עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dids22,

היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tom88,

אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by אמנון,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8600GT ל-ATI 4870 האם כרטיס מסך זה מתאים(יעלה )למחשב שלי מפרט: ספק 450W קרוסאר חדש לוח אם-PCI EXP X16 GIGABYYTE GA-915P זכרון-2 G מעבד-P4 3 G 775S תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by FishnZone,

קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by StrikeEagle,

יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 4600*2 1Gb\667 ? לרזולוציה 768*1024 בלבד!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041103035406.html :alcoholic:

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום וברכה, הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון יש לי מערכת מחשב "ישנה" Amd 64 3200{754} Asus k8v dlx 1024 A-data 400 mhz and a 9800 pro בקיצור... הRADEON המסכן לא סוחב כבר... מה כרטיס הAGP הכי משתלם\חזק שאני יכול לקנות , תקציב = אין בעיה... תודה מראש Imbashama {סליחה על הניק , אבל אני לא בנאדם מקורי } אהה כן , אני מכיר את הפורום דרך אח שלי שהיה משתמש כאן מזמן... אבל היו לו "תקלות " עם המנהלים, סומך עליכם!

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס ייכנס למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?

13. לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת לכתבה

14. Started by LifeBoih,

אז ככה בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני צריך לקנות אחד חדש ואשמח שתעזרו לי למצוא אחד שיתאים אני כן מבין אבל לא בטוח איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח אם. כעקרון התקציב שלי הוא עד 900 שקל ואני יכול לחרוג גם לאלף אבל לא יותר מזה,שימוש נטו לגיימינג. המפרט הוא כזה: Operating System: Windows 10 - x64bit RAM 2x8 1333 ddr3 CPU i5 4460 3.2 ספק כח 530W Storage WD 1TB SSD 128GB Motherboard gigabyte GA-H97-DH3-H97 GPU gigabyte GTX 960 4G

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by High_Ping,

לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?

19. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Spyro_AE,

שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Plast,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום התקנתי ווינדוס והכל אחלה.. ברגע שאני מתקין את הדרייבר של הכ.מ, נהיה לי פשוט מסך שחור\כחול.. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס למחשב במצב בטוח ומוחק את הדרייברים.. את הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI, וניסיתי גם את של GIGABYTE(גרסה יותר ישנה.. בATI זה 14.6 וGIGABYTE 13.10) מישהו יכול לעזור בבקשה?

23. Started by ggg123,

היי, הנה המפרט של המחשב שלי נקנה לפני יותר משנתיים: INTEL CORE 2 DUO E6600 THERMALTAKE BIG TYPHON ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 WD SATA II 250GB 16MB Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb Gigabyte AURORA Tower Case Aluminium Blue LED Silver- ENERMAX LIBERTY 500W כצפוי המשחקים החדשים כבר לא כל כך עולים כראוי, כגון: NBA 2K9, GTA IV, CALL OF DUTY 5 ברצוני לשדרג את הכרטיס המסך, כרגע הכרטיס הטוב ביותר שמצאתי בתקציב 1200 ש"ח הוא Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition 1Gb DDR5 PCI-e Model 28314 בנוסף חשבתי גם לשדרג את הזיכרון מ 2 ל 4. האם יש בכלל צורך בכך?

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ravnadal,

האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.