כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חברים רציתי לדעת לאילו תדרים הגעתם ב-OC עם ה7970 dual x ומאיפה רכשתם? אני רוצה לדעת אם נפלתי על כרטיס בעל פוטנציאל OC נמוך או שזה באופן גורף לקניה הקבוצתית? ועוד משהו, מה ציון ה-asic שלכם ? אשמח אם תעדכנו
-
- 66 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מחשב לא ישן יחסית, עם מעבר I5 מהראשונים שיצאו 2.6ghz ,כרטיס מסך hd5770. ויש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3165#sp אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ... יש לי 2 שאלות... 1. במידה ואני יעדכן לכרטיס מסך עדכני וטוב, כמה משמעותי יהיה ההבדל בגראפיקה במשחקים בין המעבד שלי למעבדים החדשים? 2. האם יכול להיות שכרטיס מסך חדש לא יתאים ללוח האם שלי? (יש כל מיני PCI Express 3,2 ואין לי מושג מה זה אומר...) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
GTX 560 = 550 שח 5870 = 500 שח מיפרט מחשב: מעבד : IntelCore 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box יש לי גם שמור בביוס אוברקלוק ל3.6 עם זה עוזר ! קירור מעבד : arclic 7 pro לוח אם : Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכרטיס מסך יש כפתור שפותח את שאר ה"שקר כלשהו" וזה אמור להיות כמו 6970 הכרטיס עצמו מדגם Sepphire HD6950 Dirt 3 edition המאווררים שלו עושים המון רעש ואני לא מצליח לנקות אותו. את BF3 הוא מריץ יפה אבל לא בגרפיקה מלאה וכשיש הרבה אקשן אז מרגישים בירידת פריימים. אשמח לעצתכם
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק מחשב, צריך בשבילו כרטיס מסך Intel 82915G או 82910GL ומעלה. אני רוצה לדעת אם הוא יעבוד על המחשב שלי (יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset).
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט - Intel c2d e6300 965P - S3 2x - DDR2 512mb + DDR2 2GB hec 400w היה לי פה גם , 7600gs אבל הוא שבק חיים... המלצה לכרטיס חדש למולטימדיה ומשחקים קלים - עד 250?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד q8200 4 גיגה זכרון מסך 22 full hd למשחקים כמו call of duty וneed for speed , starcraft וכשיצא ה c&c החדש גם לא אכפת לי לשחק על הגדרות בינוניות רק שירוץ חלק יחסית חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18168 או אולי זה? http://ksp.co.il/?uin=16816 יספיק לי ? מי מהם חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-