כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כ3 שנים בערך, ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. כרגע זה המפרט: Gigabyte GA-Z77-DS3H Intel Core i7-3770K NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB 16GB Ram איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי מסך יתאימו למחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש שיריץ משחקים כמו fay cry 5, cod black ops 4 וכו תקציב 1500 שח +500 גג המפרט מחשב בתמונה, הספק antec 650M עדיף של Nvidia יכול להגיע פיזית לאייבורי או אם לקנות באינטרנט אז TMS מה שיותר משתלם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הבוקר נדפק לי הכרטיס מסך sapphire radeon hd 6850 אחרי 6 שנים שהוא משרת אותי נאמנה ואפייה בתנור שהאריכה את חייו בעוד שנה בדרך. כרגע חיברתי לכרטיס המובנה בלוח ומתלבט אם לשדרג סביב 400 ש"ח לכרטיס עדכני. אני כבר פחות משחק, אבל אולי כרטיס חדש שירוץ ייגרום לי לחזור לשחק טיפה בכותרים שעד עכשיו ראיתי ביוטיוב המחשב שלי נקנה לפני 7 שנים כמאט, אבל ממש לא נס ליחו: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - gigabyte 880gm ud2h ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB ssd ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT לא מתכוון לשדרג כלום במחשב מלבד ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתילדעת אם קיים מתקן תלייה למסך סמסונג 730b,731bf ובכלל למסכי מחשב, הצטברו כאן המון מסכים, גם הדקים תופסים הרבה מקום, יהיה נוח יותר לתלות אותם על הקיר, אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי למתקני תלייה מתאימים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם amd phenom, הגיע זמן להחליף מחשב. יש כרגע מסך 23 אינצ' עם 1080P שאני לא מתכנן להחליף אותו בקרוב. כשהתחלתי לבדוק מפרטים של חומרה עכשווית, הופתעתי לראות ש7870XT לפי מבחני השוואות עדיין נותן תמורה לא רעה (קרוב ל1050GTX). האם הדבר נכון וכרטיס שהוא די עתיק עדיין רלוונטי וכדאי להעביר אותו למחשב החדש? כרטיס כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ברזולוזיה 1920X1080? תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחליף כרטיס מסך (כרגע 9800GTX) לאחד חדש כי אני קונה מסך חדש 24" (כרגע 19) ולפי מה שהבנתי צריך כרטיס חזק יותר למסך עם רזולציות כאלה לפי הסטיקי בפורום כרגע אני מתלבט בין HD5770 לבין HD6850 האם התוספת של ה-200₪ שווה את זה? או שבכלל עדיף ללכת על כרטיס של NVIDIA?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-