עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yakir Sinvani,

היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.

2. Started by t d,

שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, אני רוצה להיוועץ בכם לגבי השאלה בכותרת, כנראה ירוץ על רזולוציה: 1920 על 1080. האפשרויות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=23222 מבין כל האפשרויות ה-powercolor נראה לי המשתלם ביותר, האם יש סיבה לא לקחת אותו? (איך החברה, ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים אחרים?) תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 17:46:35 ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by sanchouz,

שלום לחבר שלי יש בעיה והוא שעל אותי זה המפרט שלו CPU =CORE 2 QUAD Q9550 2833MHZ MB=EVGA FTW 780i sli RAM =2x2GB corsair Dual Channel CL4 DDR II 800Mhz GPU = EVGA 8800 GTS 512MB HDD1 = MAXTOR 160G 7200RPM HDD2 =WDC 500G HDD3 =WDC 640G DVDR = SAMSUNG CD/DVD SH-S223F CASE = ANTEC 1200 LCD1 =SAMSUNG T240 1980*1200 PSU= Thermaltake 600w toughpower הוא רוצה לשים עוד 8800 GTS בSLI השאלה האם הספק שיש לו יספיק בשביל זה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by amig2,

http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה למכור את הכרטיס הישן שלי: gigabyte gtx 670 windforce 2x 2gb הכרטיס אצלי 3 שנים ו8 חודשים, ללא אחריות, ללא OC (חוץ מהOC שהוא יצא איתו מהמפעל). רציתי לדעת בכמה אוכל למכור אותו בערך. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shalabi,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by god3,

יש לו נתונים טובים יותר אני רוצה לקנות ה5900 איזה כדי ולמה ראדאון טוב יותר :'(

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אוריפ,

לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!

17. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. סתם סקר שמעניין אותי.... באיזה רזולוציה אתם עובדים עם המחשב בסביבת העבודה (שולחן עבודה לא משחקים)?

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Vortex,

מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת מהם הבדלים בין כל החברות המפיצות, יש לי דוגמא לכמה כרטיסים שאני לא מצליח לדעת למה הפרשי המחירים גדולים כל כך, ההבדלים ביניהם הם קטנים או גם גדולים מאוד כמו המחירים ? הכרטיסים הם : GV-N680OC-2GD - הכרטיס GTX 680 OC EDITION מבית GIGABYTE GV-N680SO-2GD - אותו כרטיס בגרסת Super OC מבית GIGABYTE GV-N680OC-4GD - אותו כרטיס בגרסת OC עם 4GB זכרון מבית GIGABYTE N680GTX Lightning - אותו כרטיס 2GB אבל גרסת LIGHTNING מבית MSI GTX680-DC2O-2GD5 - אותו כרטיס 2GB רגיל מבית ASUS. השאלה שלי היא על מה הבדלי המחירים כל כך גדולים אם זה אותו כרטיס ? ולמה חלק מהכרטיסים תופסים 3 סלוטים וחלק 2 ? ומה זה Base Clock ו-Boost Clock ? ובמה עוזרים חיבורי הזהב בחלק מהכרטיסים ? …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by black spider,

אני רוצה לקנות מחשב, ואני בדרך לסיום ההזמנה, המעבד שבחרתי הוא Q9300 לוח אם ASUS P5E, הכרטיס מסך אני אני מתבלט בין מה דיף: חשבתי על 3870, נראה טוב, וגם ישנה אפשרות להוסיף עוד כרטיס כזה בעתיד, אבל אז חשבתי כמה חשמל יוכל לי 2 כרטיסים . אז ראיתי יצא 9800GTX יותר יקר עולה איזה 1500 ש"ח, מוכן להשקיע כסף זה, אבל איזה כרטיס יביע ביצועים יותר טוב ויחזיק לי יותר זמן בין השלוש בלי לבצע OC לכרטיס. בין הלוח אם לכרטיסים שבחרתי יש תאימות 100%? יש אולי כרטיס רדיאון חדש בתווח המחירים +-1500 ש"ח שאני לא מכיר? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. (הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/

24. Started by WarMachine,

מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nec_000,

בדומה לשרשור "מיחזור בתקופה בה הטכנולוגיה המחשובית כמעט עומדת במקום" בו עשינו ב- 8.7.2017 תהליך חידוש לכרטיס מסך hd6850 משומש בן 7 שנים (שרכשנו ביד שניה ב- 50 שקלים) לינק לתזכורת: https://hwzone.co.il/community/topic/578349-מיחזור-בתקופה-בה-הטכנולוגיה-המחשובית-כמעט-עומדת-במקום/?do=findComment&comment=5067738 להלן ממצאים יפים מתועדים בסרטון שהעלו ליוטיוב על כרטיס דומה HD5850. המשמעות היא ירידה בטמפרטורת העבודה, מלווה בעלייה בביצועים המתקבלים:

דיונים חדשים בפורומים