כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את ה Radeon 4870 hd x2 של Club3D עדיין מתקשה להבין את כל ההבדלים המטורפים במחירים בין החברות השונות כגון : sapphire, asus, gigabyte club3d etc... את הכרטיס ראיתי בSkyPC במחיר די סביר (2480 ש"ח)... אמינים החברה בSkyPC? כל דעה, רעיון וחוות דעת מתוך ניסיון תעזור לי מאוד. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ? 1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ? 2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ? 3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ? תודה למסבירים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בימים אלה מתעתד לרכוש מחשב חדש המיפרט של המחשב הוא: i5 Sandy Bridge 3.3GHz Asus P8P67 Pro 8giga G.Skill Ripjaw X Hard Disk 1T sata 3 WD HX 850watt corsair Windows 7 64bit נותרתי עם בעיה קשה אחת,כרטיס המסך,כל השנים הייתי עם NVIDIA ואני מבין ש ATI פיתחה כרטיסים מתחרים וחזקים, השאלה היא כזו,אני בעיקר מטיס סימולטורים כבדים איזה כרטיס מומלץ לי GTX570 vs HD 6970 אני אמור לחבר 3 מסכים לכרטיס כדי להרחיב את טווח הצפייה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם מה נשמע? סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, הפרק השני של "מה בקופסה". והפעם: יש לי 26 ס"מ של... הקשבתי לכל תגובה וביקורת שקיבלתי פה בפורום ושיפרתי את הסרטונים לפיהן, ואני מקווה שתאהבו את התוצאה יותר מפעם קודמת. למי שלא יודע, העמוד זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: #Yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming אני רוצה גם להודות לכם על כל דקה שאתם משקיעים בצפיה בערוץ, בנתינה של לייק, הרשמה לערוץ ומתן ביקורות בונות. אני מעריך את זה מאוד ולא מתייחס לזמן שלכם כמובן מאליו! תודה! צפיה מהנה! Yarimiz
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לסלוט pci-e השימוש העיקרי שלו זה משחקים . בעקרון הוא מיועד למשחקים לא כבדים - nfs: mw/ gta: sa / age of empires 3 וכדומה . השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב 6600gt או להשקיע יותר ולקנות 6800gs ? תודה רבה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
GTX780 VS HD 7990 VS Radeon R9 290X אז אחרי כול השערוריה אם הmantle של AMD שמתחרה ב directx. איזה כרטיס אתם חושבים שהכי טוב מבין שלושת הכרטיסים האלו GTX780 VS HD 7990 VS Radeon R9 290X
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש והזעיר ביותר של AMD כבר החל להגיע לידיהם של בוחנים למיניהם ברחבי הרשת, ואנחנו זוכים לתמונות חדשות ומדליקות שלו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-עדכניות-של-ה-radeon-r9-nano-ממחישות-את-הפלא/
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה והוא שעל אותי זה המפרט שלו CPU =CORE 2 QUAD Q9550 2833MHZ MB=EVGA FTW 780i sli RAM =2x2GB corsair Dual Channel CL4 DDR II 800Mhz GPU = EVGA 8800 GTS 512MB HDD1 = MAXTOR 160G 7200RPM HDD2 =WDC 500G HDD3 =WDC 640G DVDR = SAMSUNG CD/DVD SH-S223F CASE = ANTEC 1200 LCD1 =SAMSUNG T240 1980*1200 PSU= Thermaltake 600w toughpower הוא רוצה לשים עוד 8800 GTS בSLI השאלה האם הספק שיש לו יספיק בשביל זה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-