כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך פעם מחליט לעבוד ופעם לא, פעם רואים מטושטש ופעם טוב , איפה אפשר לתקן אותו? יש מעבדה או משהו?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום , בעקרון אני לא משחק הרבה , ואם כן אז ברזולציה נמוכה יחסית (מסך 20 ומטה). אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיפעיל כל משחק בהגדרות טובות + , גם בעוד שנה ויותר. הדבר היותר קריטי זה השקט - צריך כרטיס שיהיה שקט (בעת עבודות מחשב רגילות , לא משחקים). חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9284 - GTX 650TI 850 ש"ח או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240 - HD7850 980 ש"ח או GTX 660 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 1230 ש"ח אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD 7870 וביצעתי בו אוברקלוק גבוה ששיפר לי מעל 17FPS במשחקים האוברקלוק ללא מתחים זה רק העלאה של תדרים זה יקצר את חייו או יתקלקל במשך השנים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע מה אתם אומרים לעצמיכם, רצית כרטיס יקר יותר וזנחת את הDUAL X (עכשיו נדפקת). חברים גיליתי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני ממש צריך את עזרתכם ,היא ממש מציקה לי, הכרטיס נרכש לצערי ב-KSP כיוון שרק שם הוא נמכר ובמחיר טוב. אז ככה גיליתי כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, משנה שם איכות או פעם בה סתם בגלישה פתאום יש מין ריצוד/גל על המסך של חוסר יציבות, כמו מין גל כזה כשעושים OC ומשנים מתחים . בסרטון הבא תבינו למה התכוונתי: חשבתי שזו בעיה בגלל ה-crossfire אז ניתקתי כרטיס אחד ולא עזר, הסרתי את הדרייברים ועדכנתי מחדש ולא עזר, שינמכתי גרסה לדרייברים ולא עזר, ניסיתי לחבר רק ב-DVI ולא עזר, חיברתי רק מסך אחד ופתאום נעלמה הבעיה, חיברתי שניים והבעיה חזרה. יש לי שלושה מס…
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר'ה! אני בדר"כ רוכש מחשב במטרה שיספיק לבערך 5 שנים. אני רוכש את החומרה הטובה ביותר, ואז משדרג רכיבים בה. כעת, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. זהו המפרט הנוכחי שלי כרגע: _______________________________________________________________________ מעבד: i7 920 2.67 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 [לדעתי ה PCIe שלו תומך רק ב X2 :-\ ] כ.מסך נוכחי: Gainward GTX260 Golden Sample Edition [כרטיס שמגיע אחרי שעשו לו סוג של OC]. זיכרון: 12GB _______________________________________________________________________ אני מעוניין בכרטיס מסך חדש רק של NVIDIA. הרבה זמן אני לא מעודכן במה שקורה בשוק. כרטיס המסך שלי עלה בזמנו 900 שקל, ועכשיו אני רואה מחירים מטורפים [!!] של 2700 וש…
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יצא לי לקחת חוברת קטלוג של באג ופתאום הופתעתי לראות שם מחשב עם כרטיס מסך HD 8730M האם מדובר על טעות הקלדה? או שאני פשוט לא מעודכן? אם השני הוא הנכון האם מדובר על כרטיס טוב למשחקים? תודה מראש מישהו
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Asus 7750 http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77501GD5V2/ ולוח אם Gigabyte hd4 באתר של אסוס כתוב שלכרטיס יכולת Crossfire אם אני יחבר עוד כרטיס ללא החיבור יהיה עדיין התאמה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני מריץ את ה-670 שלי די טוב, כלומר עשיתי לו OC קצת gpu boost = 1228mhz : memory clock 3445(x2) mhz (ומשחקים כגון BF3 עובדים על 1900X1020 באולטרה על 60fps ׁ(בגלל Vsync) יש לי 3770K שרץ על 4.7, 16 גיגה זכרון 2400MHZ של Kingston beast וספק 750W... רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמותי ב-FPS בהנחה שלא אהיה במצב VSYNC ON ? האם -750W של croasir tx הם מספיק למערך SLI של שני 670 (של אסוס ) ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה