כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד i5 דור 3, 8GB DDR3, לוח gibabyte h77-ds3h, מסך view sonic 24" 75hz, וקשיח HDD. אני רוצה להריץ עליו fortnite וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך. הבעייה שיש כ"כ הרבה, ואין לי מושג איזה... אז אם אני רוצה שיהיה כרטיס שיוכל לשמש גם למשחקים -סבירים- הבאים שהילד (כרגע בן 10) יגדל אליהם (ולהעביר אותו למחשב חדש בעתיד) איזה דגם כדאי? חשבתי על 1060 אבל אין לי מושג איזה מהם. תודה על כל עזרה אייל
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מטרת פוסט זה היא לתת רעיון של מיקום כרטיסי מסך בעוצמת העיבוד התלת מימדית שלהם בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים בשוק כרטיסי המסך מחולקים לקטגוריות שונות על פי רמת הביצועים הכללית שלהם ורלוונטיות לשוק של היום. כל קטגוריה מסודרת מהחלשים לחזקים בה לפי שורות הבהרות חשובות א - הדירוג הוא מאוד סכמתי ומסתמך על מספר מקורות ברחבי הרשת בנוסף לבדיקות שנעשו על ידי. ב - לא כל כרטיס שמדורג מעל שני יהיה חזק ממנו בכל משחק! כרטיסי מסך שונים בנויים שונה וביצועיהם שונים במשחקים שנבנו שונה ג - לא תמצאו כאן את כל כרטיסי המסך בהסטוריה, אלא את הפופולאריים ביותר בישראל שנמצאים בשימוש בעיקר ב-5 השנים האחרונות ד - כל קבוצת כרטיסים בשורה מכילה ממוצע ביצועים ד…
-
- 17 תגובות
- 47.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוודוו שלוש עם TV-OUT תודה לכול העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה מומלץ אשמח לשמוע מכם התקציב שלי עומד על גג 700 (יד שניה בא באופציה?מה לחפש מה לבדוק?) המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500 א לא יכול לצלם הוא תקוע בצד של המארז.. המשחקים שאני רוצה לשחק נגיד הWATCH DOGS BF4 ..אני לא מעודכן פשוט מה חדש אשמח אם תמליצו על מה שיעשה את העבודה במחיר הזול ביותר תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
UPP..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-