כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/NVIDIA-Allegedly-Launching-Quadro-K6000-GK110-GPU-Professionals לפי החומרה טיטן איכותי יותר אז למה עולה פי 3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש בבעלותי מחשב חזק מאוד. אני מרבה לשחק ולכן רכשתי כרטיס מסך נוסף בנוסף לקיים ושניהם AMD RADEON HD 7970 אחד קצת יותר מהיר מהשני. לאחר שבמבצע מסובך של יומיים ללא שינה הצלחתי לדחוף למארז ספק נוסף של 1200W בנוסף לספק הקיים של 1200W שלבד לא הצליח להחזיק מעמד עם כרטיס אחד. לאחר מכן השוואתי בין התדרים של הכרטיסים וניסיתי לשחק. להפתעתי גיליתי כי כל המשחקים החדשים (battlefield 3,assasins's creed 3 , crisis 3) ועוד... בכולם אני מקבל ביצועים ירודים יותר מכרטיס יחיד פי 6 ולרוב עצם הכניסה למשחק מפילה את המחשב וגורמת לאתחול. לכן הורדתי את driver של AMD 13.2 בגרסאת בטא במקום הdriver הרשמי שהוא 13.1 שהיה מותקן. זה פתר את הבעיות לחלק מן המשחקים וחלק לא. האם יש למישהו רעיון כיצד לפ…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשוות בין 2 כרטיסי מסך (2 לפטופים שבדקתי, לדעתי לא רלוונטי איזה לפטופים וכיו"ב אבל אם תבקשו אתן גם אותם). אני לא ממש מצליח להבין משהו מההשוואות היות ואני לא מבין בכרטיסי מסך, אבל מצאתי ב-notebookcheck.net את שניהם, ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים, מה יותר טוב וכו'. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html השימוש הכי גבוה שאצטרך לדעתי הוא לגיימינג, גם הוא לא כבד מדי אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ דברים בכיף ולא להיות מוגבל בגלל כ. מסך. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת
-
- 9 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, זה הולך להיות סיפור טיפה ארוך עם כמה שאלות, אודה לכל תגובה לכל שאלה. אז ככה, יש לי כרטיס xfx 9800gt שהתחיל לעשות בעיות לפני כמה חודשים. הבעיות היו רק במשחקים (סתם לדוגמא civilization V, call of duty, ואפילו heroes 3), איך שהייתי מתחיל לשחק קצת היה פריז במשחק והייתי צריך לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה ניסיתי פתרונות תוכנתיים, החלפת דרייבר להכי חדש (לפי המדריך באתר) - לא עזר, אחר כך פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים חדשים - לא עזר. התחלתי לחשוב שהבעיה חומרתית. פתחתי את המארז ניקיתי אותו מאבק, החלפתי משחה טרמית לכרטיס אבל זה לא פתר את הבעיה, ואז הסתכלתי על הכרטיס וראיתי שארבעה קבלים מנופחים, וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שהדבר נפוץ לכרטיסים כאלו, והבעיות שתוארו תאמו במדויק לשל…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי בהתחלה לקחת את המעבד Intel Core i7 3770K אבל המליצו לי לקחת את i5 3570K ואז עוד מישהו בכלל המליץ לי לקחת i5 3470 השאלה האם יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ה- FPS , בשילוב עם כרטיס מסך Gigabyte GTX 670 OC 2GB ואיך הם מבחינת עלות/תועלת ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
וינדוס 7 64 ביט. כרטיס hd 7750. נסיתי עם הדרייבר המתאים באתר של amd וגם עם הדיסק שקיבלתי בעת הקניה. מקבל הודעת שגיאה " the inf file was not found". כמו כן לא מצליח לראות בכלל שום נתון על כרטיס המסך במקומות בהם יש פירוט חומרה. חיפשתי קצת פתרונות לשגיאה הזו ברשת. יש כל מיני הצעות לפיתרון, אחת מהן לעדכן את הדרייבר דרך ה- device manager , אבל אני לא מציח למצוא איך עושים את זה. הכרטיס מסך הקודם הוא על המעבד (i3 ), אבל אמרו לי בחנות שהוא חדל לפעול אוטומאטית.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD 7870 וביצעתי בו אוברקלוק גבוה ששיפר לי מעל 17FPS במשחקים האוברקלוק ללא מתחים זה רק העלאה של תדרים זה יקצר את חייו או יתקלקל במשך השנים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות. GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 OVERCLOCKED הבדל של 15שקל בינהם איזה מבינהם עדיף גם לטווח הארוך שיתאים לכל הדבריים החדשים שיצאו. במפרט אני שמתי את הכרטיס היקר יותר כדי ליראות את המחיר הסופי. אם יש המלצה על מארז תירשמו. מפרט מTMS [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪889 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪295 [/td][/tr][tr][td]SS-500BT[/td][td]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only[/td]…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ברשותי כרגע HD5850 מומהר ל860\1125 וכרגע משחקים רצים בצורה סבירה ושחיקה לחלוטין על 1680x1050. אני רוצה לנצל את העובדה שהHD7870XT לא יקר במיוחד ולשדרג לספק מודולרי חדש + כרטיס חדש ואת הספק ואת הכרטיס להעביר למערכת אחרת בבית. הHD7870XT הוא מחליף ראוי?או שכדאי לחכות כמה חודשים + עד הסדרות החדשות ? ברוב המשחקים ניתן לשחק בצורה סבירה אבל בחלק אשמח לשחק על הגדרות גבוהות יותר \ בצורה חלקה יותר.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה! אני בדר"כ רוכש מחשב במטרה שיספיק לבערך 5 שנים. אני רוכש את החומרה הטובה ביותר, ואז משדרג רכיבים בה. כעת, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. זהו המפרט הנוכחי שלי כרגע: _______________________________________________________________________ מעבד: i7 920 2.67 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 [לדעתי ה PCIe שלו תומך רק ב X2 :-\ ] כ.מסך נוכחי: Gainward GTX260 Golden Sample Edition [כרטיס שמגיע אחרי שעשו לו סוג של OC]. זיכרון: 12GB _______________________________________________________________________ אני מעוניין בכרטיס מסך חדש רק של NVIDIA. הרבה זמן אני לא מעודכן במה שקורה בשוק. כרטיס המסך שלי עלה בזמנו 900 שקל, ועכשיו אני רואה מחירים מטורפים [!!] של 2700 וש…
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום , בעקרון אני לא משחק הרבה , ואם כן אז ברזולציה נמוכה יחסית (מסך 20 ומטה). אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיפעיל כל משחק בהגדרות טובות + , גם בעוד שנה ויותר. הדבר היותר קריטי זה השקט - צריך כרטיס שיהיה שקט (בעת עבודות מחשב רגילות , לא משחקים). חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9284 - GTX 650TI 850 ש"ח או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240 - HD7850 980 ש"ח או GTX 660 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 1230 ש"ח אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס מסך פעם מחליט לעבוד ופעם לא, פעם רואים מטושטש ופעם טוב , איפה אפשר לתקן אותו? יש מעבדה או משהו?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-