כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
גולש במערכת הפורומים Geek3D הצליח להניח את ידיו על מסמך פנימי של NVIDIA המפרט את דגמי ליבות דור ה-Pascal הקיימות - וביניהן ליבות GP106 משלושה תתי דגמים אשר ישמשו לכאורה ל-GTX 1060 Ti, ל-GTX 1060 ול-GTX 1050, וגם ליבת GP102 אחת שלכאורה תהיה זו שעליה יבוסס דגם ה-GTX 1080 Ti שיגיע בעתיד. מידע זה מאשר לכאורה את הדיווחים המקדימים לפיהם ליבת ה-GP100 האימתנית שהוצגה לשוק העיבוד עתיר הביצועים מוקדם יותר השנה לא תגיע בשלב זה לשוק הביתי - ובמקומה נקבל ליבה שתהיה איפשהו באמצע הדרך בינה לבין ה-GP104 שאנו מכירים כעת. ה-GP102. https://goo.gl/0LInbT
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהתייאשתי מלחכות לstrix, ואחרי שקראתי הרבה ביקורות על הכרטיס ועל הבלוק (היחיד שזמין עבור הכרטיס הזה) החלטתי לקנות את ה-4090 של zotac. במארז שלי הוא מגיע ל-73 מעלות gpu, הזיכרון ל-82 וה-hot spot ל-84. לא נורא ואני לא שומע אותו בכלל, אבל אני אשמח לשים עליו את הבלוק 😅
-
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION שהוא עולה 2400 ...שווה לחסוך עוד כמה מאות בשביל הכרטיס המומהר הזה ? או שלא יהיה הבדלים .
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השוואה מעניינת שביצעו באתר Techpowerup מבהירה לנו כי יחלוף עוד לא מעט זמן עד שנוכל לפגוש בכרטיסים גראפיים המסוגלים לעשות ניצול מירבי של רוחב הפס המוגדל אותו מסך עורק התקשורת החדש והחדיש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה NVIDIA GeForce 7600GS הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף. אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק? תודה, ניר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ב700 שקל כנראה GFORCE3TI200 אני פשוט רוצה המלצה על חברה מבחינת ביצועים ופילטרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 אלו. המלצות? ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT זה המפרט של המחשב: - מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה x800 XT אבל לא ראיתי שיש בחנויות אם משהו יודע אולי מתי הוא יוצא שיגיד לי תודה מראש...
-
מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-