כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולה במחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169 הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332 הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244 הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות. ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט דגם הלוח : GA-H67M-D2-B3 המעבד : i5 2300 כרטיס מסך נוכחי : gt 610 ספק כוח : Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M השאלה היא האם כרטיס המסך שאני רוצה לשדרג יעלה לי ללוח הכרטיס הוא : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה האתר והפורמים פה פשוט נהדרים כל הכבוד על ההשקעה עכשיו לבעיה שלי טוב אז ככה זה המסך של המחשב שלי: http://www.dailysale.co.il/isapi/thumb.dll/showimage?file=d:\home\electrokubi\images\qualety\TV_LG_193.jpg&w=300&h=300&q=4 וגם זה למי שרוצה פירוט על המסך:http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2588695 אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיס מסך מתאים למסך כזה כי הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב מספיק בשביל המסך הזה הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1152 על 864 ולא רואים טוב בכלל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה כרטיס טוב למסך הזה תודה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רבותיי, לפני למעלה מ3 שנים רכשתי מחשב עם E7200 וHD4850 512MB ו4GB DDR2. כעת אני שוקל לשדרג אותו - ייתכן ל6870, אבל המעבד החלש שלי מרתיע אותי - אני חושש שהוא יגביל כרטיס מסך חזק כמו 6870. מה דעתכם בנושא? 6870 יהיה שדרוג משמעותי מה4850? האם יש טעם בכרטיס מסך חדש על מערכת מיושנת? או שכדאי כבר לחכות להתיישנות טוטאלית של המחשב ולחשוב על מחשב חדש? אם זה חשוב - אני עובד ברזולוציה של 1680X1050. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב ( קצת ישן ...) עם הנתונים האלה: מארז - SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black מעבד - INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY לוח אם - H67M-GE הנתונים האחרים לא חשובים , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך כי הכרטיס מסך Onboard לא סוחב לי סרטים חזקים ( 1080 וכדומה ....) איזה כרטיס מסך אני יכול לרכוש ? שיתאים גם כמובן בגובה שזה הבעייה הקשה. תודה לעוזרים , Tom
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקטע שאין לי יותר מידי כסף ואני רוצה ביצועים ממש טובים הרזולוציה שלי 1280x1024. אז חשבתי להתפשר קצת עכשיו ועוד איזה חודשיים לעשות מערך כפול שהבנתי שמשתווה ל5870 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפחות אני חושב שהוא נשרף, הסתכלתי קצת על מחירים ונראה שהם לא באמת זזו בשנתיים האחרונות. בכל אופן אני לא חושב שאני צריך משהו יותר חזק, אבל אשמח להמלצה על איזור ה 900₪-1400₪ מישהו יודע אם gainward מתחייבת לאחריות על הVram מעבר לאחריות הכוללת של הכרטיס שפגה אחרי שנה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-NOD32 מוחק לי קובץ שהוא חושב שהוא וירוס והוא לא יש אפשרות לאשר את הקובץ בתוכנה?? בשביל שהיא לא תחשוב שהוא וירוס
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה כרטיס עדיף ? Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI ב900 ש"ח או Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 HDMI ב1030 ש"ל ההפרש ביצועים בינהם שווה את ה130 ש"ח או שה5850 מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה מקסימלית? ומה זה ה VAPOR X של ה5850 ? ואם יש לכם עוד הצעות אחרות לכרטיסים ב900-1000 שקל אשמח לראות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-