עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NaRKoMaN,

יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שמתי לב לכמה וכמה הודעות (לא רק באתר הזה) של אנשים שמוכרים כרטיסי מסך מודרניים כגון gtx 970/980 אחריי חודש שימוש עם אחריות והכל... אלה נחשבים מכרטיסי המסך המוצלחים ביותר של nvidia מאז ומעולם... יש להם מוניטין מדהים ממה שחפרתי עליהם בפורומים שונים וביקורות... אולי כמה חברה שמתלוננים על קצת coil whine... אבל חוץ מזה...הישג טכנולוגי מרשים ואחלה תמחור (לפחות ל-970). אז נשאלת השאלה: למה לעזאזל? איזו סיבה יכולה להיות לבן אדם למכור כרטיס מסך בהפסד של כמה מאות שקלים בלי להניד עפעף??

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן חבר'ה.. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי בהמלצתכם ה7600GT XXX של XFX... שמתי לב שיש קצת הבדלים באיכיות של הצבעים מהכרטיס הקודם שלי הX550 של ATI.. האם בגדול יש הבדלים או שאני רק מדמיין?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני קונה מפרט מחשב ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2835&Pname=HIS או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1866&Pname=POINT%20OF%20VIEW על ה-X1950PRO יש מבצע. שימו לב שה-7900GS הוא בעל 512MB. הנה בדיקה ב-TOM'S HARDWARE בין ה-7900GS 512MB GDDR3 לבין ה-X1950PRO 256MB GDDR3 בהרצת המשחק HL2: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=582&model2=607&chart=198 ה-X1950PRO 256MB לוקח. אם למישהו יש משהו אחר להציע, בטווח מחירים של כ-1000 ש"ח (עדיף כמובן כמה שפחות). תודה מראש =]

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  9. אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תודה על ההשתתפות! בהצלחה לכולנו!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by leoleo,

מה איכותי יותר לשימוש ביתי , סרטים תמונות.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Blotus,

שלום אני מעוניין לקנותכרטיס מסך. אני מתלבט בין3 דגמים, ATI RADEON 9800 PRO של שפל, הכרטיס השני: GFROCE 6600 או 6200 תהיתי מה יותר טוב מה הממומלץ מבינהם אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי בנושא תודה בלוטוס.

• 17 תגובות
    • 952 צפיות
  15. יש לי כרגע 8800GT 512mb שלטעמי כבר פג תוקף אני צריך יציאת HD פשוט כ. מסך עד 800 ש"ח שיתאים ל - Q6600 G0 P35-DS3L 2GB 800MHZ 450W

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by 8-Ball,

אני בונה לעצמי מחשב חזק שמיועד לעריכת וידאו, מן הסתם אני צריך כרטיס מסך טוב, לפי הבנתי ASUS היא בין היצרנים הטובים ביותר כיום לכרטיסי מסך ולכן בחרתי את ה FX5800 v9900TD 128MB DDR נכנסתי לפורום הזה וראיתי שה-RADEON מוזכר פה הרבה ומיוחס ככרטיס המסך הכי טוב בשוק, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין RADEON לבין הFX? מה עדיף? ASUS FX5800 v9900TD 128MB DDR או RADEON ואם אני כבר בוחר RADEON...של איזה יצרן כדאי? GIGABYT? GIGACUBE? POWER COLOR?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by amir77a,

היה לי כרטיס מסך של Gainward מסוג Ti4400 עם 128 מגה זיכרון. עקב תקלת זכרונות בכרטיס המסך הוא הוחלף ל-Gainward Geforce FX5600 עם 256 מגה. האם הכרטיס החדש מחליף את הקודם שלי? האם הוא נחשב יותר טוב, פחות טוב? האם המחליף של ה-Ti4400 הוא לא ה-FX5800? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dids22,

ומה ההבדל בניהם תוודהה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by haim855,

תמליצו על דגמים מעבר שמומלצים .. חזקים יותר כמובן מ 560 ti שניתן למצוא ביד 2 מחיר סביר וש ספק 500 יספיק enermax 500w liberty

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. תנו לי השוואה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gamer-8,

amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.