כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ? לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? תודה לכל מי שיענה.
-
- 17 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
G80: 8800GTX ,8800GTS הכרטיסים החדשים שתומכים בDX10 הם מעבדים מפני עצמם! כמה טכנאים מAMD לקחו את G80 לבדיקה וראו שG80 פועל כמעט כמו מעבד X86 http://news.softpedia.com/news/G80-Is-Actually-a-CPU-44724.shtml :o האם זו תשובה מוקדמת למעבד המשולב של ATI+AMD שיבוא?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
8800GTS 320MB הכרטיס "התקציבי" יחסית לשאר כרטיסי G80 אשר יעלה 299$ ויכלול 320MB כמחצית מ 8800GTS 640MB אך המפרט זהה. הכרטיסי כנראה יהיו במלאי ב12 בפברואר,פחות משבועיים ככה שמי שמתכנן לקנות X1950XT או מחכה לכרטיס DX10 יחסית תקציבי יש פחות משבועיים ושווה לחכות מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4563
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx או משהו אחר חדש אוליי של ati?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמהרו להוריד בקרוב מאוד יהיה גם לויסטה. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע. 1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10. 2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה) לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS. 3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא... 4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק. 5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חל…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה דיברתי אם טכנאי כאילו באתי כבר לקנות את ה1950XT אם ה256 מגה והוא אומר לי שכבר לא מוצאים את הכרטיס הזה לשוק כי הוא ישן רציתי לדעת אם זה נכון או שהוא סתם מבלבל לי במוח.. הוא אמר שהיום מוצאים את ה1950PRO וה1950GT ושעדיף לקחת אותם כי הם יותר טובים.. דבר אחרון שהוא אמר שהוא בכלל ממליץ על ה8600GTS הוא אמר שהוא הרבה יותר טוב מכל הכרטיסים האלה כולל ה1950XT.. קיצר אני צריך שתגידו לי מה נכון מה לא מה עדיף ואיזה כרטיס לקחת. (בתקציב 1000 שקל) תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ... השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ? כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור . אגב , המפרט יהיה Q6600 GB P35C 2GB G.SKILL CORSAIR 520HX NZXT HUSH
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-