כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על שיפור למחשב שלי... ובין הדברים יש גם כרטיס מסך. קודם אני רוצה לבדוק קצת ולראות כמה יעלה לי כל הסיפור ואז לראות אם בכלל משתלם להתחיל לשפר.. אני צריך כרטיס של AGPX8 בתקציב של עד 450 וכמובן כמה שפחות-->ככה יותר טוב =] תודה על העזרה
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ה-GTX 570 שלי גוסס ואני מחפש לו מחליף. אני לא יודע אם ה-gtx 1070 רלבנטי למחשב הישן שלי, ובכל מקרה הוא כנראה מעבר לתקציב. מחפש משהו זול, לא הרבה מעבר ל-1000 ש"ח. המטרה היא להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333 X2 מארז Lancool Midi Tower PC-K57B Black ספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי למחשב החדש שלי(עדיין לא קניתי,עוד שבוע בערך) את הכרטיס Gigabyte 8800GT 512MB, והוא עולה בערך 210-230$ בחו"ל(אני קונה בחו"ל), אבל היום ראיתי שיש עוד כרטיס(שלא שמתי אליו לב) Palit 8800GT 1GB ושניהם עולים בערך אותו הדבר,עם הבדל מינימלי של מקסימום 20$, אז הGIGABYTE נותנים ברוב הדברים ביצועים יותר טובים,אבל לPALIT יש פי 2 יותר זיכרון, אז איזה מהם כדאי לי יותר?(עם התחשבות לטווח הארוך של כמה שנים,ואני קונה מסך Dell 2007WFP עם רזולוציה 1680x1050) תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף? יש לחבר 9800GTX כרגע, יש לו גם 4850 במחשב השני, במה שווה יותר להשקיע? כסף לא פאקטור פה... תודה! :]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-