עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Z5745,

רציתי לדעת מה יותר טוב: Leadtek GeForce GTX560Ti או Sapphire ATI Radeon 6950

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. מה הייתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by Chaos,

שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  5. שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by Liran -,

היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by KindaLost,

אני מבין שה-TC מנצל את ה-RAM של המחשב ... האם זה רע ? כמה ? האם עדיף לקחת את ה-Ati Radeon X300-128MB ? יש לי בחירה ביניהם. תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by BURTON,

מה ההבדל מבחינת ביצועים בין הGeForce 5600 256 mb ל radeon 9600 pro 128 mb ? אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים יותר טוב שמעתי גם שה5600 רועש. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס והרעש שירשום

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  9. היום באופן רשמי מסירה NVIDIA את מעטה הסודיות מעל לביצועי גרסת ה-Founders Edition של כרטיס המסך GeForce RTX 3080 שלה - הביצועים כאןלכתבה

10. בשקט יחסי וללא התראות מוקדמות הכריזה NVIDIA על כרטיס המסך החדש והזול ביותר עד כה בסדרה - האם שווה יהיה לחסוך 50 דולר בשביל לוותר על כל כך הרבה לעומת RTX 5060?לכתבה

11. לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה

12. Started by nec_000,

13. מותקן אצלי pentium 3 866 mhz. על לוח אם סיאטל 2 או 3 . האם בקונפיגורציה הזאת שווה לי להשקיע ב geforce 4 ti או לבחור כרטיס מסך מתקדם פחות בגלל חולשת המעבד והלוח ? מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by T.O.B,

אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי באחד הנושאים בפורום (בהשוואה בין ה- Gigabyte RADEON 9200SE 128MB לבין ה- Geforce 4 mmx400 128), שאפשר לקנות את Grfoorce TI4200 ב-600 שקל אם זה נכון אז מי שרשם את זה שישלח לי בבקשה קישור לאתר תודה מראש... :-*

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BhellSky,

שלום אני רוצה להשוות בין שני כרטיסי מסך פה: בין ה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB ולבין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=6601 אני משחק משחק איינטרנט שקוראים לו halfLife: Counter-Strike איזה כרטיס יהיה יותר טוב בשבילי?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by tal249,

מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gabriel,

חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3) והשבוע קניתי GeForce2 MX 400. הורדתי Driver מהאתר של nVidia ל - WinXP והתקנתי אותו. אחרי התקנת ה - driver לא הופיעה לי לשונית ה - TwinView ב - Properties --> Settings --> Advanced. אני מאד רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה וזה מעכב אותי. בשבוע שעבר התקנתי WinXP במקום ה - 98 שהיה לי כך שהמחשב נקי. תודה מראש עבור כל תגובה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by slider,

לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by fox1,

אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by yosi-m,

איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ? לפרט...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.