עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Gil80,

יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ברשותי כרטיס Asus 7750 http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77501GD5V2/ ולוח אם Gigabyte hd4 באתר של אסוס כתוב שלכרטיס יכולת Crossfire אם אני יחבר עוד כרטיס ללא החיבור יהיה עדיין התאמה ביניהם?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  5. יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, יצא לי לקחת חוברת קטלוג של באג ופתאום הופתעתי לראות שם מחשב עם כרטיס מסך HD 8730M האם מדובר על טעות הקלדה? או שאני פשוט לא מעודכן? אם השני הוא הנכון האם מדובר על כרטיס טוב למשחקים? תודה מראש מישהו

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by meitar9,

-תקציב: 1000ש"ח ~ -הכרטיס מיועד לממשק: PCI-E -מעבד. ntel core 2 quad q9550 -זיכרון: 8GB RAM -מסך: LG w2353V - 1920 x 1080 -ספק. Antec VP550P -שימושים. גיימינג בהתחלה התעניינתי ב- 660TI אך הלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E 3.0 אז ירדתי סדרה כדי שיתאים ל PCI-E 2.0 ל- 560TI ומצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10579 אשמח לחוות דעת על הכרטיס או הצעה לכרטיס אחר. תודה רבה. (:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 11GnR,

אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Gal.S,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by Ram23,

רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Tzach_n,

טוב, יש לי הזדמנות פז להביא כרטיס זהה לכרטיס שיש לי במחשב במחיר מצויין ללא מע"מ ועלויות משלוח. אני שוקל ממש לחיוב לעשות את זה, יש לי רק שאלה אחת, האם הספק יחזיק? ;D ;D ;D אני עם Seasonic X-650 שידוע בביצועיו ויכול לספק גם בכיף 700W בעומס. ראיתי ש-GTX690 צורך במאמץ מלא עם 3960X באוברקלוק 550W. האם הספק שלי יחזיק לי זוג 680 ב-SLI ללא דאגות מיותרות?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  17. היי יש ברשותי כרגע 550GTX TI שהוא 192 BIT חדש על Q8300 2.50GHZ עם 2 ג'יגה זכרון יש באפשרותי לקבל את הכרטיס הזה ללא תשלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798261 שהוא 256 BIT השאלה אם כדאי אם הוא יותר טוב או שהג'יפורס יותר חזק ממנו רציתי לדעת קצת יתרונות וחסרונות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חברים רציתי לדעת לאילו תדרים הגעתם ב-OC עם ה7970 dual x ומאיפה רכשתם? אני רוצה לדעת אם נפלתי על כרטיס בעל פוטנציאל OC נמוך או שזה באופן גורף לקניה הקבוצתית? ועוד משהו, מה ציון ה-asic שלכם ? אשמח אם תעדכנו

• 66 תגובות
    • 9k צפיות
  20. Started by Arisum,

שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  23. אני לא מצליח לשים את הברגים של המארז (R4) יחד עם הכרטיס, לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס, אבל כנראה של הכרטיס... יש תמונה מצורפת. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by outlook,

(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים