כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
גירסת מנהל ההתקן העדכנית של NVIDIA, בגירסה 344.75, מאפשרת, סוף סוף, שימוש בטכנולוגיית ה-MFAA בכרטיסים מבוססי ליבת ה-GM204 החדשה של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-mfaa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%94/
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז המאג שלי (XJ810) התחיל להראות סמני זיקנה אחרי 3 שנים שהוא שירת אותי נאמנות, התיקון שלו לא עזר. עכשיו אני מחפש מחליף, ואני די מעדיף LCD גם מעקרנונות נוחות וגם מעקרונות סטייל ( ) מה שיש לי כרגע הוא 19'' ככה שאני לא אהיה רגיל למשהו קטן מ-19 CRT או 17LCD, וזו גם ההעדפה שלי. רציתי לדעת האם בתחום ה-2500 שקל היונדאי Q17 הוא המסך הכי טוב (אני לא יכול שקל יותר, עד ששכנעתי את ההורים שאני צריך מסך ועוד ב2500 שקל יצאה לי הנשמה :-X) למשחקים. חשוב לי שהתופעות הידועות של המסכים הדקים יהיו כמה שפחות משפיעות, האם למישהו שיש את המסך הזה יכולה להיות המלצה עליו למשחקים? לאינטרנט אני יודע שהוא מצוין, זה אין מה לשאול ;D חשבתי גם על 19'' CRT- וויוסוניק P95+ שעולה בערך 1800 שקל. הוא …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה יצאו הכרטיסים מהדור החדש. ואפילו חבר שלי במנהטן למשך החודש הקרוב אני רוצה לשדרג כרטיס מסך שיקנה בארה"ב והחבר יביא לי שיחזור. עדיפות גבוהה לכרטיסים עם אחריות שאפשר להשתמש בה גם בארץ אם זה אפשרי בכלל... אם זה מעניין, המחשב שלי: לוח ASUS P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספקCorsair TX 750W תקציב 1000-1500 ש"ח \ 250-400$ מעדיף כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. המלצות ולינקים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים-גיימינג באילו משחקים תשחק? watch dogs 2,The Witcher 3,gta v,froza horizon 3,doom אני רוצה להיות יכול להריץ את המשחקים האלה על low זה מספיק לי והותר. מפרט המחשב:http://speccy.piriform.com/results/lAfuZlDUakckEEdHrJEfPhj איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה?pilot 24 full hd ומסך טלוויזיה muller 40 led full hd המחשב יהיה מחובר לשתי מסכים אז אני צריך כרטיס שתומך בשתי מסכים. ספק כוח: (תמונה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp נהרס.. עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות??? בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם.. השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעוד כמה שעות אקנה את הכרטיס Gainward GTX 970 Phantom מהסיבה שאני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA לגיימינג "כבד". שאר המפרט שלי ממש לא חושב כרגע כי אני שואל על הכרטיס בפרט. אם יש לכם המלצות/הערות/אזהרות לגבי הכרטיס המסך הזה כתבו על זה כאן וזה דחוף! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך SANSUNG 913N - התאכזבתי!, כל התקלות היו בו כמו אחידות צבעים תמונות לא ראו טוב וגם סרטים!, לכן היום החזרתי את המסך וביטלתי את העיסקה, לכן עכשיו אני שוב מחפש מסך 19" תנו לי המלצות. התקציב שלי הוא כ- 2600-2700 מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37686 -וFP937SוBenqו 12MS זה בסדר למשחקים וסרטים.. שמעו אני מחפש מסך טוב שלא יהיה עם בעיות
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט האם לחכות לכרטיסי מסך שתומכים בDX10 , אבל בכל מקרה אני לא עובר לויסטה (כי אין לי שום סיבה לבזבז את משאבי המחשב על ויסטה) אז האם יש פה התלבטות בכלל האם לקנות מחשב עם כרטיס X1950 PRO או לחכות ???
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים... מה לדעתכם עדיף??? GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-