עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LifeBoih,

אז ככה בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני צריך לקנות אחד חדש ואשמח שתעזרו לי למצוא אחד שיתאים אני כן מבין אבל לא בטוח איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח אם. כעקרון התקציב שלי הוא עד 900 שקל ואני יכול לחרוג גם לאלף אבל לא יותר מזה,שימוש נטו לגיימינג. המפרט הוא כזה: Operating System: Windows 10 - x64bit RAM 2x8 1333 ddr3 CPU i5 4460 3.2 ספק כח 530W Storage WD 1TB SSD 128GB Motherboard gigabyte GA-H97-DH3-H97 GPU gigabyte GTX 960 4G

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by diamante,

בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by levy18,

אני מחליף כרטיס מסך (כרגע 9800GTX) לאחד חדש כי אני קונה מסך חדש 24" (כרגע 19) ולפי מה שהבנתי צריך כרטיס חזק יותר למסך עם רזולציות כאלה לפי הסטיקי בפורום כרגע אני מתלבט בין HD5770 לבין HD6850 האם התוספת של ה-200₪ שווה את זה? או שבכלל עדיף ללכת על כרטיס של NVIDIA?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הכוונה היא להשקיע בחלקים אחרים כגון כרטיס מסך טוב חשבתי לקנות מסך יד שניה השאלה היא האם אני יסבול מאיכות ירודה או מקרינה עקב העובדה שהמסך ישן :

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by baraksaar,

קיבלתי 5150 המפרט שלי הוא pentium 4 2.6 ht 800mhz msi 865pe neo2 s 512mb dual ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

המחיר של ה8800GTX של XFX ירד ל2999 ש"ח, האם מתחילה מגמה שתוריד את הכרטיס לכיוון ה2500+- בחודשיים הקרובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=15515 ו8800GTX OC של BFG גם הוא ירד מתחת ל3K וכעת עולה 2990.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DOGMA,

כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by tom88,

אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by orila,

שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

17. Started by igig19,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש

18. אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?

19. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by WarMachine,

מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by questionman,

אחרי 5 שנים, כרטיסי היקר (GTX 460) הלך לעולמו והחלטתי להחליפו ב970 GTX. עכשיו ראיתי שיש כמה גרסאות שלו ורציתי לשאול: 1) האם גרסאות הOC שוות את ההבדל במחיר? 2) קראתי שרק 3.5 ג'יגה מהזיכרון שלו פועל בכל המהירות והחצי הנותר בפחות. האם זה כזה משנה? 3) ראיתי כרטיס אחד עם 3 מאווררים (WINDFORCE) וכרטיס אחר עם מאוורר אחד (MINI). הביצועים ביניהם שונים או שפשוט המיני מתחמם יותר? המחירים שלהם די דומים. המפרט שלי הוא: I5 4670 H81M-HD3 R9 280X 3GB (זמנית) האם הכרטיס יתאים ללוח אם והאם הוא תואם לגודל של ה280X (נשאר עוד סנטימטר או שניים)?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dids22,

היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yamabushi,

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים