עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שבוע טוב לכולם, יש ברשותי שני מסכים : (Philips 24" 1920X1200 (16:10 מחובר ב-DVI. SAMSUNG C450 "32 ברזו' 1360x760 שבחיבור HDMI מציג 1920x1080. שניהם מחוברים ל-HD5870 רציתי ליצור ליצור דופליקט שבו הרזולוציה של הפיליפס תשמר ב-1920x1200@60hz והסמסונג ישמור על 1920x1080@60hz הבעיה היא שעם תוכנת הסטוק של WINDOWS זה לא אפשרי מבלי ששניהם יהיו על הרזולוציה של הסמסונג (שמשומה נקבעת על 1360),ניסיתי עם הדרייברים של AMD אך ללא הצלחה כלל. הורדתי את התוכנה ultramon שיצרה פחות או יותר את מה שרציתי רק עם בעיה אחת : הרזולוציה של הפיליפס נקבעה על 1920x1080 ויצרה תמונה מוזרה מעט,ניסיתי לשחק איתה עוד קצת אך לא מצאתי אופציה מתאימה. הבקשה היא כזו : יצירת מצב שבו הפיליפס ישמור על הרזו…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  4. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  5. חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by X7-007,

נלקח מ http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1760#post_19074978 גירסת DOT4 http://www.sendspace.com/file/x628y6 גירסה ללא התקנת DOT4 http://www8.zippyshare.com/v/87509382/file.html http://www.techpowerup.com/178939/AMD-Catalyst-13.1-WHQL-Drivers-Released.html קובץ הסרה לדרייברים של AMD מבית AMD http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by alex02,

איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. 3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by avibek,

לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shimit91,

ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. היי בעיית הלאגים וקריאות התמונה במשחקים שונים עם כרטיס 7950 כבר עוברת כל גבול , זה לא יכול להיות שחברה גדולה AMD תשווק כרטיסים ושגם לאחר כמעט שנה מרגע שיווקם עדיין הבעיה לא תוקנה עם דרייבר מתאים, אני מאמין שהם לא רוצים להודות בפשלה שלהם לגביי כישלון הטופגרפיה החדשה שלהם , אני כבר שוקל להחזיר לחנות את הכרטיס שעדיין לא יצא לו דרייבר מתאים , שממש כבר מפריעה לי, זה לא מעניין אותי דרייברים וכל מיניי תירוצים שונים , ברגע שקונים כרטיס מסך בכמעת אלפיים ש"ח אני מצפה לאיכות משחקיות זורמת , לכן לפי דעתי קונים חדשים שיקראו את השירשור הזה שיחשבו פעמיים אם כדאי לקנות היום את סידרת ה7000 , עד שחברת AMD לא תוציא דרייבר שבאמת יתקן זאת לחלוטין .

• 78 תגובות
    • 7k צפיות
  14. Started by idanmal,

היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by eviatarp,

שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amobi,

שלום, מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר. בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך, מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש. צריך את עזרתכם, יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cyberX,

לא חושב שצריך לפרט יותר מהכותרת, חח.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by maimon_y,

מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מפרט בצד, אני משתמש בתוכנה Sapphire Trixxx.. חוץ ממהירות הליבה והזיכרונות של הכרטיס יש שם עוד שתי אפשרויות : Board Power LI VDDC מה הם ? והאם בזמן OC כדי לגעת בהם או לא ? ובקשר למהירות המאוורר... ב OC להשאיר אותו על אוטומטי ? או שלעלות את האחוזים עד כמה שאפשר בגבול הנסבל מבחינת רעש ? הכרטיס מגיע ככה מהמפעל : core - 950 memory - 1250 Board Power LI - 0 VDDC - 1131 תוצאות 3dmark 11 P8955AMD Radeon HD 7950(1x)Intel Core i5-3570

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by My_T,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל כנראה שזה יהיה עוד בערך חודשיים (עד שיכנס הכסף). ראיתי שאורגנה מכירה קבוצתית של ה-GTX 670 בהנחה של סביבות ה-400 שקל. רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות אותו עכשיו בהנחה או לחכות עד לקניית המחשב. כשאני אקנה את המחשב התקציב יהיה בסביבות 4000 ש"ח, לגיימינג על רזולוציה 1920x1080 - יכול להיות שאולי קפצתי מעבר לפופיק עם הכרטיס או שהוא יתאים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים