עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 123445,

שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. Started by GnApple,

מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by pazer005,

שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by elad26,

התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by BarM,

היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Dr. Computer,

שלום. יש לי מסך מחשב CRT, והזמנתי את הכרטיס MSI R6850 הביתה, והכרטיס מגיע, ואני רואה שאין בכרטיס חיבור VGA! כלומר אני לא יכול לחבר את מסך המחשב שלי לכרטיס מסך הזה. חשבתי שהכרטיסים של היום מגיעים גם עם חיבור VGA. האם מבין כרטיסי המסך החדשים היום, יש כרטיסים שמגיעים עם חיבור VGA? כי אני רוצה להחליף את הכרטיס שקיבלתי לכרטיס אחר באותה הרמה או אפילו קצת פחות, אבל שיבוא עם חיבור VGA. (כרגע אין לי אפשרות לשדרג למסך LCD) תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ultraircraft,

שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. כרטיס מסך לאח של חבר שיחזיק לו גיימינג כבד (FPS בעיקר) ככל האפשר עד לשדרוג הצפוי עוד שנה בערך. זה התקציב שיש ואם אפשר משהו קרוב יותר ל-400 ש"ח מה טוב. אם ממש ממש כדאי אפשר לחרוג מ-500 אבל ממש בקטנה. שאר המערכת מבוססת I5-750 עם 8G זיכרון וספק חזק מעל ומעבר. מסך FHD 1920X1200 (כרגע עם GTX250 אני חושב). ברור לי שביד2 אין מחיר אחיד אבל נסו לתת מחיר שהגיוני למצוא ביד2/טרייזון וכדומה. בינתיים ראיתי HD5850/70 בסביבות האלה... יש משהו יותר טוב? אולי של NVIDIA במקרה? אם אתם רואים איזו מציאה רלוונטית כמובן אשמח ללינק. תודה.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by bneli,

יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zonx,

היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SeReGa,

מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. להורדה... http://www.geforce.com/drivers/geforce-experience עיקרי התוכנה: *אופטימזציה (שילוב בין רמת FPS טובה לבין הגדרות גרפיקה גבוהה) למשחקי מחשב המזוהים ע"י התוכנה שמותקנים על המחשב. *הורדה של הדרייבר הכי עדכני. בגדול זהו שלב Beta כך שיתכנו "שיפוצים" בהמשך. סך הכל נראה מבטיח.

• 63 תגובות
    • 16.4k צפיות
  18. Started by xcalibur,

אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by elias,

בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by amobi,

שלום, אבקש את עזרתכם, אני מתכנן לקנות מחשב כבר חודשיים והכרטיס מסך משגע אותי, המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא מאלו שמשחקים בכל מיני רזולוציות מטורפות. בכל זאת לפי המחקר שעשיתי הכי מרשים אותי ה-7950 וזהו הכרטיס שאני הייתי רוצה, אבל כמו שראיתי בשרשור Nvidia vs amd שבפורום, בכרטיסי מסך של AMD יש מסכים שחורים ובעיות אמינות אז כעקרון אני מעדיף 660 אבל הוא יותר חלש ואני לא יודע מה לעשות, בכלל ההפרש בין 660GTX לבין ה660TI וה-7950 הוא בסביבות 700 שקל. מה אתם ממליצים ? האם 7950 או 660 TI יחזיקו יותר זמן ב-שוק מהשחקים ? או שלא שווה לי להשקיע את האקסטרה 600-700 שקל ? ומה לגבי האמינות של ה-7950 ? ואם כן איזה חברה הכי מומלצת ? תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by swisaman,

המפרט העכשווי בצד,הכרטיס מסך HD5850 עובר למחשב אחר ואני ממילא מרגיש צורך לשדרג אותו. כותרים חדשים לא עובדים על הגדרות מקסימליות וזה משהוא שאני כן רוצה,התקציב הוא כ2000 ש"ח. אני משחק על רזולוצייה של 1680x1050.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by amichay15,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Ruya,

שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by קלוקיי,

שלום וערב טוב . אני מעוניין לקנות כרטיס זה וראיתי שיש מספר גרסאות לדוגמא אלה : 1 . http://ksp.co.il/?uin=17131 2. http://ksp.co.il/?uin=16817 3. http://ksp.co.il/?uin=17086 4. http://ksp.co.il/?uin=16533 רציתי לשאול אתכם מה הכי כדאי לי לקנות, בין כל הגרסאות ואני מעוניין בכרטיס עם יכולת אוברקלוק טובה . תודה .

• 78 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by MasterGamerFX,

קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.