עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1.האם שווה לי עכשיו לקנות את הכרטיס הזה ב- 835 ש"ח? הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 2. האם יספיקו לי ה- 256MB או שללכת על ה- 512MB (יש לי מסך LCD 19" - הרזולוציה: 1280 על 1024) ואולי בעתיד אני אצטרך יותר מ- 256. 3. כמה זמן יחזיק לי הכרטיס הזה? ואולי במקומו לקנות כרטיס DX10? 4. איזה ספק הכרטיס הזה צריך? 5. כרגע המפרט שלי הוא כזה: C2D E6300 Gigabyte GA-945P-s3 Gigabyte 7300GT G.skill 512X2 800MHZ HEC 300W האם הכרטיס ינוצל כמו שצריך על המפרט הזה? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by danielimbar,

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. החלפתי למסך DELL 18" FP1800 LCD, התקנתי את דרייבר שצורף למסך, אבל אני עדיין לא רואה ברור טקסטים. אני עובד על XP PRO מצ"ב צילום מסך, רואים שהפונטים "רועדים" ולא הכי ברורים. זה כך לא רק בדפדפן, אלא בכל WINDOWS, בשמות התוכניות בתפריט ההתחל, בקיצורי הדרך על שולחן העבודה וכו'. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Shingotsu,

שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

כולל מידע על כרטיסי 7200-7600 http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3351

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by goldeye,

בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כרטיס מסך למשחקי רשת כמו ET ו AA שיריץ נורמלית עם fps טוב מעל 70 על הגדורות גבוהות בינוניות ה9800 פרו שלי מריץ אותם על 100 יציב אז אני מחפש משהו בסגנון שלו אבל בפחות כסף ולא יד שנייה 6800 רגיל 128 מגה 790 שקל 6600 רגיל 256 מגה 495 שקל 9600 פרו 256 מגה 390 שקל 9600 פרו 128 מגה 250 שקל 9600 אקס טי 256 מגה 490 שקל x1600 פרו 256 מגה 730 שקל מה אתם אומרים הכי ביצועים הכי טובים ביחס למחיר ויריץ תמשחקים ככה על 1024x786 בלי פיטלרים high או מדיום על fps יציב וטוב מעל 70 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. UP

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אם יש לכם מסך רחב ואתם משתמשים בכרטיס מסך מסוג 8800GTS של כל חברה שהיא [ ניסינו 3 חברות: BFG, אסוס ולידטק ], כאשר תגדירו את הכ.מסך לעבוד על רזולוציה של 1440X900 [ WIDE ], אתם תראו את המסך מטושטש [ את כל האותיות וכו' ], באינטרנט בקושי אפשר לקרוא דברים, אבל כאשר מעבירים את המסך לרוזולוציה של מסך מרובע [ 1024X768 למשל ], הכל חוזר להיות חד וחלק. מעיקה העובדה שהכרטיס לא מסוגל לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, והכל נראה מתוח ששמים רזולוציה מרובעת. יש לציין שכל הדרייברים שהתקנו היו מעודכנים להכי חדשים. מישהו שמע על בעיה בסגנון ויודע איך לפתור אותה? ראו זאת כאזהרה לכל מי שבונה על GTS עם מסך רחב. נ.ב, ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW...…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Tomersoni,

יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…

19. Started by Tom vilozni,

שלום רב במידה והיציאת DP של הכרטיס ניפגמה / לא תקינה (החיבור עצמו), האם אפשר לתקן / להחליף היציאה או שצריך להחליף את כל הכרטיס? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לא ידעתי איפה לפתוח למה אנשים מתלהבים מקונסולות אם הם מריצים משחק על 30 פריים ? זה בלתי נסבל ואיך הקונסולות מתמודדות עם משחקים למרות שהחומרה שלהם ממש גרועה? זה באמת מעניין אותי אז אל תנצלו את הבימה למלחמת fan boys

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים