עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by c636fr3w,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz לוח אם: MSI G31M3 (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:2048MB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ספק: ATX 300 JSP - socket 775 real 300w אפשר הצעות לכרטיס מסך+ספק כוח שייתנו ביצועים טובים ברזולוציה סבירה בHIGH /MEDIUM במשחקים החדשים ואלו שיצאו בקרוב, כמו COJ2 ,PROTOTYPE ,ARMA2, assassins creed 2 וכדומה.... בתקציב של עד 800 ש"ח (חריגה של עד 150 ש"ח) תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני רוצה להיוועץ בכם לגבי השאלה בכותרת, כנראה ירוץ על רזולוציה: 1920 על 1080. האפשרויות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3286&products_id=26414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=23222 מבין כל האפשרויות ה-powercolor נראה לי המשתלם ביותר, האם יש סיבה לא לקחת אותו? (איך החברה, ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים אחרים?) תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 17:46:35 ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מה צריך לבדוק שקונים ממשהו כרטיס מסך יד שניה? תעודת אחריות? לבדוק אותו על המערכת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by bati6,

אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hfg666,

שלום יש לי מחשב בן כ3 שנים בערך, ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. כרגע זה המפרט: Gigabyte GA-Z77-DS3H Intel Core i7-3770K NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB 16GB Ram איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי מסך יתאימו למחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BONO,

Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קניתי כרטיס sapphire 9600xt לפני שבוע ב ksp ולא קיבלתי שובר ל HL2, ולא רק זה, קיבלתי אותו גם בקופסא של Gainward 5700 fx, סלחתי על הקטע של הקופסא, אבל ברגע שראיתי שלא קיבלתי איתו את ה Half Life 2 התעצבנתי. התקשרתי לחברה והם טוענים שבגרסאות ה OEM מקבלים רק את הכרטיס ולא את השובר איתו. האם זה נכון גם בקשר לחברות אחרות? מישהו פה קנה את אותו כרטיס ב OEM וקיבל שובר? האם דפקו אותי???

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DOGMA,

סרטים ומצגות על GPGPU Physics על כרטיסי ATI, וכן גם Havok FX עובד עליהם. http://www.pcper.com/article.php?aid=226&type=expert&pid=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=228&type=expert&pid=3 כמו כן ATI עדכנה את ערכת הפיתוח שלה עם הדגמות ושיעורים על פונקציות פיזיקאליות וR2VB(אמפלמנטציית Vertex texture fetch בכרטיסי x1XXX). http://www.ati.com/developer/radeonSDK.html

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by IDOnoach,

לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rapio,

:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אחרי AMD, מגיעה תורה של NVIDIA לחשוף דוחות כספיים שמחטיאים את הציפיות - ופוגעים בערך השוק בצורה חדה לכתבה

19. Started by tomhalo,

הדרייבר היחיד שפועל לי טוב ה7600gs הוא הדרייבר שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך החלטתי להוריד דרייבר חדש אבל שום דרייבר חדש לא פועל טוב עם הכרטיס מסך שאני אומר לא פועל טוב אני מתכוון שסרטים רואים אותם ממש בהיר (להבדיל מהמסך עצמו) וגם אחרי שמסדרים את הבהירות הסרט לא פועל טוב ויש כמו משיכות כאלה על הסרט והוא לא פועל טוב.. שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו.. אבל מה הבעיה בדיוק ? ניסיתי את שלושת הדרייברים האחרונים ובכולם הייתה אותה בעיה. ועוד שאלה, קראתי קצת על פתיחת צינורות, זה אפשרי בכלל ב7600gs ? כדאי לי להתקין דרייברים של אומגה ? (הם מבוססים על דרייברים מ2005 לפי מה שראיתי..)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yamabushi,

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ????

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Split,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by roadrunner,

אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם חשבתי על שלושה כרטיסים, ואני לא יודע איך לבחור ביניהם את האחד הטוב יותר ביחס עלות/תועלת כולם של GIGABYTE דגמים : u] 9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH הקול הפנימי אומר "לך על ATI " - אין לי הסבר מדוייק למה המחירים זהים +/- מה אתם אומרים ? תודה רבה! נ.ב - הכרטיס לא מיועד למפרט אותו אתם רואים באתר (המחשב שלי) מחירים לפי הסדר 811 / 840 / 793 (בש"ח כולל מע"מ)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.