עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talkfir,

חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by civic,

התקנתי משחק שמבקש את זה ויש לי ATI ....עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by VESAGO1,

אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

6. Started by aiw,

מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by hagayba,

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

מי יותר טוב, במה, ולמה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קודם כל יש לי מערכת דיי סבבה שסוחבת הכל בלי בעיה אבל אני רוצה להתקדם לכרטיס חזק יותר והמעבד שלי כרגע ב4.0GHZ אז חשבתי למה לא לשים כרטיס כזה אז השאלות שלי העם הספק שלי יחזיק מערכת כזאת ? האם יהיה לי צוואר בקבוק ? יש לי כרגע מסך 20 על 1680X1050 עם 2MS שהוא דיי סבבה עם כרטיס מסך כמו HD4870X2 אני יראה שיפור או שצריך גדול יותר כי בקרוב אני קונה גם מסך 22 עם FHD שזה 1920X1080 ואז אני בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך אבל עם המסך הנוחכי אני יוכל לשחק בלי בעיות ? טוב אז אותם השאלות כעיקרון איך הכרטיסים GF9800GX2 או HD4890 יעשו תעבודה על המערכת שלי ? עם מישהו לא מבין למה הם בימקום HD4870X2 או HD5850 זה ביגלל חוסר בכסף אז עוד פעם מה יהיו הביצועים לעומת ה260GTX שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shlomi12,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???

12. Started by 1stcowgirl,

לפני שנתחיל... מנהלים אנא סילחו לי על החריגה, אבל תסכימו איתי שמעט מיזה מתבקש... ותודו שנפלתם מהסרטון. https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0

13. Started by RayZ,

טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום יש ברשותי מחשב 2.4C , לוח אם ASUS P4P800 DDR 512 400 MHZ , בעקרון אני הולך לקנות עוד ג'יגה או 2 ג'יגה זכרון הכרטיס מסך שברשותי כרגע זה ATI RADEON 9600 PRO אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עכשיו כמעט קניתי את ה GEFORCE 7800 GT אבל לפי כמה ביקורות שהיו פה היה עדיף לקנות 6600GT בפחות כסף עכשיו ראיתי מלא תגובות והודעות פה מהכרטיסים הבאים מה נחשב הכי טוב למערכת שלי : 6600 GT 6800 GS 7600 GT לפי מה שהצלחתי להבין ה7600GT הכי מוצלח הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו בסלוט AGP אז איפה אפשר למ למצוא אותו עם סלוט של AGP יש מצב שאת הכרטיס הזה עשו רק עם PCI E (למרות שלא נראה לי כי NVIDIA עדיין משקיע בסלוט הענתיקה הזה AGP) עכשיו כמה כרטיס חדש למערכת הרקובה שלי ישפר ביצועים…

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם כהרגלי אני נכנס כל כמה ימים ל GURU3D כדי לבדוק אם יצא דרייבר חדש... ואכן יצאו שניים חדשים אני יעלה אותם לכאן למרות שבדרך כלל אין שום תגובה על ידיעה על דרייברים חדשים אם למישהו יש זמן/חשק הוא יכול להתקין ולתת חוות דעת... הראשון 71.40 בטא http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=954&file=4&evp=3fe1f5beef622505674efa9928c5a9bc והשני 71.50 לא בטא... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=955&file=4&evp=12101015dc52f7d9e7a5a47c959a7b8a עריכה: הרגע היתקנתי את ה 71.50, רציתי רק להגיד שחייב להתקין אותו ידני, דבר שני שסמתי לב, זה שהדרייבר מזהה את החברה של הכרטיס לדוגמה אצלי LEADTEK ולא כמו בדרייברים הקודמים שתמיד הוא היה מזהה…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Torn,

טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ycltdycltd,

אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי חברים, סוף סוף בונה מחשב חדש, אשמח לדעת המלצה על כרטיס מסך עם עדיפות לחברה nvidia- סתם נטיות הלב. תקציב: 1800 גג דרישות: יחזיק משחקים כמו SC2 על מסך 27 של דל (טרם הוחלט דגם מדוייק)- ברזולציה אופטימלית ובכיף. והצגות של HD 1080 סרטים כבדים ~ 30GB ככה. האם כל ה 660, 670 יעמדו במשימה בכבוד? איזה דגם מומלץ וכדאי? נ.ב אין כוונות ל OC מטורף או משהו בסגנון.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?

22. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by omri1958648,

אם אני מזמין את הכרטיס מסך הזה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131720&ignorebbr=1 השאלה שלי היא אם אני צריך לשלם גם מעמ או מכס או משהו כזה או שהם משלמים על זה אם אני מזמין את זה לארץ ואם בכלל חוץ מהמשלוח אני אצטרך לשלם על עוד משהו ברגע שהוא מגיע לארץ השאלה השניה היא אם יש להם בכלל אחריות על הכרטיסי מסך האלה ??(או שעדיף כבר שאני אשאל את התמיכה טכנית שלהם ? )

25. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים