כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עמדה חיצונית נוספת לכרטיסי מסך בהתבסס על Thunderbolt 3, הפעם מחברת Powercolor, עם ספק כח מובנה של 500 וואט, ש-375 מתוכם מוקדשים לכרטיס המסך - והבטחה למחיר רשמי שיהיה נמוך יותר מזה של ה-Razer Core, כלומר פחות מ-500 דולר, לא כולל כרטיס המסך עצמו שאותו תצטרכו לרכוש בנפרד כמובן. https://goo.gl/3zYne2
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום שדרגתי לאחי את כ.המסך שלו, מ5850 ל280x http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2456&psn=&lid=1&leg=0 http://ksp.co.il/?uin=24955 אחרי החיבור, המחשב לא עולה הכרטיס נכנס לסלוט pciex3 הראשי, חיברתי לו את 2 הכבלים של ה8 פינים המחשב נדלק, הכרטיס דולק (כל התאורה שלו, והמאווררים) הקשיחים נדלקים, אין צפצופים המסך לא מראה כלום, ושום דבר לא קורה.. מדובר במערכת I5, עם ספק antec 620W היתכן שהספק חלש מדיי? מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שאם מחזירים את הכרטיס הקודם, המערכת עולה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם שתדעו..... והוא עוד מהסדרה החדשה שלהם MY VIVO תראו איזה יופי זה כשיש יבואנים טובים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צפי קרוב להורדת מחירים של ה 970 בחודש חודשיים הקרובים או שממש לא כדאי לבנות על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איזה מהכרטיסים האלו עדיף לדעתכם ? עיקר השימוש במחשב הוא ביתי/משרדי, ומשחקים ישנים (2000-2005). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-