עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by H3zi,

איזה כ. מסך יותר כדאי? (משחקים) Leadtec GeForce 4 Ti4600 MSI GeForce FX 5200 מפרט: P4 3.0 Ghz MSI PT8 512 DDR 400 Mhz

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by W0lverine,

"דגמי" 5200 של ג'יפורס אף.אקס נמכרים במחירים נמוכים במיוחד דבר שמעלה חשדות על האמינות והתוצאות שהמוצר מפיק מול "דגמי" MX \ TI של אותה חברה, עם אותה כמות של זיכרון

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gshhar,

איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. Started by argentinick,

אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. Started by nesber,

האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by H.I.V,

מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by nesber,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by bluemail,

הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Drx,

שלום לכם! ראיתי בעיתון סופהשבוע של נתניה (אמצע נתניה, אבל בטח זה מפורסם בעוד מקומות) פרסומת של מבצעי חג הפסח של שמיר מחשבים. המבצע שלכד את עיניי היה כרטיס מסך GeForce FX 5600XT 256MB +TV Out + DVI ב-600 ש"ח כולל מע"מ. אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו ואני די סגור על הלוח אם, מעבד (AMD Athlon XP 2500+) וכד' אבל עדיין לא על הכרטיס מסך, וחשבתי שזו יכולה להיות אופציה טובה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס עצמו. איך הכרטיס, האם הוא בכלל טוב? איך המחיר שלו, האם זה מחיר טוב לכרטיס כזה? והיה אם לא - איזה אופציות אחרות יש לי בסכום פחות או יותר כזה? (אני מוכן להוציא סכום כזה על כרטיס מסך, אולי בעוד 100-200 ש"ח יותר אבל לא יותר מזה). בתודה על התשובות... שיהיה לכולנו חג פסח שמח…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי לדעת האם הכרטיס הזה משתלם למחיר של עד 800 שקל. LEADTEK - Geforce FX 5700 128 mb 256BIT 810 שקל מזומן. מידע על הכרטיס : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_td_1.html תודה. עריכה: *הלינק תוקן*

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by TC,

אני בתור בנאדם שהתלבט איזה כרטיס לקנות בזמן האחרון . עם תקציב דיי גבוה . עשיתי המון מחקרים וקראתי ה-ר-ב-ה מאמרים. אני בא להגיד לכם שממש לא שווה לקנות את ה FX 5900 Ultra http://www.hardavenue.com/reviews/gffx5900U1.shtml לפי הסקירה הבאה , של הכרטיס הנ"ל נגד R9700Pro אני מדגיש R9700Pro הפרשי הבנצ'מרקים בחלק מהמקרים זעומים .. ! ויש אפילו בנצ'מרקים שה 9700P עובר אותו. וזה עוד קצת תחרות לא פיירית , כי יש אפילו את ה9800 כיום . שבאתר הזה יש גם השוואה בינו לFX 5900 U http://www.vr-zone.com/reviews/NVIDIA/FX5900U/ עכשיו השאלה שלי אליכם ... כדאי לבזבז 500 דולר , במקום 300 של R9700P או 400 של R9800P בשביל 2 פריימים ? לדעתי לא , תגובות יתקבלו בברכה בשמחה ואולי נחלק גם בורקסים :smo…

• 81 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. Started by CreativeX,

http://www.pch.co.il/docs/pd-2017529018.htm! רק 2,310.44 ש"ח! חשבתי שזה יעלה 3000. האם זה FX5900 Ultra? לא כתוב שזה Ultra, אבל זה 256 זיכרון. מישהו יודע? עריכה: אני חושב שכן מדובר ב5900 Ultra. לפי מה שכתוב בPCH, זה Leadtek Winfast Geforce FX 5900 TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card, ותראו את התמונה: , זה על מה שמדובר. אבל גם בתמונה בPCH רואים שזה הגרסה הפחות טובה, אבל אני חושב שזו טעות, הכתב יותר משנה.

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by lazygecko,

מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. אני לא יודע כבר מה לעשות... אני רציתי לקנות את ה- 9800 PRO אבל לאחר שראיתי מה ה-FX 5900 מסוגל לעשות... אז חבל לקנות את ה-9800 PRO מאחר והוא אפילו לא מתקרב אפילו לביצועים של ה-FX 5900 אז... מתי לדעתכם הוא יגיע לארץ? ומה יהיה בערך מחירו? תודה לעוזרים!

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Dr.Cossack,

אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש. רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ? והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ? האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ? אשמח לקבל תשובות.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

שלום, לפי דעתי כל הכתבות לאחרונה אשר מספידות את הכריס הנ"ל לא נכונות, נכון, בבנצ'מרקים הוא נכשל בגדול, אבל הכח האמיתי שלו לא נובע מלהריץ משחקים או גרפיקה של 2001 הכח האמיתי שלו טמון בזה שהוא תומך בשפת תיכנות עילית CG והכי חשוב ניתן לתיכנות לחלוטין... עד כמה? 1000 פקודות לפיקסל שיידר אחד!!!!. כלומר הוא יכול לעשות הרייל טיים (20-40 פריימים לשניה) מה שלוקח לעשות בחוות מחשבים של גרפיקה שעות לפריים. אז נכון... הוא רועש, תופס הרבה מקום וחשמל ויכול להיות שהחברה עשתה טעות שיצרה אותו בליטוגרפיה של 0.13 והייתה צריכה להוציא קצת יותר ולהוריד ל0.09 אבל תחשבו!!! הכרטיס הזה מקדים את זמנו בלפחות שנתיים. ויש משתמשים כבדים שמוכנים לסבול את המגרעות שלו בשבל גרפיקה מציאותית שלא מהעולם הז…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Jook,

http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liranss,

שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by ratzabi,

איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?

• 15 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.