כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי fx5200 256ddr אני שוקל על לשדרג אותו יש לי תקציב של 1000 שקל פלוס מינוס וחשבתי על ati. אני לא יודע איך הם עומדים מול אנווידיה בגלל סיבה פשוטה שמעולם לא היה לי ATI . מישהו יודע איזה כרטיס טוב אני יכול לקנות בתקציב הזה? ששוה את הכסף ואני לא סתם אזרוק אותו שעכשיו יצאו הכרטיסים החדשים משתי החברת כמובן . בתודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מדבר גם מבחינת איכות תמונה, גם מבחינת איכות הקלטה וגם מבחינת הפיצ'ארים. למען הדוגמא אני משווה Winfast 7800GT 256MB ViVo Extreme מנגד כרטיס טלוויזיה ב-600 ש"ח. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם ה RR FIX, הבעיה היא שבעצם הוא לא מתקן כלום. עכשיו יש לי את המסך 17'- VISION MASTER PRO 413c של IIYAMA, אבל הוינדאוס מאתר אותו כ PLUG&PLAY , חשבתי שאולי בגלל זה ה RR FIX לא פועל, אז אני אשמח אם מישהו יודע איפה אוכל למצוא דריברים למסך הזה בכדי שהוינדאוס יאתר אותו כמו שצריך. מקווה שתעזרו 8).
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
דווקא בתקופה של תנופה כלכלית מעודדת, כמה מאנשי המפתח החשובים ביותר של מפתחת השבבים עוברים - אל היריבה המושבעת ששואפת לזעזע את יחסי הכוחות בשוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. לפני שאני מספר את כל פרטי העלילה,רצוי לציין שלא מדובר במחשב שלי,אילא של חבר שלי. תחילה אני אציין את המפרט שלו [אני לא יודע את המפרט במדויק,אז אני אכתוב רק פרטים כלליים]: P4 3GHZ 1M CACHE WD 80GB 10000RPM 1024MB DDR RAM [512*2] Kingston 400MHZ XFX Geforce 6800GT 256MB 256Bit* *-ז"ל לפני כשנה [פחות או יותר] הוא קנה בארה"ב Geforce 6800GT 256MB 256Bit חדש מרשת COMPUSA של XFX. הכרטיס פעל נפלא והכל היה טוב... לפני כחצי שנה,המחשב שלו התחיל לעשות בעיות.. בשל התחממות יתר,המחשב היה נתקע כל הזמן,כאשר לפני התקיעה הוא היה מציג מעין עיוותים משונים על המסך.. התקיעות היו נפוצות בעיקר בזמן שהוא שיחק במשחקים,ולפני התקיעות בעת משחק,הטקסטורות במשחק היו מתחרבשות,המודלים היו מוצגים בצורה…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?
-
קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית אינטל 2.6 800Mhz HT 512MB RAM radeon 9600 של gigabyte אבל משום מה אני מקבל 3Dmark03 של באזור ה1750 זה הגיוני? אני יקבל הרבה אם אני יעסה OC? אם כן אז איך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו יש לי 7900GT שני כרטיסים עובדים בSLI האם יש צורך לשדרג ל 8800GT? או שמה שיש לי עכשיו זה בערך אותו כח? OPTERON 165 OCZ 2GB DDR 400MGHZ CL2 ASUS A8N PREMIUM SATA 10K RPM 37GB HDD MAXTOR 7600RPM 120GB AGEIA PHYSX CARD
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי נותן יותר ביצועים מבין 2 המערכות הנ"ל ?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-