עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alon p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שולם לכולם. לאחרונה יצא Benchmark חומרה חדש מבית Square Enix למשחק Final Fantasy הבא שלהם. הוא ניתן להורדה בחינם וחשבתי שזאת הזדמנות מעולה להשוות בין המערכות השונות בציוני החומרה: אפשר להוריד אותו מכאן: https://www.techpowerup.com/download/final-fantasy-xv-benchmark/ אפשר להשוות בציונים על ידי כך שנעלה תוצאות 1920X1080 High Quality כסנדרט. ניתן להשתמש באתרים כגון imgur.com להעלאה מהירה של הקבצים, או כצירוף קובץ כאן בפורום. מקרא 1920X1080 High: ציון נמוך מ-4000 - עדיפות לירידה להגדרות בינוניות ציון 4000-6000 - עדיפות להתפשרות בהגדרות מסויימות תחת גבוה ציון 6000 ומעלה - הגדרות מירביות ללא …

6. Started by חננב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי. אני זקוק לכרטיס מסך חדש המפרט הוא RYZEN 3600 B450 AUROS ELITE 32GB DDR4 ANTEC 550W EA GOLD יחובר למסך IPS 27 עם QHD 1440 וקצב רענון 60HZ לכן אין צורך בקצב רענון גבוה מעל 60 גם לא בעתיד. המטרות- גיימינג בינוני, בהגדרות 1440 נורמליות. יש לי כיום 970 ואני תוהה אם כרטיס ב1000-1200 יהווה שדרוג משמעותי ביחס אליו

8. כותרת......מבקש כ. מסך חזק מאוד מאוד

9. Started by dor0x,

שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galigola,

:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by YoTaMi,

מחפש כרטיס חדש למחשב מחיר עד 1000 שיפעיל ת'משחקים החדשים על טוב מאוד !. יש הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ev,

חושב לקנות ב 500-600 ש"ח, משהו בסגנון 9600GT או אולי RADEON HD4670 בנוסף בלוח יש לי PCIE x16 השאלות שלי הן: 1. שווה להשקיע ב-1G זכרון או שמיותר בהתחשב במפרט המחשב שלי ועדיף לקחת 512M 2. הספק שלי מספיק טוב/חזק לכרטיס הנ"ל ? GRPO 500W 3. המחשב שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הנ"ל או שאני סתם זורק כסף כי מילא המחשב שלי הוא זה שיפגע בביצועים ? 4. מה זה 6 פינים של ספק כוח ואיך אני יודע אם יש לי אותם ? צריך מתאם כלשהו? 5. יש לי לוח אם של GIGABYTE האם עדיף גם לקנות כרטיס מסך של אותה החברה או שזה לא משנה בכלל ? 6. אשמח לרעיון לכרטיס יותר טוב באותו הכסף ואם לא אז מה עדיף לקחת מהשתים שרשמתי? בנוסף ראיתי את הלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 ל-Radeon H…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Ferrari599,

כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת? לצורכי גיימינג תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

17. Started by gal505,

שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?

18. Started by Boomer,

אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by thebestnickname,

אז ככה, התקציב עומד על 900 שקל עם חריגה, מה כן- אעדיף לשלם פחות, העיקר שיהיה משתלם מבחינת ביצועים-מחיר. בבעלותי כרגע GTX560 TI , i7- 4770 8GB Ram, אני רוצה כ.מ חדש. עכשיו- לפי מה שהבנתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu זה מחיר מציאה ממש, ואין לי בעיה עם זה שזה משומש וזה. האם אני ארגיש הבדל ביצועים דרסטי ממה שיש לי כרגע? האם עדיף לשים עוד 350 שקל בשביל משהו חזק יותר? השיפור ישתלם? קיצר הצעות בבקשה, תודה מראש.

20. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.

23. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jambo222,

שלום אני עומד לקנות מחשב לכמה שנים ואני חושב קדימה. מתוך הכרטיסים המוצעים למכירה ישנם 2 כרטיסים שאני מתלבט ביניהם : 1. GAINWARD GTX970 4GB 215BITS המחיר שלו 1631 שקלים. 2. MSI R9-390 8GB 512BITS המחיר שלו 1687 שקלים. במחשבה לטווח הארוך האם להעדיף את MSI בגלל שהוא 8GB 512BITS . והאם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר בטווח המחירים הזה.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.