עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Palit היא חברה טובה של כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Lenya,

שלום רב ! זה מפרט המחשב שלי : DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 2048 DDR2-667 DDR2 SDRA NVIDIA GeForce 7600 GS (512 Мб) הכרטיס עובד ב OC בגדול הוא בסדר , איזה כרטיס היתם ממלצים לי לקנות שיתן עוד קצת (ללא OC) אני לא חייב כרטיסי DX10 כי כרגע אני עובד רק על XP ולא מתכוון לעבור בזמן הקרוב לVISTA . תודה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…

• 17 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by VanDaMMe,

כמה W צריך ל-X1800XT? יש לי 480W זה מספיק? בזמנו שקניתי בחנות אמרו לי שהוא דורש הרבה יחסית. ועוד שאלה אם יותר W גורם לביצועים יותר טובים של הכרטיס אני לא ממש מבין בזה. תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aviel570,

אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ShaY-MoR,

טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by azaz,

כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by emule2,

רציתי לשאול מאיזה קצב פרימים לשניה העין לא מבחינה, כי הבנתי שמקצב מסוים העין לא שמה לב להבדלים ולכן זה לא משנה שהקצב יותר מהר. חוץ מזה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאתר או תוכנה שמציגה קצבי פרימים נגיד 40 איך זה נראה 60 איך זה נראה וכו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by HoTShoT07,

יש לי מערכת לא רעה .. וכשמתי את ההגדרות על HIGH המשחק לא רץ חלק , מקרטע פה ושם במיוחד בסיבובים קשים ! :-\ המפרט שלי : P4 2.8E ASUS 800-P- E DELUXE gexube radeon 9800 pro 512 ddr333 עכשיו רציתי לדעת אם המשחק הזה נחשב למשחק בעל גראפיקה כבדה בלא בלא בלא

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by T-R,

אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תעזרו לי בבקשה http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg

• 17 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by avi2014,

Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by overload,

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפרטים נוספים!! http://www.tomshardware.com/hardnews/20041216_115811.html לפי מה שהם טוענים הכרטסי מוציא 14.5K ב-3DMARK03 שזה יותר מ-X850XTPE ויותר מ-6800U!! הכרטיס הזה הוא אם שני ליבות שכל אחת אם 128MB DDR3 ו-128BIT קיצר מה דעתכם? זה יצא כזה בפתאומיות וואלה כל השוק הישתגע חבל על הזמן מאז מהפכת R300

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by -T.G-,

במיוחד למשחקי מחשב אני רוצה שיעבוד לי טוב לעוד שנה-שנתיים http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2092 כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.