כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך NVIDIA בלי הגבלת תקציב שיהיה לי לשלוש השנים הקרובות כמו כן אני מוגבל אין לי כרגע PCI EXPRESS לכן אני צריך AGP איזה הכי כדאי ומה גודל המחירים תודה משה
-
- 17 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.
-
- 17 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את ה 7900GS שהזמנתי ויש לי שאלה. כאשר אני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהוא צריך עוד חשמל וראיתי בערכה כבל כזה: חיברתי אותו לכרטיס מסך, ומשם למולקס של 4 פינים שיוצא מהספק כוח וזה יצא כך: האם זה בסדר? אני עדיין לא בטוח אם להדליק את המחשב, אני מפחד שישרף או משהו ( השקעתי בו 1200 שקל ואני לא רוצה שזה ילך :\ )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך טוב עד 1200 שקל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים ב2-3 שנים הקרובות ( ברור שכשהוא יתישן אז ההגדרות יהיו הכי נמוכות אבל עדיין) הכרטיס הנ"ל עולה 1260 ש"ח...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני קורא הרבה בפורום לאחרונה, והבנתי שהכי משתלם מבחינת עלות\ביצועים הוא ה 9600.. עדיין יש לי התלבטות בין 3 כרטיסים בטווח מחירים של 450-625 ש"ח: Palit GeForce 9800GT 512MB 625 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB 540 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 XFX GeForce 8800GTS XXX edition 640MB משומש כשנה, 450 ש"ח 625 ש"ח זה עם חריגה מהתקציב שעומד על 550 ש"ח, האם שווה תוספת של 85 ש"ח לעומת ה 9600 בשביל ה 9800? איך הוא כזה זול יחסית לחברות אחרות? (שנתיים אחריות) או שכדאי בכלל ללכת על המשומש? חשוב שהכרטיס יהיה nVidia, כרטיסים של ATI עושים בעיות בלינוקס המטרה היא משחקים, ולא אכפת…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-