כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד Core I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4k המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4k צריך גם מסך ייעודי.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זיכרון של כרטיס מסך אולי יש איזה תוכנה שבודקת זיכרונות של כרטיסי מסך , כמו שעושה MEMTEST86 לזכרון רגיל....... לא צריך להמליץ על 3DMARK כי זה סתם תוכנה שלא בודקת כלום
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי בכתבה שפורסמה כאן שעכשיו לאחר שיחרורו של ה TITAN V, לפי הטרנד בשנים האחרונות אנחנו רחוקים עניין של כמה חודשים משחרור של כרטיס GF חדש מבוסס אותה ליבה שיספק ביצועים דומים. אני מתכנן קניית מחשב חדש וצריך כרטיס מסך חזק לגיימינג וקולנוע ביתי ב-4K מבוסס madVR ורציתי לשאול אם כדאי ללכת על GTX1070 Ti עכשיו או לחכות לכרטיסים החדשים. האם משהו אושר לגבי שחרור כרטיסי VOLTA מ NVIDIA? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הכי משתלם (ולמה)? 1. Palit Sonic 2. Gigabyte 3. Leadtek ZL 4. אחר חשוב לי שקט, קירור טוב, ביצועים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס מסך : GT430 יציאות בכרטיס : VGA HDMI DVI-I עד עכשיו עבדתי עם צג אחד עם היציאה האנלוגית VGA רציתי לעבוד עם 2 צגים ולכן רכשתי מ KSP כבל DVI-D DVI-D כדי לחבר מהכרטיס מסך לצג השני בקיצור ניסיתי ניסיתי ניסיתי וכלום נאדה ! מחשב מזהה רק יציאה אחת אם אני מחבר רק DVI הוא מזהה רק DVI ואם אני מחבר VGA הוא מזהה רק VGA נשבר לי ולקחתי את היציאה הנוספת HDMI וחיברתי למסך אחר השני ועם ה VGA עבדתי כרגיל והוא זיהה 2 מסכים השאלה למה אני לא יכול לעבוד עם DVI ו VGA על 2 צגים ? חשבתי אולי הכרטיס דפוק ולא ! גם בכרטיס אחר עשה לי את אותו דבר , עכשיו הבעיה רק בכבל מה שמוזר שאני מחבר את ה DVI בנפרד המסך נדלק רק ב 2 צגים הוא עושה בעיות זה קשור לזה שהיציאה במסך ובכרטיס מסך זה DVI-I ולא DVI-D …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי.... אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2 אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים... אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2 מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות.... q9450\q9550 G.Skill 4GB DDR2-800 Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך.... Gigabyte GA-EP43-DS3 NZXT …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-