (אריזה, הוראות, כבל HDTV ושני משחקים). שמור, כחדש. עוד שאלה מזה הסיילנסר 5 והsilent pipe 2 ושאלה אחרונה כמה FS יש ל3
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/NVIDIA-Allegedly-Launching-Quadro-K6000-GK110-GPU-Professionals לפי החומרה טיטן איכותי יותר אז למה עולה פי 3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב ( אחרי 6 שנים, הגיע הזמן... ) והסוגיה שהכי מציקה לי היא סוגיית כרטיס המסך. יש לי מסך 22". הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 7900GS + VF900 שעשה את עבודתו נאמנה ( עם קצת הגבלה מהפנטיום 4... ). חשבתי אולי כרגע להישאר עם הכרטיס הזה, ולחכות לדור הבא של הכרטיסים במקום לקנות עכשיו. מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-