כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצ/ות על כרטיס מסך בין 650-700 ש"ח לגיימרים/סרטים מפרט המחשב שלי: http://img844.imageshack.us/i/21384283.jpg/ כרטיסי זיכרון חדשים שאני הולך לקנות שלא מופיעים ברשימה: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש הבדל בין גירסאות הHD של גיגבייט לבין הGeForce ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף מה יהיה יותר מהיר??? וטוב יותר למשחקים של היום ובעתיד? INNOVISION G-FORCE 4 TI 4200 128MB או זה? SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 MB לא SE! כמובן שאני לוקח בחשבון אוברקלוק לשניהם! אז מה יהיה יותר מהיר בלי ועם אוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי Athlon xp 1700 עם 512 DDR. אפשר היה להגיד שצואר הבקבוק זה ה geforce2 שלי, אבל הקטע הוא שאני לא ממש משחק כבר... עדיין, אני רוצה להיות מסוגל להריץ בצורה נורמאלית משחק חדש שיתפוס את תשומת ליבי לשבוע, ולהריץ כמו תותח משחקים קלאסיים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדי, אלא אם כן אשוכנע שהכרטיס הצפציפי שבו ידובר הוא ה"אם כבר אז כבר" האולטימטיבי... פחות מ 400 שקל יהיה מצויין. 450 מקסימום. מה דעתכם על: 1) Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out" NIS 288.64" PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 64 MB DDR TVout" NIS 313" והאם מעבר ל 128 DDR שווה שישים שקל (ולאבד את ה DVI)? ואז לקנות את זה: 2) Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail" NIS 34…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בעוד שבועיים מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני כרטיסים: R9 270X לבין R9 280X. אני יודע ש 280 יותר חזק, אבל מה שרציתי לדעת האם הוא שווה השקעה של 500-600 שקל . המטרה שלי מכרטיס מסך שהוא יריץ בשלוש השנים הקרובות את כל המשחקים, גם אם זה על מדיום. רציתי לדעת גם כן איזה ספק מומלץ לכרטיסים אלה. תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה? ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות. ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה. שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מצטער על הפעם השנייה שאני פותח פה נושא בצורה כזאת, אבל כל מה שהיה לי לא היה טוב... לפני זה, תסבירו לי מה זה הזכרון של הכרטיס ( יש מ8 עד 640). מה זה חיבור AGP? ומה זה Memory Interface שיש מ64 ביט ל256 ביט או יותר... הנה כרטיס מסך שאני רוצה- אני רוצה כרטיס מסך טוב בטווח של 800-1000 ש"ח, ללא אוברקלוק (אם קיים), חיבור PCI-Express בעל VIVO מעולה. רצוי גם שה"זיכרון" וה"Memory Interface" יהיו טובים. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/NVIDIA-Allegedly-Launching-Quadro-K6000-GK110-GPU-Professionals לפי החומרה טיטן איכותי יותר אז למה עולה פי 3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, היו היה saphire 7970. בתקציב של 1000₪,איזה כרטיס הכי משתלם לקנות היום? אני בעיקר מנסה למצוא משהו באתר וביד2 ופחות על כרטיס חדש. האם כדאי לקנות כרטיס פחות חזק ב500-600, או משהו כמו 1060/970 gtx? המפרט שלי כולל מעבד: i5 2500k 4.3 gh לוח אם: msi z68a-g43 1155 4x4gb 1600mhz תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-