כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר של ה8800GTX של XFX ירד ל2999 ש"ח, האם מתחילה מגמה שתוריד את הכרטיס לכיוון ה2500+- בחודשיים הקרובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=15515 ו8800GTX OC של BFG גם הוא ירד מתחת ל3K וכעת עולה 2990.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מומהר ומגיע עם קירור של Accelero וזה נראה לי הכרטיס הכי זול שראיתי של 9800GTX+ יש סיבה לא לקנות אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מוכר את הכרטיס ,האם הוא איכותי ? ברמה של 980 ? יריץ לי ללא בעיה 1440P גודל מסך 27 אינצ' ? החברה הזאת איכותית ? מה אתם אומרים,כדאי ללכת עליו ? http://www.amazon.com/EVGA-Superclocked-Signature-Dual-Link-06G-P4-3793-KR/dp/B00IKQOPZW אין לי סבלנות לחכות ל 1070,תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי Sapphire אבל לאחר שקראתי הרבה מאוד תגובות של אנשים בפורום ראיתי שכתבו שSapphire עושה הרבה בעיות במשחקים המחשב קורס נתקע וכו.... מה אתם ממליצים לי ליקנות אני ממש ממש לא יודע כבר מה לקנות תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישו פתח אותו כבר ל 6970??? מחר אני רוצה לקנות אותו מ קיי אס פי עולה 1450 אגב יש לי אנרמקס 525 פרו 82+ וכבר אמרו לי שהכרטיס הזה עדיף על 5850/70 והספק שלי יכול להחזיק אותו... אגב יש לי 720 טריפל קור 4 גיגה דידיאר3 1333 וכרגע רץ על 4850 תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
9600GT הנוכחי מעבד:Q6600 לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה זיכרון 4 ג'יגה ספק כח 500-550 W אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT) יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב) אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;] אז אשמח להמלצות, תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
O0 אמממממ... אוקי לגבי כרטיסי מסך הזיכרון שלהם זה חשוב? ומה אם מצאתי כרטיס מסך בעל 32 MB (זה המון לא????) במחייר של איזה 700 זה זול ? צגידו שווה לקנות?? 1 מאלו ... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68784=165048 ------------- עוד שאלות.. יש לי כרטיס מסך כזה: משהו כזה בערך .. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 256MB Gigabyte או כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 128MB Gigabyte אני רוצה לקנות חדש יש לי PCI EXPREES וזה קשור איזה לוח יש לי יש לי של GIGAVYTE אז צריך יצרן של הכרטיס מסך אותו הדבר? טווח מחירים: 500 - 900.. לא יודע לא משהו חדש.
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך (במיוחד עכשיו שיצאו כל העניינים לאחרונה) הדרישה היא פשוטה: אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיריץ טוב וחלק World of Warcraft (כולל Burning Crusade למרות שאני לא בטוח שזה בכלל משנה משהו) ב 1280x1024 עם כל הפילטרים וכל ה Settings על High. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-