עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני רוצה לקנות כרטיס מסך , עדיין לא החלטתי איזה , אני מתלבט בין 4850 או 4870 , 1GB/512MB. אני מחפש כרטיס שיהיה גם עם יציאתHDMI (ולא מעביר DVI ל-HDMI ,אלא אם כן זה בדיוק אותו דבר בחיבור לטלויזית LCD??? ???) וגם TV-OUT חיבור S-VIDEO או RCA. קיים כרטיס כזה ??? האם 4850 יוכל לסחוב GTA4 כמו שצריך על Pentium D 925 ? האם ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים משתלם וזאת השקעה כדאית ללכת לכיוון של 4870? האם תוספת המחיר כדאית בשביל 1GB במקום 512MB? המסך בעיקרון הוא Samsung 226BW . תודה רבה !!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MS-D,

היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by OR007,

2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by coldstorm,

אחרי קריאת דיונים רבים, החלטתי ללכת על כרטיס DX9

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by diablo4u,

אהלן, קצת הרבה לקרוא - אשמח שתשקיעו קצת זמן ותעזרו לי. לפני כמה ימים הזמנתי מIQPC את המפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1474 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪286 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה

8. Started by 3db,

בגרמנית אבל שווה קישור

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

???

• 45 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by APPC,

שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קישור להורדה ולmirror פה http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm רק חשוב לדעת שזה עדין לא שוחרר על ידי ati (יוצא מחר) אז ההורדה באחריותכם בלבד!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by naki,

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה

16. Started by משה דנה,

היי יש לי כרגע מחשב עם מעבד Intel(R)_Core(TM)_i5-4670K_CPU_@_3.40GHz 16GB RAM DDR3 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 750 Ti. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לשדרג במפרט כזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by blueboy,

אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Haflo,

קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ject,

במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הישן שלי (4200TI) ולא יודע איזה יתאים ללוח שברשותי. אני מעוניין בכרטיס מסך 256MB, תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by zxcdsaqwe12345,

אני רוצה לבדוק זיכרון של כרטיס מסך אולי יש איזה תוכנה שבודקת זיכרונות של כרטיסי מסך , כמו שעושה MEMTEST86 לזכרון רגיל....... לא צריך להמליץ על 3DMARK כי זה סתם תוכנה שלא בודקת כלום

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.