עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אם מישהו רכש מהם בעבר אני אשמח לקבל חוות דעת על טיב השירות , תנאי אחריות וכו... תודה!

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by roei88,

1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. טוב אז כמו שהבנתם מהנושא יש לי 5850 Xtreme של Sapphire, עד לפני חודש הוא היה מצויין.. ואז הלך המאוורר של הקירור סטוק. בעומס ששיחקתי Risen 2 לדוגמא, אחרי 5 דקות הוא כבר הגיע ל93c, מטורף... המשחק היה מתחיל לקרטע ולא יכלתי לשחק עד שהגיע הקירור החדש שקניתי, Thermaltake Duorb, הייתי בטוח שנגמרו הצרות, אבל אפילו עם הקירור החדש הכרטיס מתחמם כאילו כלום לא השתנה! עדיין תוך 5 דקות בעומס הוא מגיע ל93c. אני רק יציין שבמנוחה הכרטיס ב34c שזה אחלה... אין לי מושג מה לעשות. לפני חודש וחצי עשיתי אובר קלוק למעבד (Q6600) ל3.42ghz העליתי מתחים למעבד ולזכרונות, הבעיה עם הכרטיס מסך התחילה כמה ימים אחרי. יש סיכוי שזה קשור איכשהו? בבקשה תעזרו לי עם זה באמת שאין לי מושג מה לעשות תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by demonshlomo,

שאלה אחת:מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של ATI???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by starter,

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם הוא משתלם? חזק מהGTS? ראיתי ביקורות שכן,ושלא,אני לא יודע כבר...מה התשובה?

• 17 תגובות
    • 993 צפיות
  12. קצת חפירה במדור בימים ההם בזמן הזה של HWZONE, שכבר מרשה לעצמו להתגאות בגילו המופלג: https://hwzone.co.il/main-computers/כרטיסי-ה-radeon-החדשים-של-ati/ אני זוכר את רמת הקנאה שהייתה לי לבעלי X1950 למיניהם. איזו הדגמה של עוצמה אדירה של ATI: בין מתחריו של סדרת כרטיסי המסך האלה עמדו Geforce 7800GT ולאחר מכן 8600GT DDR3. ב-ATI יצרו יכולת לרסק את התחרות באלימות וללא רחמים. סופה המר של סדרת X1950 הגיעה כאשר החלו לצאת כותרים שמבקשים תמיכה ב-Shader Model 3.0. משחקים פשוטים שפשוט חסמו סדרה עוצמתית. 8600GT החלשלוש כלל את מפתח הכניסה והשומר נתן להכנס למועדון. קישור למדור בימים ההם בזמן הזה: https://hwzone.co.il/onthisday/ …

13. Started by EgoManiac,

שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by core_i7,

אני שוקל לרכוש כרטיס חדש מדגם 1070. האם צפויה ירידה במחירים? אשמח לשמוע הערכות ועל מה הן מתבססות, ירידות מחירים קודמות בעבר וכו. שבת שלום

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by overload,

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם. הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין. לביקורת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by FFOP,

איזה מסך 17 הכי טוב 1400ש"ח ב 2000ש"ח! ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Blacky,

השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה? פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש... אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק... ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק... תודה מראש לעוזרים... אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by YoShow,

אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם. אחרי הרבה אוברקלוקים שעשיתי בעבר, והבאתי את כרטיס המסך לקצה גבול היכולת, הבנתי שOC לכרטיס המסך שלי לא כזה עוזר. אחרי OC הכי רציני שיכלתי לעשות לו(יותר מזה הוא היה קופא), זה היה נותן לי אולי 3 FPS. בתקופה שעשיתי את הOC(לפני הרבה זמן, לפחות שנה) נאמר לי שהכרטיס שלי הוא DDR2, והוא בעייתי מבחינת העלאת תדרים. רציתי לדעת מה עוד יוכל לעזור לי כדי להשיג ביצועים ? תהיה לי תקופה דיי ארוכה של ישיבה בבית, עקב ניתוח שעשיתי, ואני רוצה לשחק קצת, והיה מאוד נחמד אם הייתי משחק בצורה קצת יותר טובה מ20FPS על 1024*768 (במקרה הטוב). רציתי לדעת מה יוכל לעזור לי פה. אולי עדכון ביוס ? הדרייברים הם העדכניים ביותר: 260.99...

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום D 3.00 GHz לוח אם: אינטל D102GGC2 זיכרון: DDR2 2056 MB במהירות 800 דיסק קשיח גדול וחזק. שמעתי דברים טובים על HD 4850 - ואני יכול להרשות אותו לעצמי (אני רוכש בארה"ב, חצי מחיר מהארץ). אתם ממליצים לי עליו? איזה עוד כרטיסי מסך מתאימים לי בצורה הטובה ביותר? הכרטיס הוא לצרכי משחקי מחשב. תודה מראש לתשובות, אברהם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by assaf990,

מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב מבוסס AMD 2500XP למשחקים עד 600 שקל/ INNOVISION FX5500 256 MB 128 BIT TV OUT KIT - 550 SHEKEL OR INNOVISION FX 5700 LE 128 MB 64 BIT - 550 shekel OR Peak: RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 shekel אולי משהו אחר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.