כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (כתבתי גם בהודעה על מסכי ה crt אך אני חושש שכבר לא ישימו לב ...אם טעות בפי, סליחה ונא למחוק). תראו, אני רוצה לקנו מחשב, עם מסך CRT..התקציב שלי הוא עד 1000 אבל אני לא רוצה להגיע לזה. המסך מיועד למשחקים אבל אני לא צריך להגיע לרמת צבעים מדהימה שאין כמוהה. יש לי כרגע את המסך F700B של LG, שאני פשוט מרוצה ממנו מכל דקה שהוא אצלי, אולי בגלל שלא ניסיתי אחרים. אני מתלבט כרגע בין ה - F700P לבין ה - Samsung793. אני יודע שרובכים, אולי אפילו כולכם ימליצו על ה - 700P ביחס לסאמסונג אך אני רוצה לדעת למה? זה שקצב הריענון של ה - LG ברזולוציה מקסימלית יותר גבוה, זה לא מה שישכנע אותי. רואים יותר ברור? צבעים יותר חיים? ההבדל כל כך גדול? או אם אתם בכלל לא ממליצים על שניהם, אז מה כ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים, עלה לאחרונה מדריך שהקיף את כל כרטיסי המסך הנוכחיים ונועד לעזור לאנשים מתחילים ומתקדמים כאחד. על מנת שהמדריך לא יעלם בים של ספאם, הוחלט להשאיר אותו נעול, וכל הערות/הארות/שאלות/בקשות בדיון הזה. אני אשתדל לעקוב אחרי הדיון ולשפר כל מה שאפשר. שימו לב שהמדריך לא סופי (כמו שגם היה כתוב במדריך עצמו), והוא כבר הספיק להתעדכן 3 פעמים מאז, וזה עדיין לא סופי. טוב, אני לא ארבה במילים, הבמה שלכם, אני אשמח לשמוע משוב.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים...... :xyxthumbs: אז כך נכון להיום יש לי 6800 אולטרה שעושה 493 עם קרור אוויר!!.... 6700 נקוודת ב 3dnark05 וכבר הוזמן לו קרור מיים של דנגר דן עם פלטייה של 170 וואט!.. בכול מקרה יש לי אפשרות להביא את ה7800gtx החדש לארץ מחו"ל.. השאלה שלי היא עם כדי לי למכור את ה6800 אולטרה שלי ולהביא את הכרטיס הזה או לא? יחיאל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitor מה אתם אומרים כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-