כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מרגיש חובה נעימה לשתף את החברים, חלקכם היותר וותיק וודאי זוכר את השרשור שלנו בפורום המתעסק ברכש ציוד משומש בכסף קטן, לעיתים קטן מאד, והרכבת מחשב שלם באמצעותו - כזה אשר יכול לשמשנו לכל מני צרכים בבית, בכללם מחשב לילד או מחשב לעמדת HTPC בחדר טלויזיה/סלון למשל. אז אחד המחשבים הללו שנרכשו על ידי אשתקד (ועבר כמה שדרוגים קלים בדרך) עד שהגיעה לתצורה הבאה: מעבד אינטל דו ליבתי בסיסי ביותר G3220 (דור haswell) על לוח ערכת שבבים H81 של gigabyte שהורחב ל- 8GB ram וכיום שוכן בו כרטיס מסך GTX560Ti הרכב שעלה מאות שקלים בודדות לחלוטין, קרי כסף כיס. וכל אחד יכול להכנס ללוחות יד 2 ולהרים מחשב כזה באזור 200-300 ש"ח + כר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי, ואחרי שהרכבתי אותו הרצתי את ה 3dmark 2001 se... המפרט שלי הוא: amd 2100+ (בלי OC כרגע) winbond 512 MB 2700 (שני סטיקים של 512 - ג'יגה זיכרון) epox 8rda+ nforce 2 gigabyte radeon 9700 pro WD 80 G 8MB buffer הציון שקיבלתי אחרי ההרצה הוא 12406. רציתי לשאול האם הציון שקיבלתי הגיוני למפרט שלי ולכרטיס מסך?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה יצאו הכרטיסים מהדור החדש. ואפילו חבר שלי במנהטן למשך החודש הקרוב אני רוצה לשדרג כרטיס מסך שיקנה בארה"ב והחבר יביא לי שיחזור. עדיפות גבוהה לכרטיסים עם אחריות שאפשר להשתמש בה גם בארץ אם זה אפשרי בכלל... אם זה מעניין, המחשב שלי: לוח ASUS P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספקCorsair TX 750W תקציב 1000-1500 ש"ח \ 250-400$ מעדיף כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. המלצות ולינקים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 4, עם המפרט הבא - Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: X48-DS4 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 כרטיס נוכחי : 4850 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI display adapter (0x9442) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גיימינג בשאיפה לביצועים מקסימאליים ברזולוציה 1920X1200 מסך 24''. או שאולי בכלל 1500 זה לא מספיק?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולה במחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169 הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332 הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244 הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות. ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט דגם הלוח : GA-H67M-D2-B3 המעבד : i5 2300 כרטיס מסך נוכחי : gt 610 ספק כוח : Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M השאלה היא האם כרטיס המסך שאני רוצה לשדרג יעלה לי ללוח הכרטיס הוא : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת שאוכל להריץ משחקים (Dishonored 2, Overwatch) בדרגות הגרפיקה הגבוהות ביותר. המפרט: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מסך DELL U2312HM הבנתי שעדיף לשדרג כרטיס מסך + מסך שמאפשר עד 144fps. בהנחה שמדובר בתקציב גמיש יחסית של כ-4,000 ש"ח (ואין חובה לנצל את כולו...) - מה כדאי לקנות? תודה, מדוקס.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים-גיימינג באילו משחקים תשחק? watch dogs 2,The Witcher 3,gta v,froza horizon 3,doom אני רוצה להיות יכול להריץ את המשחקים האלה על low זה מספיק לי והותר. מפרט המחשב:http://speccy.piriform.com/results/lAfuZlDUakckEEdHrJEfPhj איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה?pilot 24 full hd ומסך טלוויזיה muller 40 led full hd המחשב יהיה מחובר לשתי מסכים אז אני צריך כרטיס שתומך בשתי מסכים. ספק כוח: (תמונה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים... מה לדעתכם עדיף??? GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-