עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by minor,

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by imac,

לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alias,

שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DOR_2911,

יש לי תקציב של 2000 שקל והמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061 נראה לי טוב, אבל אני לא מכיר טוב את החברה שלו . אז מה אתם אומרים שווה את הכסף או לקנות LG או משהו כזה?

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by hwmenot,

יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.

12. שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום יש לי בעיה המחשב לא מזזה את כרטיס המסך החיצוני שלי geforce 9400 הוצאתי הכנסתי 100 פעם אני בודק שהוא יושב טוב אז כרגע אני מובר לכרטיס מסך המובנה שבמחשב קניתי היום כרטיס מסך חדש של gigabate החלפתי בינהם ושומדבר לא מזהה מסך שחור אני לא מבין אין שני כרטיסי מסך לא עובד ועוד אחד חדש מישהו יודע מה הבעיה עד לא מזמן זה עבד טוב וםתאום לא עולה מציג מסך שחור אז נאלצתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה שלא מספיק טוב בבקשה תעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Adielion,

שלום ,אני פונה שוב כי הייתי רוצה להתייעץ הבנתי שהטכנולוגיה של AGP מתה, עכשיו אני ועוד בעלי מחשבים נורמליםעם AGP רוצים להנות מביצועים עד ליציאת סוקט AM2 לפי כמה וכמה דיונים הבנתי שאין הצעה נורמלית לכרטיס . חשבתי על הX850pro אבל אם הוא לא נפתח מבחינת צינורות עיבוד אז זה בזבוז ,יש לעומתו את ה-6800GS באותו המחיר אבל הבנתי שזה לא כדאי להשקיע סכום כזה על מערכת ישנה. מה אתם מציעים לי לעשות? כי אני לא יודע איזה כרטיס ובינתיים אני לא משחק.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by רביד,

השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

20. כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MasterOr,

למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חבר שלי לא מרוצה מהכרטיס שלו (x600pro)והוא רוצה להחליף אותו בכרטיס עם יותר שרירים!! תנו לו הצעות לכרטיס מסך חזק ורצוי עם אחריות טובה ובנדל שמן בתודה שגיא

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Or-L123,

היי, היום עם i7-6700K, GTX970 4GB, 32GB RAM ומסך 1440p 144Hz תומך G-SYNC (ספק כח Seasonic S12II 620W). את המעבר ל1440p עשיתי לפני כשנה ואני חושב שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך. הסתכלתי על 2080TI ונרתעתי מהקפיצה במחיר. נראה לי שהוא שווה את ההפרש עבור 4K, אך לא עבור 1440p. אין לי תוכניות לשדרג ל4K. הדרישה המינימילית שלי היא לסחוט 144 FPS במשחקי מולטיפלייר כמו Overwatch. אשמח לתוצאה טובה במשחקים כמו BFV וWitcher 3, אבל אם תגידו לי ש2080 יספיק (או אולי Super), אלך עליו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים