עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי. תגידו, ההבדל בין 6600 ל 6800GS הוא גדול? ועכשיו, אני צריך מישהו שיגיד לי איך הכרטיס עובד בהגדרות הכי טובות, כולל פילטרים ב NFSMW. יש קירטועים? מה לא חלק? כמה FPS? באיזה קצב? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. טוב אז לפי מה שכולם אומרים לי פה וראיתי גם שהכל מסכימים שהרדאון 9500 פרו עולה באמת על כל הכרטיסים השאלה היא האם מפרט המחשב שלי (שמופיע בצד ימין) יכול לנצל את היכולת של הכרטיס הזה??? דרך אגב אני עובד עם וינדוס 98 וגם 2000 וגם XP האם יש דריברים מתאימים לכל מערכות ההפעלה האלו?? ההתלבטות שלי קשה כי המחיר שלו כרגע הוא גבוה מאוד אז בבקשה תגידו לי במאה אחוז שכדאי להשקיע עכשיו ושזה יהיה להרבה זמן כי זה באמת הרבה כסף תודה!!!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amitsh,

שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

4. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. UP

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by sby333,

שלום לכולם, הייתי מעונין לדעת איזה מבין הכרטיסים עדיף, ללא התייחסות לתקציב. אני יודע לשניהם יש את הנתונים של: 512MB 2 יציאות של DVI שזה חשוב לי. תאמת הכי חשוב לי לדעת אם אני אצליח להריץ סרטים בפורמט HD במחשב כאשר זה המפרט שלי: מעבד: 2.66G זיכרון: 2G לוח אם:P4S533-MX - (יש מצב שהוא תומך רק עד AGP X4 ?) +אחד מכרטיס המסך (HD3850 או HD3650 ?) כמובן שניהם כרטיסי AGP. תודה, שלומי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ידוע שכדי לקבל תמונה חדה ואיכותית במסכי LCD אפשר לקבל רק ברזולוציה טבעית למסכים אלו שהיא 1280X1024 . לפני כשישה חודשים פירמטתי את המחשב כולל עידכון ביוס ללוח אם כולל עידכון דרייבר לכרטיס מסך. ולאחר מיכן קרה לי דבר מוזר, כל רזולוציה שאני מגדיר אני רואה תמונה חדה ואיכותית כמו ברזולוציה טיבעית (1280X1024) אפילו על 800X600 כרגע אני על 1024X768 הכרטיס מסך - GEFORCE 6800GT מסך - EIZO FlexScan778 מישהו יכול להסביר את פשר התופעה?. כי לפני הפירמוט הדבר היה בלתי אפשרי ושאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תגובות.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by adamshar,

קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by rigernir,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.

13. Started by Tomersoni,

יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by rony1880,

היי הזמנתי בסוף את הגירסה עם הOC ,מקווה שעשיתי נכון, כי אני לא אוהב כל כך OCלחומרוה, מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11978

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכל חברים הפורום ותודה מראש לעוזרים. היום קיבלתי במייל את הקופון של המשחקים שמגיעים עם הכרטיס מסך שרכשתי. אני חייב לציין שחטאתי כיוון שלא יכולתי לחכות מירוב דיבורים על קרייסיס 3 והתקנתי שלשום גרסה פיראטית. הכל זז חלק וקיבלתי בין 55-90 FPS על שיא ההגדרות. היום קיבלתי את הקופון והתקנתי את המקורי, יש מסך בהתחלה עם מוקשים שאני מקבל שם בסביבות 32-35 FPS עם קרוספייר ו-50 עם כרטיס בודד. אני חייב לציין שביומיים האחרונים רבתי עם הדרייברים ה-"מעולים" של AMD והיום סידרתי את זה. האם המשחק הזה תומך טוב בקרוספייר? כי מחיפוש ברשת יש המון טענות..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום רב, אשמח לעזרתכם במציאת פתרון לפיצול וידאו. לאחרונה רכשתי שמונה טאבלטים מסוג ONYX BOOX MAX 2. עוד פרטים על הטאבלט כאן: https://onyxboox.com/boox_max2. אני מעוניין להציב אותם אחד על יד השני, 2X4, על מנת ליצור מסך אחד גדול. לטאבלטים יש מצב מוניטור משמע אפשר להוציא מהם כבל HDMI ולהקרין וידאו. לטובת פיצול הוידאו בצורה טובה על שמונת המסכים (המטרה שכל אחד יציג 1/8 מהסרטון) רכשתי מפצל וידאו: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDMI-4K-S8&lang=heb&cart= הוא לא עבד, הטאבלטים לא הצליחו לקבל ממנו את הוידאו. אותו דבר קרה גם עם המפצל הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000345300732.html?src=google אני …

20. השוואה מעניינת שביצעו באתר Techpowerup מבהירה לנו כי יחלוף עוד לא מעט זמן עד שנוכל לפגוש בכרטיסים גראפיים המסוגלים לעשות ניצול מירבי של רוחב הפס המוגדל אותו מסך עורק התקשורת החדש והחדיש לכתבה

21. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Holy,

מחפש כרטיס מסך AGP עד 1300 שקל עם Dual DVI 3 הנ"ל הם חובה! לא מעניין אותי אף כרטיס אחר 1. AGP 2. עד 1300 שקל 3. DUAL DVI

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sheff2k2,

התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.

24. 1.האם שווה לי עכשיו לקנות את הכרטיס הזה ב- 835 ש"ח? הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 2. האם יספיקו לי ה- 256MB או שללכת על ה- 512MB (יש לי מסך LCD 19" - הרזולוציה: 1280 על 1024) ואולי בעתיד אני אצטרך יותר מ- 256. 3. כמה זמן יחזיק לי הכרטיס הזה? ואולי במקומו לקנות כרטיס DX10? 4. איזה ספק הכרטיס הזה צריך? 5. כרגע המפרט שלי הוא כזה: C2D E6300 Gigabyte GA-945P-s3 Gigabyte 7300GT G.skill 512X2 800MHZ HEC 300W האם הכרטיס ינוצל כמו שצריך על המפרט הזה? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מה צריך לבדוק שקונים ממשהו כרטיס מסך יד שניה? תעודת אחריות? לבדוק אותו על המערכת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים