עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roes,

מה זה fsaa ?? ומה זה עושה? זה קשור ל AA או ל AF ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zorgi,

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת... מסקרן אותי לדעת. :s05:

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Farjeman,

שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eliadt4,

קניתי מחשב נייד. יש בו intel hd graphics i3, קראתי באתר של אינטל שהם אומרים שהוא ממש טוב ואפילו ברמה יותר מאשר כרטיסים עם מאיצים נפרדים- http://www.intel.com/il/marketing/retail_article7.htm למרבה הצער הורדתי את המשחק dirt 2 וחשבתי לתומי שהמחשב יכול להריץ אותו, אחרי הכל הוא מעבד i3 עם 4 ג'יגה ראם וסך הכל סבבה. אבל אז המשחק עלה אבל רק באופן חלקי יענו ראיתי רק חלק מהמוצגים הגרפים במסך אבל תכלס את שאר המשחק לא ראיתי אלא רק מסך שחור. בהתחלה חשבתי שזה אולי כי לא מותקן לי directx 9 אז הורדתי אבל עדיין לא עבד. ואז עליתי על זה מתוך נתוני המשחק: Supported Graphics Cards ATI Radeon x1550, x1600, x1650, x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870, HD3…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MasterOr,

למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by dolby71,

בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

12. שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Santa ^^,

היי, אני מתכנן לשדרג לGTX 970 ויש בערך מליון סוגים... לי תפסו את העין: https://www.tms.co.il/product/15008 או https://www.tms.co.il/product/14332 או גרסת הG1 GAMING ההתלבטות היא בגדול כי הTWIN TURBO זול יותר וקטן יותר אבל שמעתי שיש לו בעיות רעש חמורות, למישהו יש נסיון איתו? השני ברור שיותר עצמתי אך ארוך בטירוף ודורש ספק יותר חזק (יש לי FSP RAIDER 650W) לא מתכנן OC מעבר לזה שבא מהמפעל. אשמח לעזרה עם ההתלבטות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by X,

מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה עדיף לרכוש? ומה הפערים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lennon,

שלום! מצאתי את 7800GT על Gigabyte ב400 ומשהו ש"ח, נראה לא הגיוני... http://www.technocomp.co.il/product.asp?productid=88 למישהו יש הסבר?

23. Started by YoTaMi,

מחפש כרטיס חדש למחשב מחיר עד 1000 שיפעיל ת'משחקים החדשים על טוב מאוד !. יש הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים