עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

3. Started by subarel,

אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.

7. הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by The-Magician,

שלום, ברשותי מחשב מותג דל 755, איזה pci e יתאים ללוח אם שברשותי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by hagayba,

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by All_eyes_on_me,

קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בס"ד בטח חפרו לכם הרבה אז פעם אחרונה? ראיתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526689.0 שהמליצו על כרטיס זול gts 450 וראיתי ברשימה של כרטיסי מסך פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527102.0 שזה מקום 61 (יעני סביר?) וראיתי פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5459948 (זה חנות שפירסמה באתר יד 2) ב-270 את ה- 8800gts 512mb שהוא ברשימה הנ"ל עדיין באותה קטגוריה עם ה gts 450, ורק כמה מקומות מתחתיו. (כן, 90 שקל בשבילי זה נחשב ) אבל מה אתם אומרים?!?! האם ההבדל ביניהם שווה לשלם עוד 91 ש"ח? <הנה תראו איזה גרפיקה בלי שום כרטיס מסך... <גם זה נחמד לא? סתם, ברצינות, מה דעתכם? :DJsmile: :cwm39: :bunny: :auto: הנה אפילו gta I…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by NAND,

העמידו להשוואה את GTX 1060 בשתי גרסאות דרייבר שונות, והתוצאות מראות שהחדשה יותר (416.16) מציגה ביצועים נמוכים יותר במגוון כותרים בהשוואה לגרסת הדרייבר הקודמת (399.24). וכפי שנכתב שם: Well. It's official. Nvidia is the new Apple. My next gpu will be from AMD.

15. Started by Adielion,

שלום ,אני פונה שוב כי הייתי רוצה להתייעץ הבנתי שהטכנולוגיה של AGP מתה, עכשיו אני ועוד בעלי מחשבים נורמליםעם AGP רוצים להנות מביצועים עד ליציאת סוקט AM2 לפי כמה וכמה דיונים הבנתי שאין הצעה נורמלית לכרטיס . חשבתי על הX850pro אבל אם הוא לא נפתח מבחינת צינורות עיבוד אז זה בזבוז ,יש לעומתו את ה-6800GS באותו המחיר אבל הבנתי שזה לא כדאי להשקיע סכום כזה על מערכת ישנה. מה אתם מציעים לי לעשות? כי אני לא יודע איזה כרטיס ובינתיים אני לא משחק.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/

17. Started by gabbay,

סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by srulikg,

יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Dj_Rabi,

התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sgsg,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by zilkanir,

שלום, רציתילדעת אם קיים מתקן תלייה למסך סמסונג 730b,731bf ובכלל למסכי מחשב, הצטברו כאן המון מסכים, גם הדקים תופסים הרבה מקום, יהיה נוח יותר לתלות אותם על הקיר, אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי למתקני תלייה מתאימים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by diamante,

בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים