עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי שאלה דחופה. יש לי טלוויזיה די ישנה עם כניסה S-VIDEO וגם כניסות RCA (שלושה פינים נפרדים - אודיו R\L ווידאו). האם ניתן לחבר אליה PC עם כרטיס מסך GTX570? לפי החוברת של גיגבייט לכרטיס יש יציאות MINI-HDMI ו-DVI. (http://download.gigabyte.ru/manual/vga_manual_n570oc-13i_e.pdf) החוברת גם אומרת משהוא לא ברור על חיבור לטלוויזיה וANALOG\DIGITAL - לא ממש הבנתי. השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבורים\כבלים המתאימים לחבר את השניים, או שחייבים ממיר כלשהוא. לא אכפת לי לשמוע את האודיו דרך הרמקולים של המחשב, העיקר שהוידיאו יעבור. תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  4. יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!

6. [ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by danielkarl,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים כמו nba,gta וכו' מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16095#complist וחיפשתי באינטרנט וראיתי שהכרטיס המסך המובנה הוא לא יריץ משחקים כאלה. יש שם אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?(מוכן להשקיע מקסימום עד 300-400 שקל והרזולוציה של המסך שלי במחשב הישן 1680x1050) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by aviad20,

המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS

9. Started by Lior Bracha,

המפרט שלי: i7 3770 Gigabyte GA-H77-D3H Seasoniv S12II-620W Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 SAMSUNG SSD 830 128GB Fractal Design Define R3 בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס HD 7870 XT והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם הכרטיס יחסום חלק גדול במארז או שישאר מספיק מקום לזרימת אוויר טובה? 2. אני לא בטוח אם יש בלוח אם שלי כניסת PCI-E 3... (האם יש?) 3. לכמה FPS הכרטיס יגיע עם הנתונים של המחשב שלי במשחקים הפופולריים (באטלפילד, פאר קריי 3, ביושוק) על הגדרות הכי גבוהות (אפשר בלי AA)? 4. האם יהיה הבדל בFPS אם המשחק יותקן על הSSD או על הHDD, או שההבדל יהיה רק בזמני טעינה? 5. כרגע אני מקצה 1 ג'יגה ראם מהזכרון שלי לזכרון גר…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  10. אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by roeesnir,

שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by GMTK,

שלום לכולם. אני בטוח שכולם ראו את הדיון הקודם שלי לגבי החלפת הכרטיסים ומה שקרה לי. אז ככה העמיד לי 2 אפשריות. 1. להחזיר את ה6950 ולחכות חודש שיגיע כרטיס של 6850 חדש. א.מי יחכה חודש... ב.ואז יהיה לי 2 6850 כמו שהיה לי. 2.להחזיר את 2 הכרטיסים לקבל זיכוי מלא ולשדרג. א.הוצאה כספית. ב.חושב ולא חושב שהכרטיסים עשו את שלהם?. ג.לשדרג לכרטיס חזק יותר. ד.מבחינת החנות הוא אמר לי אני נותן לך שירות של קינג כמה שהבן אדם אומר כאילו כמה שהחנות קונה אותו אני משלם ללא רווח מצד החנות. אז עשיתי חושבים ואמרתי שעדיף לשדרג. ואני שואל אותכם מה אתם ההיתם עושים? עכשיו ככה השוואתי את ה680 לקרוס פייר של 6850 והתצאות לא משוגעות כמו שאתם יכולים ליראות . http://www.game-debate.com/gpu/inde…

• 74 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. היי, אז ככה. עד היום היה לי מסך 19' - 4:3 עם כרטיס מסך AMD Radeon HD 6750 512MB. השאלה היא האם זה עדיין טוב כי שידרגתי את המסך למסך 23' 16:9 של DELL U2312HM.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by shlomoreuven,

איזה כרטיס מקביל טוב יש היום? ראיתי שיש מלא אופציות אבל חלקם גרועים...

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Mandheling,

יש את הספייר הרגיל שעולה 760 ש"ח ואת הדגם שלהם עם שני מאווררים (Dual-X) שעולה 790 ש"ח. אשמח לדעת מהם עדיף מבחינת רעש וביצועים, והאם יש 7790 של חברה אחרת שכדאי לשקול? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=7790&orderby=price תודה!

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by david2k,

שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים