עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by VESAGO1,

אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by toxigun,

מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by אוריפ,

לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!

5. כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by amig2,

http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by hagay,

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. האם שווה לי לקנות Abit ti 4200 64MB ב350 שקל? אני רק רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי היום את המשחקים בצורה סבירה, אני לא מתכוון לשים על ההגדרות הכי גבוהות ולהשתמש בפילטרים. האם הכרטים הזה יכול להפעיל משחקים של dx9 ?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מעוניין שהוא יריץ כמובן את המשחקים החדשים וכמובן עדיף מהדור החדש. אני הרבה מאד שנים מחוץ לעניינים, אשמח להמלצה. באופן כללי, מה אומרים עם ה-GTX960 G1 4GB ? תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by turnso,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. חשבתי לכיוון הכרטיסים החדשים שעתידים לצאת, GTX1070 או 1080 או בכלל 980TI. ראיתי שמוכרים את ה-1080 כאן: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5973281 אך במחיר נורא יקר (4,490 ש"ח). מתי הסדרה החדשה צפויה לצאת? והאם צפויה ירידת מחירים עם צאתו של ה-1080 של החברות השונות? ומה ההבדל בין ה- Founders Edition לשאר הגרסאות? בכ"מ, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-₪3500 אשמח להכוון, תודה מראש. שאר המפרט: i7 2600K@4.0Ghz 16GB RAM seasonic 620w

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. צריך לדאוג?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by arieltan,

ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

19. מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Polonian,

אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by X-Gamer,

?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by stoli25,

שלום, קניתי את המשחק Starcraft 2 והייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל לשחק עם גרפיקה יותר יפה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 300 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G Chipset, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Thermaltake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1202 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 htt…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים