כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה....היה לי כרטיס מסך מסוג radeon hd 4850 , הוא עשה לי בעיות החלפתי למשהו די פשוט רק בשביל סרטים .. החלפתי לHD 5450 . המחשב שלי מחובר לטלויזיה(32 אינץ') וראיתי אז סרטים (עם ה4850) וזכרתי שהיה איכות מדהימה.. אחרי שהחלפתי לכרטיס החדש לא יחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי בכלל שיש אפשרות שהכרטיס מוריד מהאיכות כי בסך הכל הם כמעט זהים....אבל מהזכרון שלי בין השוואה סרטים שראיתי עם הכרטיס הקודם לכרטיס החדש יש הבדל ענק באיכות(לטובת 4850 כמובן)! אגב , הכרטיס מחובר מיציאת DVI ישירות לHDMI של הטלויזיה. מה אתם אומרים .. אני מדמיין או שזה הגיוני ? אולי הכרטיס לא תומך בFHD או משהו ? אולי מבחינת היגיון זה לא הגיוני אבל מישהו התנסה בזה ? אני מניח שזה תקף על כרטיסים שהם פחות איכותיים ולא בר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה הסתדרתי עם החיבור קניתי היום 280X משומש מTMS, עכשיו אני רואה שקיבלתי 7900, אני יודע שזה בערך אותו כרטיס אבל זאת חוצפה. הכרטיס יצא הרבה לפני ובטח היה יותר זמן בשימוש, אני צריך לקבל בדיוק מה ששילמתי ומכרו לי לא?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רכשתי בזמנו כרטיס של גיגהביט 5950 ULTRA F1, שנחשב למהיר מאוד , הנה הקישור : http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=1166 עכשיו כיום שאני מנסה להריץ עליו NFS CARBON או SCARFACE או כל משחק אחר חדש, הוא ממש לא מצליח ל"סחוב" אותו , אולי רק שאני מוריד לו את כל ההגדרות לנמוכות. השאלה היא אם זה אמור להיות ככה , או שיש בעייה בכרטיס . כי סה"כ הכרטיס הזה הוא חזק למרות שהוא לא חדש. המהירויות שלו זה : מעבד : 950 , זיכרון : 330
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 32" מחובר למחשב עם כרטיס מסך מובנה התקנתי משחק {Age Of Empires } ומסנה להעלות אותו הוא נכנס אבל המסך לא מריץ אותו כשחיברתי למסך 17" הוא עלה ושיחקתי הרזולוציה שאני עובד עליה כרגע 1024/ 768 וברזולציה גבוהה מזו המסך לא מצליח לעבוד על המחשב אני לא יודע איזה כרטיס מסך יש פה אם תוכלו להגידלי איך לבדוק אני חושב שזה יועיל.. מה לעשות?! תודה רבה עריכה:במחשבה שניה זה יותר קשור לפורום כרטיסי מסך אז אם תוכלו להעביר..
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*כותרת* אם כן יש, באיזה חנויות הוא כבר נמצא? רצוי באזור המרכז.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם זיכרון יותר גבוה או שעדיף להשקיע ברוחב פס יותר גבוה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GTX280 של MANLI ואני רוצה להחליף אותו ב 8800 GTS 640. ב280 יש 2 חיבורי מתח. 1 של 6 פינים שהיה גם ב8800. 1 של 8 פינים. ה6 פינים נכנס רגיל וה8 פינים לא נכנס חלק. יש לי ספק של קורסאיר 520. מה אני בדיוק צריך לעשות ? מנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להיפטר ממנו , כי תקוע עם כרטיס מסך 4870 ללא יכולת כרגע לחברו (הוא דורש 12 פינים - שניים של שש, על הכרטיס עצמו) מצאתי באי ביי אך לא יכול לחכות חודש עד שיגיע לצערי מישהו ? תודה ! (גר במודיעין) זה החיבור בכרטיס מסך שלי : http://sizmedia.com/my.php?i=ygmfz3nmj2yk.png זה הכבל שזקוק לו : תמונה 1: http://www.ebay.com/itm/4-pin-Molex-Male-to-6-pin-PCIe-Power-Adapter-Cable-Aprox-15cm-New-/251583456037?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a938ae325 תמונה 2: (אני חושב שזה אותו כבל רק בצבע אחר) http://www.ebay.com/itm/DZ91-5PCS-diy-PCI-E-PCIe-ATI-nVidia-4-pin-Molex-to-6-pin-Power-Cable-free-ship-/271461943836?pt=US_Power_Cables_Connector…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, ATI יצא, Nvidia מששקשקים ויורידו מחירים, אז אני רוצה לקנות כבר. הגעתי לצימצום של 3 אפשרויות: 1. MSI - Geforce 4 4200Ti - 128MB. 2. SUMA - Gefoce 4 4200Ti - 128MB. 3. ATI R300 - פרטים לא ידועים עדיין. MSI הוא הזול ביותר, SUMA מגיע עם קירור לזיכרונות אבל יקר יותר, ל-2 האפשרויות הראשונות יש VIVO (וידיאו IN/OUT). ל ATI יש תמיכה באפשרויות יותר מתקדמות אבל זה ATI (עבר לא מזהיר אצלי). אז [glow=red, 2, 300]מה לעזעזל כדאי לעשות[/glow]. או האם כדאי לסבול עוד חודשיים ולחכות לNV30?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
O0 אמממממ... אוקי לגבי כרטיסי מסך הזיכרון שלהם זה חשוב? ומה אם מצאתי כרטיס מסך בעל 32 MB (זה המון לא????) במחייר של איזה 700 זה זול ? צגידו שווה לקנות?? 1 מאלו ... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68784=165048 ------------- עוד שאלות.. יש לי כרטיס מסך כזה: משהו כזה בערך .. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 256MB Gigabyte או כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 128MB Gigabyte אני רוצה לקנות חדש יש לי PCI EXPREES וזה קשור איזה לוח יש לי יש לי של GIGAVYTE אז צריך יצרן של הכרטיס מסך אותו הדבר? טווח מחירים: 500 - 900.. לא יודע לא משהו חדש.
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כרטיס מסך PCIe 1x בסיסי שנמכר ברשתות בארץ ושהוא יכול להמליץ עליו ? אני מחפש משהו פשוט, שיאפשר לי לפנות את הסלוט של 16x עבור כרטיס אחר (לא כרטיס מסך). רצוי hdmi או dvi בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-